View Full Version : Проблем ...
mishona22
05-17-2012, 11:09
Здравейте, казвам се Катерина на 14 години.Брат ми е разбрал, че не съм девствена (което е така) и е казал на нашите. Баща ми иска да ме води на генеколог, защото аз отричам .. Каза ми, че повече да не го търся за нищо, ако е така (преувеличава) .. Аз осъзнавам грешката си. Няма нужда да ми казвате, че съм много малка и съм сгрешила. Аз самата не мога да си я простя, но в момента не искам нищо друго освен да се оправят нещата с родителите ми.Майка ми, ми каза че съм тръгнала по пътя на курвите . А аз изобщо не изпитвам желание да го повторя .. сеедно не е станало. Стана ведъж и повече няма да се повтори, докато не достигна до нормална възраст за това. Той ми каза, че ще изчака да ми минат изпитите и ако дотогава не съм си признала, ще ме отведе на генеколог иии .. после страшно. Дайте някакъв съвет :( Да споделя първо с майка ми и да и кажа , че ме е заболяло само и съм му казала че не мога ... или да изчакам да видя, дали баща ми блафира .. или .. незнам :(
Нали вече пусна такава тема в секса? :D
In*The*Face
05-17-2012, 18:00
Понеже не съм видяла темата в секса, та...изчакай. Всеки гинеколог е длъжен да пази тайна. Или иначе казано, баща ти няма да виси над главата ти, докато те преглеждат, а ще изчака пред кабината. Ако случайно доктора не го попита, а баща ти се натиска да влезе, кажи, че се притесняваш и ще говори с гинеколога след прегледа. Докато те преглеждат, което е хубаво, защото така или иначе е добре да посетиш лекар му кажи, че е било грешка и не искаш вашите да знаят за това. Хубавото е, че си осъзнала глупавата си постъпка. Останалото не е непреодолимо.
nIkEnCeTy_bE
05-18-2012, 11:26
По-хубаво признай пред родителите ти, за да не стават тия циркове с гинеколози и баща ти да ти се кара и така.
Говори с майка си. Признай, че не си девствена и поукраси историята си, покажи, че се разкайваш за това и не мислиш да лягаш с всеки срещнат, както тя явно си мисли, че ще правиш.
И набий брат си.
sashko705
05-18-2012, 17:24
Цъ, цъ, цъ... виж ми подписа ахахаха...
SmilezZz
05-20-2012, 15:44
Наистина си постъпила тъпо, но е добре, че осъзнаваш грешката си. Та, или отиваш на гинеколог, преглеждаш се и молиш гинеколога да не казва на родителите ти, което е напълно възможно, тъй като лекарите пазят тайни, особено на твоята възраст и има риск да ти се случи нещо.
Или признаваш на майка си всичко, пък тя ще каже на баща ти. Показваш й, че наистина съжаляваш за това и не мислиш това да се повтори, докато не си на възраст, в която вече би било нормално да започнеш полов живот.
Говори с майка си. Признай, че не си девствена и поукраси историята си, покажи, че се разкайваш за това и не мислиш да лягаш с всеки срещнат, както тя явно си мисли, че ще правиш.
И набий брат си.
И аз така мисля.