View Full Version : Написах песен за момиче (бившата ми)
Здравейте , преди известно време се разделих с приятелката ми (с която бях повече от 2 год. ) ... 2 седмици след раздялата реших да напиша и запиша песничка за нея!
http://www.youtube.com/watch?v=SCbfXxK1gt8 <--- Това песничката
Моля за вашите коментари , критики , съвети и т.н
(Какво бихте направили ако бяхте на мястото на бившата ми и тази песен беше за вас) ??
Благодаря ! :*
Емм много е добра, браво на теб ! Ии текста е добър и те бива да пееш =)
DisappointedDreamer
05-16-2012, 19:16
Допада ми.
Браво! Добре се е получило :) Ако бях на мястото на твоята бивша, щях определено да се трогна ;) Не знам какво е станало с вас, но яко тя е причината за вашата раздяла, определено би трябвало да се замисли какво е изпуснала ;)
Много добра. И текста и всичко ми харесва. Поздравления! o_O
IseeDEADbodies
05-16-2012, 20:01
Ъъъъ фейл дуд ? Не важиш...
Браво на теб.
Хубава е песента !
IseeDEADbodies
05-16-2012, 20:22
К'во го бравосвате т'ва, преписва си чужди заслуги :devil:
К'во го бравосвате т'ва, преписва си чужди заслуги :devil:
Братле какви чужди заслуги , заповядай това е фацебука ми http://www.facebook.com/profile.php?id=100001056321755 има всичките ми песни постнати ;) !! a отностно "spoki95" ако заради това си си помислил това е регистрацията на братовчед ми ! тя ми беше под ръка ;) . Друг път не говори неподготвен !
IseeDEADbodies
05-16-2012, 20:39
http://www.facebook.com/ivan.bakalski.9
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/314297_249901285041287_100000642525047_851968_5414 398_n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/540357_401726779858736_100000642525047_1271686_647 490245_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/552847_401715333193214_100000642525047_1271660_190 3474839_n.jpg :))
фейл мой човек... или страдаш от раздвоение на личността ? :lol: :lol:
Колко си "забавен" . Ти като малък явно доста си бил изолиран от останалите или си бил тормозен , и сега тука "давай интернет братче няма кой да ми каже нищо аз съм най - големия ! " Не не си , ти си един голям селянин който се заяжда с всички хора наред и не цени останалите .. и после не се питай защо си такъв изолиран ! Кво ми се праиш на много нахакания бабаит ли си , бияч ли си къв си ? Неска на мача кри ли се у вас пред клавуатурата мишко ? Стегни се малко не си на 10 , на 21 си вземи се в ръце и си оправи държанието , щот някой ден ш умреш сам като бито куче ! (Нищо лично просто ме дразни как се отнасяш с останалите ) :)
valdesbg
05-16-2012, 20:47
Лекичко ми напомня на Xplisit - За нея
Увлякъл си се на някои места в текста, но като цяло ми харесва. Хубаво си я написал.
Ти си дост задръстен , пиши ми на лично във фб за да видиш кой съм , казах ти че това е профил на братовчед ми http://www.facebook.com/ivan.bakalski.9 ! Но явно ти си твърде ограничен и егото ти е толкова голямо че продължаваш да се заяждаш .. все тая няма да ти вървя по гайдата за мене ти си не повече от едно голямо нищо :) И да ти самия не важиш като човек..хората дето движат с теб сигурно го мислят също .. освен ако не са толкова душевно прецакани като теб (rofl)
Лекичко ми напомня на Xplisit - За нея
Увлякъл си се на някои места в текста, но като цяло ми харесва. Хубаво си я написал.
Благодаря ти !!! А онзи преди тебе можеше да се отнесе малко по - добре към моя труд и не само моя прегледай му и другите постове на тоя "човек" ако може така да го нарека и ще видиш за какво нещо става на въпрос ! И отново , благодаря ти много !
CupcakeKitty
05-16-2012, 20:52
Колко си "забавен" . Ти като малък явно доста си бил изолиран от останалите или си бил тормозен , и сега тука "давай интернет братче няма кой да ми каже нищо аз съм най - големия ! " Не не си , ти си един голям селянин който се заяжда с всички хора наред и не цени останалите .. и после не се питай защо си такъв изолиран ! Кво ми се праиш на много нахакания бабаит ли си , бияч ли си къв си ? Неска на мача кри ли се у вас пред клавуатурата мишко ? Стегни се малко не си на 10 , на 21 си вземи се в ръце и си оправи държанието , щот някой ден ш умреш сам като бито куче ! (Нищо лично просто ме дразни как се отнасяш с останалите ) :)
да ама пича си е пич
а ти си някъв долен
точка
IseeDEADbodies
05-16-2012, 20:53
ХАХХХАХАХХАХХАХАХАХАХХАХА ХХАХАХАХАХ Т"ВА ПЪК И ТО ХАХХАХАХХАХАХАХ.
Чакай бе, ти нормален ли си ? Я спри наркотиците :lol:
Къде видя да съм казвал "аз съм най-големия" :?:
И как отсъди, че съм селянин който не цени никого и само се заяждам с хората... ROFL to you, again :lol:
И как разбра, че съм изолиран ? Dufaaaaq :lol:
Не знаех, че съм бабаит и бияч... лмао !
Кой мач?
Виж за едно си прав... един ден всички ще умрем. Някой по-рано, други по-късно :lol:
Мхм, нищо лично.. ама първо си избери кой си, малкото лапе от снимките в "секс", или гоУемия РАПЕРДЖИЯ пишещ песни за приятелката си, пък тогава може и да спра да ти се подигравам *wasntme*
Айде със здраве :)
да ама пича си е пич
а ти си някъв долен
точка
Ела да ми го кажеш в очите ! гр.Пловдив ПГТ "Гоце Делчев" Питай за мен ;) И ела да ми го кажеш в очите :)
ХАХХХАХАХХАХХАХАХАХАХХАХА ХХАХАХАХАХ Т"ВА ПЪК И ТО ХАХХАХАХХАХАХАХ.
Чакай бе, ти нормален ли си ? Я спри наркотиците :lol:
Къде видя да съм казвал "аз съм най-големия" :?:
И как отсъди, че съм селянин който не цени никого и само се заяждам с хората... ROFL to you, again :lol:
И как разбра, че съм изолиран ? Dufaaaaq :lol:
Не знаех, че съм бабаит и бияч... лмао !
Кой мач?
Виж за едно си прав... един ден всички ще умрем. Някой по-рано, други по-късно :lol:
Мхм, нищо лично.. ама първо си избери кой си, малкото лапе от снимките в "секс", или гоУемия РАПЕРДЖИЯ пишещ песни за приятелката си, пък тогава може и да спра да ти се подигравам *wasntme*
Айде със здраве :)
Пич дай добре да се изясним KRISIO RAPARA както ти го наричаш ми е братовчед и ми ползва регистрацията .. " а малкото момче от раздела "секс" съм аз , KRISIO e 91 и от няколко месеца се занимава с музика , аз съм 95 и още уча в Автото в Плд ;)) Просто ползваме една и съща рега затва си си помислил че си правя гаргара но ако не вярваш добави KRIS във фб и си пишете .. нищо против нямам теб просто одеве ти го обясних и продължи с някви халотични атаки <-- ако може така да ги нарека ! :)
CupcakeKitty
05-16-2012, 21:01
И ако ти го кажа в очите ще ме набиеш ли?
Ти усети ли че в единия коментар си дал един профил а в другия си дал съвсем различен :D
като влезеш във форона виждаш ли някъде да пише "форон за умствено изостанали дечурлига"
не ми обяснявай на кого е профила.. излиза че в момента го плозлвате и двамата (rofl) и ти пишеш вместо братовчед си.. в неговата тема
бтв очаквам в друга тема да видя друг адрес.. различен от този който си дал тука :D
IseeDEADbodies
05-16-2012, 21:07
Ти си дост задръстен , пиши ми на лично във фб за да видиш кой съм , казах ти че това е профил на братовчед ми http://www.facebook.com/ivan.bakalski.9 ! Но явно ти си твърде ограничен и егото ти е толкова голямо че продължаваш да се заяждаш .. все тая няма да ти вървя по гайдата за мене ти си не повече от едно голямо нищо :) И да ти самия не важиш като човек..хората дето движат с теб сигурно го мислят също .. освен ако не са толкова душевно прецакани като теб (rofl)
Добре де мой човек... аре обясни ми как така става, че в едната тема пускаш едни снимки, а в другата - други ? Ебах му майката, аз че съм тъп - тъп съм.. ама ти се опитваш да ме правиш на идиот оО
Еми извинявай, ама много ти е ЯВНА работата... поне да беше постнал едни и същи снимки, белким некой ти повярва.
А и самия факт как се разпали... е доста красноречив.
Мене ми е през кура, прави к'вото сметнеш за добре, просто отстрани изглежда смешно.. сеш се? ;]
О, и благодаря за откровението относно хората които "движат" с мен, щях да живея в заблуда цял живот. Благодарско !
едит - имаше нещо спек в системата, сега видях новите коментари <3
Да, разбирам ситуацията. Извинявай за хаЛОтичните атаки :lol:
Ела да ми го кажеш в очите ! гр.Пловдив ПГТ "Гоце Делчев" Питай за мен ;) И ела да ми го кажеш в очите :)
Е мутроооо, недей бееее :lol:
И ако ти го кажа в очите ще ме набиеш ли?
Ти усети ли че в единия коментар си дал един профил а в другия си дал съвсем различен :D
като влезеш във форона виждаш ли някъде да пише "форон за умствено изостанали дечурлига"
не ми обяснявай на кого е профила.. излиза че в момента го плозлвате и двамата (rofl) и ти пишеш вместо братовчед си.. в неговата тема
бтв очаквам в друга тема да видя друг адрес.. различен от този който си дал тука :D
Адски си забавен , и ела да си пробваш късмета ако искаш : )) ! Пич първо не си ме виждал второ слезни малко на земята много бих искал, ти да направиш нещо за да го чуем всички ! и не не си мисля че песента е уникална щото НЕ Е ! просто ме издразни заяжданията покрай песента . Инъче уважавам мнението на останалите , ти примерно може да харесваш чалга , аз не и така , всеки си има избор :) !
IseeDEADbodies
05-16-2012, 21:12
Да давам ли и аз адреса? Мятаме ли се на кръв и сополи ? :lol: :lol:
Или много ще ме биеш и по-добре да си трая :(
Мутроооооо :lol:
CupcakeKitty
05-16-2012, 21:12
Адски си забавен , и ела да си пробваш късмета ако искаш : )) ! Пич първо не си ме виждал второ слезни малко на земята много бих искал, ти да направиш нещо за да го чуем всички ! и не не си мисля че песента е уникална щото НЕ Е ! просто ме издразни заяжданията покрай песента . Инъче уважавам мнението на останалите , ти примерно може да харесваш чалга , аз не и така , всеки си има избор :) !
Забавен не ама забавна може
тъй като ме гледаш с тоя мъжки, бабаитски ник.. дали няма веднага да дойда и да те ступам :D
не слушам чалга
бот
я да се махаш веднага :D
valdesbg
05-16-2012, 21:13
*джаф-джаф*
Забавен не ама забавна може
тъй като ме гледаш с тоя мъжки, бабаитски ник.. дали няма веднага да дойда и да те ступам :D
не слушам чалга
бот
я да се махаш веднага :D
Коя си ти че ша ми казваш :D пхаха ?!? Да не си си у вас , случайно ? (на магистралата ) ups :D :D :D
IseeDEADbodies
05-16-2012, 21:15
Еее, Влади. Малко развеселяване и за мене, ти пък сега xD
CupcakeKitty
*джаф-джаф*
здрасти, секси
CupcakeKitty
ауфф засегна ме ! :D :D :D :D мн си ми интересен ти бил му мъжки ника ! :D абе ти ако си голям мъж ша се занимаваш ли с деца колкото мен бе , биачо ! паххаха недей , недей моля ти се спри се ! аххаха :D (rofl)
тъпако, момиче съм
Браво! Много ми хареса :) Текста е страхотно написан и успяваш много добре да го свържеш с мелодията. Абе... като цяло изпълнението ти радва ^^
Инак няма как да не се похваля (:D), че и аз имам две посветени песнички, но с разликата, че не са след раздяла, а по време на самата връзка в израз на любов... и определено ме трогнаха и ме накараха да изпитам много топли чувства. Жеста като цяло е Много мил и без значение в какъв етап от връзката ви го правиш, то самия факт че е за нея би я... зарадвал, някак... а когато се обръща назад и си спомня, винаги ще е с усмивка.
Постарай се тя да чуе песента, сигурна съм че няма да остане безразлична.
valdesbg
05-16-2012, 21:21
Кала, споко бате. Важното е да не си го слагаш.
тъпако, момиче съм
Наистина сорри , леко тъпо говорих в мъжки род :) просот не ми бяха заредили твоите коментари още .. сорка маце с тебе няма да се разправям :D :D , ам няма да е зле и ти да спреш да се заяждаш с мен ! : )
CupcakeKitty
05-16-2012, 21:25
просот не просот.. тъп си и толкова
спасение няма
просот не просот.. тъп си и толкова
спасение няма
Добре окей аз спрях а ти продължаваш .. и ми се спи толкова че едвам виждам клавиатурата .. не знам закво въобще почнахме да се караме аз ти и тоя пич като малките деца ? Не ви кефи песента окей . Беше ли нужно да правим цигански работи и да се разправяме ? : ) :D
IseeDEADbodies
05-16-2012, 21:34
Кала, споко бате. Важното е да не си го слагаш.
Мислиш ли, че си го слагам ? ;д
Просто се забавлявам, и повече на ташак му пиша на пича, ама виж, че той много се пали, това е друга тема на разговор xD
Мислиш ли, че си го слагам ? ;д
Просто се забавлявам, и повече на ташак му пиша на пича, ама виж, че той много се пали, това е друга тема на разговор xD
Тука си прав :) много се паля за глупости .. а не трябва да е така ! пък и ако си беше прочел личните дето ти написах сега въобще нямаше да се стига до тук ! :D :D
Тя не го заслужава :)
Nice job Страхотна е :)
жалка работа. да знаеш, че ще остане неоценено и ще буди само смях като разказва на приятелките си как предишния ревльо е написал песничка за нея, разбираш ли. такива са си жените, очаквай го
heartshapedbox
05-17-2012, 13:36
Песента е хубава,
бих пуснала някоя сълза,ако беше за мен,
сигурно и тя ще се трогне.
Песента е добра!
Бих се трогнала, ако беше написана за мен.
mrazqkindergarten
05-18-2012, 11:09
Много бих се трогнала, ако някой напише песен за мен. :)
djipsito
05-18-2012, 13:54
Хубава е песента... и спри да се връзваш на глупсотите на някои потребители. Кво си седнал да даваш обяснения ?
SmilezZz
05-20-2012, 12:20
Хорската завист край няма. Разбирам ви, че не можете да пеете ,ама това не ви дава право да се отнасяте грубо към труда на хората. Спрете се. Чужди заслуги и дрън-дрън. Вие ако сте правили така, не означава, че и той го е правил.
Иначе по темата:
Много ми харесва - и текста, и изпълнението ти. Аз щях да се трогна, 100% .
Хорската завист край няма. Разбирам ви, че не можете да пеете ,ама това не ви дава право да се отнасяте грубо към труда на хората. Спрете се. Чужди заслуги и дрън-дрън. Вие ако сте правили така, не означава, че и той го е правил.
Иначе по темата:
Много ми харесва - и текста, и изпълнението ти. Аз щях да се трогна, 100% .
Благодаря ти , за мнението и за подкрепата :) !
Ми не те явно си ме троллнаха , ама ми стана криво че ми казаха че съм я откраднал песента :D като си направиш сметка че инструментал , текст , ефекти всичко аз съм правил :) дори след това което ми казаха се отнесох добре и му дадох фейсбук за да кокуникираме и да се обеди , но явно пича си е троллар и знае само да нерви :) Негов проблем , радвам се че на голяма част от коментиралите им харесва , и благодаря за подкрепата ! :) <3