View Full Version : Какво да правя..Много съм наранена ;( ..
dunitifi
05-17-2012, 11:35
Преди година се запознах с едно момче..Писахме си станахме много добри приятели..постепенно се влюбих в него..И преди седмици осъзнах ,че всъщност го обичам .. Реших се и снощи му признах.... беше онлайн..Не получих отговор..Чаках и не получих..Не ме махна нито от сестра нито от приятели...Предположих,че може интернета му нещо да се е прецакал,но след това качи една снимка с някаква от неговия клас..И и написа сърца и целувки.. Плаках ужасно много..не получих отговор и предполагам ,че не ме обича...Вие как мислите..
marin4itu
05-17-2012, 11:50
Възприема те само като приятелка.
Най-малкото си го стреснала доста ... но щом реагира така явно не те :(
и по-спокойно :)
Enchanting
05-17-2012, 11:57
може би е трябвало да му го кажеш на живо.
Ilikeliljon
05-17-2012, 12:03
Да по-добре на живо, макар да е по-трудно. Така би имала възможността да му видиш истинската реакция, а сега е имал време да помисли и да реши как да реагира.
shmatarok
05-17-2012, 12:39
Очевидно наистина те има само за сестра. :) И това с признанието онлайн е кофти тръпка.
DisappointedDreamer
05-17-2012, 13:28
Очевидно наистина те има само за сестра. :) И това с признанието онлайн е кофти тръпка.
Ъха.
///////
ivcheto0o
05-17-2012, 14:35
Трябвало е да му го кажеш лично.Отрязал те е "деликатно" с игнор,явно те има за сестра,приятелка.
valdesbg
05-17-2012, 16:36
може би е трябвало да му го кажеш на живо.
Те тука е ключа от палатката. Побъркахте се с тия онлайн дивотии. Да сте на 3000 км разбирам само това да ви е опцията. А вие сигурно сте от един квартал.
Най-грешното е да предполагаш какво мисли/чувства другия. Като се видите другия път подхвани темата на живо. Тогава ще разбереш кой кого и как обича.
dream1707
05-17-2012, 16:52
Най-добре поговори с него на живо.. Реално не губиш нищо опитвайки.
In*The*Face
05-17-2012, 17:31
В интерес на истината и аз съм "за" разговорите на живо, защото това с интернета е голяма простотия, Но...в конкретната ситуация според мен ти си получила отговор. Все пак те е отбелязал във "фейсбук" като сетстра. Говорите си, шегувате се и изведнъж ти му признаваш, че имаш чувства към него. Малко след това той си качва снимка с друго момиче, към което може би има чувства. Не е знаел как по друг начин да реагира, за да не стане още по-неловко. Той може би дори има чувства към нея, но пък от друга страна не иска да те губи като приятел. Вариантите ти са два - или се правиш, че нищо не се е случило и оставаш неговата "сестра", или довършваш историята с разговор очи в очи, получаваш конкретен отговори и в най-лошия случай, правиш комуникацията между вас, от тук натам доста конфузна и напрегната.
ALetterFromTheSky
05-18-2012, 16:14
Кажи му че си била пияна хахах не бе ебавам се- ясно е- игнор и от твоя страна поне известно време, докато му мине и после все едно не е било. Ама пък има ли смисъл?!- да си само приятелка, с някого , който те кара да трепваш и всичките там работи на влюбените. Няма смисъл според мен- АЗ знам как е-имах преди приятел обичахме се прекалено много и всичко беше прекалено идеално и в един момент той спря да общува по всякакъв начин с мен. Еми аз избрах да не съм му приятелка като позната защото болката е неописуема - отвътре изгаряш за него, а той пък не и може даже и по други да си пада. ЗАбравяш го,,, минава време и пак си в играта-т'ва е.
sladk0t0odidi
05-18-2012, 16:34
Такива неща е по-добре да се казват на живо.. И мисля, че те възприема само като приятелка.. Но по-добре си изяснете тези нещо насаме..Ако не стане даш смело напред нищо, че ще те боли, все пак не е единственият на Земята, нали?
SmilezZz
05-19-2012, 15:51
Имал те е за добра приятелка, докато в момента е нормално, ако се отдалечи от теб. Принципно в такива ситуации, доста често приятелството се разрушава, ако не е било истинско. Та, при вас не се знае какво ще е. Не е трябвало да постъпваш по тоя начин, според мен, а първо да се увериш дали и той изпитва същото към теб.