Влез

View Full Version : ПРОБА

lifo
05-17-2012, 06:05
Здравейте,
Запитване към всички компетентни по темата:
Има ли начин нещо като проба да се разбере дали дадено момиче/момче ни харесва(има симпатии към нас) и как да деликатно да направим пробата без да се стигне до разваляне на взаимоотношенията?

notlike
05-17-2012, 06:36
Виж, трудно ще разбереш на 100%, но според мен начинът е да си лафиш с едно момиче/момче дълго време. Ако постоянно поддържа разговора, значи не си безразличен и има нещо към теб. Това обаче не важи в случай, че познаваш човека от доста време. А за да си напълно убеден, просто кани на среща - ако откаже под наслов, че има работа - бягай, освен ако не предлага друг ден - това означава, че си добре, но просто съответният човек няма време в този момент и иска да подбереш друг. Надявам се да съм помогнал :)

valdesbg
05-17-2012, 07:06
Туй да не ти е лаборатория с опитни мишки? Няма такава опция - ако ти стиска рискуваш и действаш. Ако не ти стиска мрънкаш и се надяваш.

anonymous708973
05-17-2012, 07:35
Пробваш се да я целунеш, след което правиш всичко възможно ситуацията да не стане неловка, ако ти се дръпне. Ще го оцени.

Elinaaa
05-17-2012, 11:08
Пробваш се да я целунеш, след което правиш всичко възможно ситуацията да не стане неловка, ако ти се дръпне. Ще го оцени.

Да и аз мисля така !

In*The*Face
05-17-2012, 11:26
Тези неща са по-скоро до въпрос на вътрешно усещане. Намеци, жестове, неща, които могат да ти дадат шанс да проследиш реакцията на другия. Само в един честен разговор обаче, можеш да бъдеш напълно сигурен в отговора.

Зайче..
05-17-2012, 11:28
Туй да не ти е лаборатория с опитни мишки? Няма такава опция - ако ти стиска рискуваш и действаш. Ако не ти стиска мрънкаш и се надяваш.

+1.
десетбукви.

Александър
05-17-2012, 11:45
ебаси всички ли нямат топки...