PDA

View Full Version : Не знам какво да направя ?

tedi_bear
05-16-2012, 18:00
На Коледа бях при брат ми , който е на 24 години , а аз съм на 16 ... И разбира се все пак беше Коледа реших ме да извикаме няколко негови приятелчета и да си направим едно събиране :) ... Разбира се аз не познавах никой все пак отивах за първи път .. Някъде към 20:00 часа започваха да идват неговите приятели ... Първото момче което влезна още щом го видях и ужасно много ми хареса ... Той влезна в стаята и дойде да се запознаем .. след това дойдоха и другите му приятели .. незнам защо но си бях харесала това момче което дойде първо ... в началото се срамувах много .. по едно време това момче дойде при мене и ме прегърна и започнах ме да си говорим ... и така мина почти цялата вечер .. след като аз си заминах в моя роден град .. веднага реших да го намеря в фацебоок .. Той ме прие зам оя радост и започнах ме да си пишем да си говорим по телефоните и така всеки ден .. След около 4 месеца реших ме да излезнем отново и да се видим ... той дойде в моя град ... и в началатоо само се прегръщах ме но .. към края станаха много .. неща .. той започна само дам е обарва. . и накрая почна и да ме целува ... аз се влюбих в него ;х и сега може да се каже че немога без него ;х .. след като му казах какво чуствам към него той промени държанието си към мен .. ии забравих да спомена това момче е на 21 години .. ии в момента съм объркана незнам какво да направя .. дали той иска само секс от мен или наистина ме харесва =[ .. Незнам колко добре съм се справила .. но пиша за първи път ;xx

SisiStrange
05-16-2012, 18:05
Щом на първа среща (практически) веднага е започнал да те обарва какво мислиш, че иска?

И веднага след като си му казала, че си влюбена, е охладнял? Как мислиш наистина?

marilyn
05-16-2012, 18:17
Щом на първа среща (практически) веднага е започнал да те обарва какво мислиш, че иска?

И веднага след като си му казала, че си влюбена, е охладнял? Как мислиш наистина?

Същото.

И не знам дали правиш разлика между "влюбена" ии "харесвам го много"...

Ilikeliljon
05-16-2012, 18:21
Не мога да не се съглася с горните мнения:)

valdesbg
05-16-2012, 18:24
Иска да те мине. А ти лесно си се дала. Намери си друг.

In*The*Face
05-17-2012, 12:07
Първо на темата - след като е охладнял, значи е имало защо. Не може след няколко целувки да кажеш на 21-годишно момче, че си влюбена, защото освен да го отблъснеш, може и буквално да го стреснеш. Така че го давай по-спокойно с излиянията. Сега това, което можеш и смятам, че е редно да направиш е да се дистанцираш и ти. Ако той те потърси и поиска да се видите - приеми, но когато стане недей отново да ставаш мила и хлътната, а се придържай към дистанцията. Дай малко време, за да разбереш какво иска или пък, ако си по-цапната през устата го питай направо. "Ако си за единия секс, мерси". И толкова. Не тръгвай с големите крачки, за да не излезеш наранена и разочарована от тази ситуация.

И другото...
Обикновено много се дразня когато някой започне да прави забележки за правописа в темите, но смятам, че е редно да знаеш, че ме не се пише отделно, освен ако не е използвано като лично местоимение, като в изречението "Той ме". В останалите случаи като "разходихме", "събрахме", "искахме", "имахме" и т.н е част от думата.

TheNormalGuy
05-17-2012, 12:12
Оф ако съм на брат ти мястото тоя ще го пречупя на две, не ме разбирайте погрешно, но 21 годишен да се заиграва с 16 годишна за мен е недопустимо.

pepochko
05-17-2012, 12:17

+1 (10 букви)

li0n
05-17-2012, 13:48
16 с 21. Ахм, ясно какво иска.

SmilezZz
05-20-2012, 12:34
Не знам как ти не си забелязала това, но той иска от теб само и единствено секс. Ти как мислиш, щом на първа среща те е обарвал? А след признанието да е охладнял?

Съветвам те да спреш да се занимаваш с него, поради ред причини:
1. Допадате ли си по характери? Има ли за какво да си говорите? Връзката не представлява само това да се целувате и натискате.
2. Разликата мисля, че е голяма в случая. Ти си още с детски акъл - наивна и не правеща разлика между "влюбване" и "харесване". Па, като го гледам него - освен секс, нищо друго няма да стане от вас.