View Full Version : Как да зарежа гадже ? {по-възможно най-деликатно}
Така въпроса ми ви е ясен .. най-добрия ми приятел винаги ми помага във всичко ии сега е момента аз да му помогна..но не знам как .. той иска съвет от мен как да зареже гаджето си,но по деликатен начин .. защото всички момичета щели да му викат 'що яя заряза бе п*дал' ии сякви подобни .. сори за глупавата тема,но ми е важен ии не знам какво да му кажа.Мерси предварително. :)
IseeDEADbodies
05-16-2012, 20:09
Първо - не си извинена за глупавата тема.
Второ - искаш да се направиш на голям "advice giver", ама иначе идваш да питаш нас, евалата !
Трето - тоя такава путка ли е, че го е страх в прав текст да каже на момичето "късаме" ? Ако е мъж на място (в което силно се съмнявам) няма да го ебе, кой какво ще му каже. С нищо на никого не е длъжен, още по-малко пък да излиза (ходи) с някого, просто щото трябва. Аман от лапешки предразсъдъци !
valdesbg
05-16-2012, 20:17
Да реже дирекшън. Другото са лиготии.
Няма деликатни начини сори ..
Най- деликатното за което се сещам е. " 'Чезни да не те 'чезна аз .... "
Както Торн каза деликатно нема :)
In*The*Face
05-17-2012, 11:33
Наистина няма деликатен начин. Клишетата от рода "вината не е в теб и искам да си останем приятели" само стъжняват и без това тъжната картинка. Когато раздялата не е по съвместно желание, винаги има един наранен, за това нещото, което може да направи другия е да бъде откровен. "Късаме" за мен не е достатъчно, защото аз лично бих искала обяснение. Все пак има причина да се стигне до там и ако тя е в мен, предпочитам да я знам. Това е, което бих посъветвала приятеля ти.
GreenFairy
05-18-2012, 06:09
"Трябва да се разделим, защото... (тук казва причината)" и толкоз.
Кажи му да и изясни просто и кратко защо и да не му мисли повече. :)
Нека и каже, че има друго момиче и, че иска да я освободи от мъката да бъде втора цигулка...
SmilezZz
05-19-2012, 15:53
Няма деликатни начини. Каквото и да каже, каквото и да направи - на момичето ще й стане гадно. Просто в прав текст да каже , така и така, късаме.
И говориш (той също) пълни глупости. Не хората ходят с нея, а той и никой няма право да го съди, че е решил да я зареже, щом нещо между вас не върви.
bloodyred
05-19-2012, 16:05
Говори направо.. какво толкова.. никога не съм се оправдавала или не съм опитвала да скъсам с някой по деликатен начин.. кажи му просто "Не искам да сме заедно вече" и толкова.
heartshapedbox
05-19-2012, 16:23
Няма по-деликатно...кажи му какъв е проблема, за да е наясно защо го оставяш.
Пък и да си направи сметката какво е бъркал сега, за да не го повтаря в бъдещите си връзки.
Едит: сега разбрах, че става въпрос за момиче, "той" да се разбира "тя" :)
im a girl
05-21-2012, 10:52
Първо - не си извинена за глупавата тема.
Второ - искаш да се направиш на голям "advice giver", ама иначе идваш да питаш нас, евалата !
Трето - тоя такава путка ли е, че го е страх в прав текст да каже на момичето "късаме" ? Ако е мъж на място (в което силно се съмнявам) няма да го ебе, кой какво ще му каже. С нищо на никого не е длъжен, още по-малко пък да излиза (ходи) с някого, просто щото трябва. Аман от лапешки предразсъдъци !
Тии като си МНОГО голям, к'во прайш в тийн сайт?! DAFUQQQQQ aман от просташтина :) ахахахахах