Влез

View Full Version : Вие щастливи ли сте?

assd
05-17-2012, 20:28
Аз съм много, без конкретна причина, но всичко във всякакъв план ми е супер, за това се замислих как преди година някъде бях много сдухан, защото нищо не беше наред... А сега всичко е супер, всичко явно си идва на мястото , време само и търпение трябва.
А вие? Щастливи ли сте? Ако да, защо? А ако не, защо?
Еми това е :)

Hayashi
05-17-2012, 20:32
В момента ми е един такъв странен период... в един момент ми е много щастливо. В друг ми е адски сдухано. Ама няма как.
Като се замисля само изпити и зор ме чакат, ама пък е за добро.

Така че може да се каже, че съм в период на очакване.

kinkygirl
05-17-2012, 20:59
Лично аз съм необвързана,но все пак съм щастлива защото имам достатъчно приятели и семейство,които ме правят щастлива.:) може да прозвучи егоистично,но свободата носи щастие,тъй като не се чувстваш отговорен към някого...На всеки му се иска да има човек до себе си (както и аз),но единствено знам и вярвам че търпението награждава :) ,рано или късно ще се появи точният човек.. :) Затова и не бързам..Преживяла съм достатъчно разочарования,от които имам опит и това не ми попречи да продължа напред.. :) Както каза Hayashi : в период на очакване ... :)

Torn
05-17-2012, 21:13
Щастлив съм като цяло, мога много да обяснявам защо да или пък не, но да остане за друг ден :D

ledenakrasota
05-17-2012, 21:28
Какво означава да бъдеш щастлив?

Усмихнат човек съм, но страшно много се депресирам на моменти. :? Напомням си за семейството, приятелите. Някои хора и това нямат. Така се чувствам по-добре. Не съм бедна. :D Другите неща с времето. Не може да имаме всичко. :)

mrazqkindergarten
05-17-2012, 21:29
Не съм щастлива изобщо.. А причината-дълго е за обяснение...

Goddess
05-17-2012, 21:38
Не всичко ми е на 6, но съм благодарна за това, което имам в момента, а това, което го нямам - ще си го получа рано или късно, ако съм го заслужила. Пълно щастие няма, са казали хората и е така.

heartshapedbox
05-17-2012, 22:20
Щастлива съм,да.
Имам прекрасен човек до себе си, семейство,което ме обича, предстои ми бал и съм в отлично здраве.
Малко се притеснявам за матурите, обаче вярвам, че ще ги взема с добра оценка.

SisiStrange
05-18-2012, 03:58
Ами да, мисля, че съм щастлива. Карам леко труден период на навикване с милион и двестате промени в последно време, но като цяло съм щастлива.

fluffy_^
05-18-2012, 04:37
Не съм.
Така е решила съдбата ;д..:)

Ilikeliljon
05-18-2012, 05:31
Лично аз съм необвързана,но все пак съм щастлива защото имам достатъчно приятели и семейство,които ме правят щастлива.:) може да прозвучи егоистично,но свободата носи щастие,тъй като не се чувстваш отговорен към някого...На всеки му се иска да има човек до себе си (както и аз),но единствено знам и вярвам че търпението награждава :) ,рано или късно ще се появи точният човек.. :) Затова и не бързам..Преживяла съм достатъчно разочарования,от които имам опит и това не ми попречи да продължа напред.. :) Както каза Hayashi : в период на очакване ... :)

Ако връзката ти е до такава степен те е карала да се чувстваш отговорна май наистина е добре, че си необвързана.:)) По темата щастлив съм, но ще стана адски щастлив, ако спре да вали и пекне слънце:(((

don't say anything.
05-18-2012, 06:00
Щастлива съм, може да се каже. Щастлива съм, че с момчето ми всичко ни е наред вече почти 1 година..
От друга страна в семейството си имам проблеми и се чувствам напрегната, странно е, не мога да кажа, че летя от щастие, но не мога и да кажа, че съм нещастна.

iwwo_
05-18-2012, 06:09
Щастлив съм до някъде :)

GreenFairy
05-18-2012, 06:13
Напоследък съм доста объркана и не знам дали съм щастлива. Но няма нещо което да ме прави нещастна...

xoxi
05-18-2012, 06:36
Не съм напълно щастлива, защото съм глупава.
Имам прекрасни родителите, вече почти 2 години до себе си имам човек, който ме обича и който обичам, имам приятели, за които не бих и мечтала преди, училището ми върви, получих всичко, което исках до сега, че даже и повече... Оценявам всичко това, но пак нещо ми липсва. Предполагам, че е някоя малка подробност, която не забелязвам, но която оказва голямо влияние.

kalpazanka
05-18-2012, 06:48
Ужасно напрегната от няколко месеца насам. Лошото е, че това ми влияе на отношенията със семейството и с половинката- най-често на него си изкарвам, а не трябва. Мислех, че не забелязва, че не му пука и умишлено ми лази по нерва, а то такива обяснения в любов чух, че три дни не си намерих място.
Да дойде 01.10 и да се свършва.

Тарикатче
05-18-2012, 07:44
Нямам спомен някога да НЕ съм бил щастлив.. Дори и проблемчета да има понякога пак съм си ОК... А точно на тоя етап от живота ми не се сещам за нещо което ми липсва...... Патронче съм си,..

x7aZzy
05-18-2012, 09:17
И аз като Тарикатче не си спомням период от живота ми, когато да съм била нещастна. Случвало се е естествено да се почуствам тъжна, ако стане нещо лошо. Да се ядосам, когато нещата не се нареждат. Да ме боли, когато се разделям с хората, на които държа. Но истинско нещастие не съм изпитвала. Това не означава, че винаги съм щастлива. Има моменти и моменти.
Точно сега съм щастлива.

П.С. Сетих се за една притча.

Един човек имал всичко в живота-семейство, деца, занаят...Бил богат човек, но както често се случва застигнало го нещастието да загуби богатството си. Той толкова се отчаял, че не знаел какво друго да направи и решил да се обеси. Тръгнал към гората, по пътя го застигнал един дървар. Попитал го накъде се е запътил, човекът му разказал за нещастието си, а дърварят го погледнал, поговорил с него, разубедил го и му подал една бележка. Казал му да не бърза да чете бележката, да го направи когато се прибере у дома. Прибрал се човекът, разгърнал бележката, а на нея пишело: "НЯМА ДА Е ВСЕ ТАКА"...
Заживял човекът със семейството си и с общи усилия успели да се справят, потръгнало му и отново възвърнал богатството си...
Минало време и веднъж съвсем случайно срещнал същия дървар, зарадвал се, че го вижда и му се похвалил, че всичко при него пак е добре, богатство, семейство - всичко си възвърнал като преди. Погледнал го дърварят, помислил и само промълвил: "Ти май скоро не си чел онази бележка, която някога ти дадох..."

TheBeliever
05-18-2012, 09:26
Както казаха по-горе, пълно щастие няма. Винаги ще има нещо, което да може да бъде по-добре, нещо, което не е така, както ни се иска да бъде. Но според мен точно тези не-толкова-хубави неща, които малко или много ни нарушават идилията, ни карат да продължаваме напред и да градим щастието си. Поглеждайки голямата картина, в най-общ план, би трябвало да съм щастлива.

Конкретно тези дни щастието ми убягва, но вярвам, че е моментно състояние.

DarkTemplar
05-18-2012, 09:29
Не съм особено щастлив, но всичко е в мои ръце. Ако положа необходимите усилия и надмогна вселенския ми мързел, съм убеден, че нещата ще се подредят и ще бъда щастлив и удовлетворен от себе си и живота си. Реално нямам от какво да се оплача - аз и близките ми сме в добро здраве и нормални отношения, живея на място с прекрасни условия, финансовото ми положение е нормално и т.н.

Glamour92
05-18-2012, 09:31
Един стар познайник разправяше,че щастието всъщност е рекламен трик и съм склонна да се съглася(поне тоя път) с него.
Аз гледам да съм доволна и с всичкия си.
Като гледам,получава ми се засега.

babity
05-18-2012, 09:48
Щастлива съм. Дори повече, отколкото реално осъзнавам. Доволна съм от себе си и от начина, по който си живея живота, но човек няма как да е напълно 100%тово независим. А както знаем за хората, колкото и добри намерения да имаш, колкото и малко да очакваш... те ще се стараят много и все някак, рано или късно, ще успеят да ти паднат в очите. И понякога това ме дразни... липсата на пълен контрол над нещата, които ми се случват.

Anonys
05-18-2012, 10:03
Щастлив съм, но не чак толкова, защото съм пред дилема :(

error92
05-18-2012, 10:32
Липсва ми нещо, но като цяло съм пушка :D

In*The*Face
05-18-2012, 10:48
Никога не съм била наполовина щастлива и съм абсолютен привърженик на тезата, че има пълно щастие. Просто се съсредоточавам върху хубавите неща от живота ми, които винаги са били достатъчно и се стремя да променя, онези които не са толкова хубави. Мисълта, че мога да го направя ми е достатъчна. Зависи от това как подреждаш приоритетите си. Ако в списъка, първите 5 например, за както бих искала да са ок, всъщност са, то това ме прави абсолютно и 100-процентово щастлива. Те са онези обикновени неща като здраве, приятели, семейство, любим човек. Вкупом именно те са и най-важните неща за мен. Ако тях ги има значи съм щастлива, значи всичко ми е наред, а ако не е, заради горепосочените остава вярата, че ще се оправи, защото имаш някого до себе си. Имаш опора. Не си сам. Така че, ако съм жадна и в една чаша има вода, няма никакво значение дали е на половина празна или пълна. Важното е да ми утоли жаждата. Останалото ... на кой му пука.

Тарикатче
05-18-2012, 11:22
Разбира се, че пълно щастие има...... Нищо не ми липсва.. Правя си квото ми е кеф на мене.. Кефя си се на живота просто.... Верно, че примерно ако ми падне 1 милиард от някъде още повече ще ми повдигне настроението хаха.. Обаче кво пък и без него пак си ми е 6 точки всичко......... Тва, че пълно щастие няма са чисти глупости.. До човек си е и зависи от ква гледна точка гледаш на нещата..

Тарикатче
05-18-2012, 11:27
И аз като Тарикатче не си спомням период от живота ми, когато да съм била нещастна. Случвало се е естествено да се почуствам тъжна, ако стане нещо лошо. Да се ядосам, когато нещата не се нареждат. Да ме боли, когато се разделям с хората, на които държа. Но истинско нещастие не съм изпитвала. Това не означава, че винаги съм щастлива. Има моменти и моменти.
Точно сега съм щастлива.

П.С. Сетих се за една притча.
Тва е много добро.. Макар, че малко писимистично ми звучи...

paradosou
05-18-2012, 12:48
Хъх. И на мен ми хареса притчата.
Иначе, може да се каже, съм в процес на очакване. Има доста неща, дето искам да се променят, ама, по дяволите 8-), голяма част от тях не зависят от мен, колкото и мрънкащо да звучи.
При мен го има тва, че квото и да се случва в себе си нося едно вътрешно щастие и позитивизъм и тва не ми позволява да се сдухам тотално. :)

shadowcrew
05-18-2012, 12:51
Щастлив съм! Не съм в лошо финансово положение,имам приятели които биха копали с мен,намерих момиче което е рядко срещано,имам достатъчно свободно време.Не се оплаквам и ми и е добре.

djipsito
05-18-2012, 13:49
Имам си моите глупости на главата, ама пък не ме ебе. Не мисля толкова задълбочено над проблемите си.
Лято е, в еуфория съм, имам желание за много неща. С две думи - много съм доволна!!

OnlyGirl
05-18-2012, 14:17
Много. Всичко е прекрасно и перфектно някак си. :о
Лошото е, че от известно време много се нервирам и това доста ми 'срива' щастието .. И постоянно слушам разни тъжни и депресиращи песни, да ме пита някой защо.. Интересното е, че ноември месец бях много щастлива, а нещата бяха по-зле от сега.. !? Важното е, че и сега съм щастлива и всичко си върви много добре..

Violenza
05-18-2012, 14:37
Тези дни много неща ми се насъбраха на главата и ми е много смотано настроението като цяло, но след средата на юни вече ще съм се поосвободила и ще ми е доста по-спокойно. Но като цяло съм много щастлив човек. Да чукна на дърво, дотук всичко в живота ми се е развивало така, както съм го искала. Нищо не ми липсва.

cookie78
05-18-2012, 15:14
Не съм щастлива. Липсва ми нещо.

AliceSw
05-18-2012, 15:26
Безкрайно тъпо е, но съм в момента, да. Много работа има покрай университета, не спя почти, напускам работа...но съм доволна от положението. Оставила съм си по 1 ден в седмицата за пълно щастие и си го получавам този път днес (((:

Furious?
05-18-2012, 16:25
Аз съм мизерен и нещастен,

sladk0t0odidi
05-18-2012, 16:36
В момента-не, но като се замисля имам семейство, приятели, нормален живот, защо да не съм, като някои хора и това нямят?

jghgh
05-18-2012, 18:01
В по-добър период съм от преди, но винаги при мен го има съмнението, гоненето на съвършенство, търсенето на житейски истини, дълбаенето на "свръхземни въпроси", анализирането и т.н.
Просто никога не достигам пълното удовлетворение.
Но поне знам, че сега, докато ми е (по-)добре, трябва да оценявам това, което имам. Ако не го направя, ще се повтори същата история като преди 3-4 години... ще осъзная твърде късно, че всъщност съм се чувствала щастлива.

И така де : )
Та те това драмите на търсещия човек. Търсещ във всеки един смисъл.

strave
05-18-2012, 20:45
В момента не съм сигурен щастлив ли съм или нещастен.Загубил съм ясна представа за нещата.От една страна няма нещо което да ме кара да съм нещастне,защото имам покрив над главата,срещам разбирателство и подкрепа от семейството си,уча,но от друга страна може би заради лошите си черти не мога да се почувствам щастлив,защото сам правя нещата сложни.Определено вече съм на мнение,че човек може да се чувства щастлив само ако си го позволи.

Hilary_
05-19-2012, 02:09
Имам прекалено много искания/планове за себе си и околните, които ми пречат да изпитам пълно щастие, но пък от друга страна ме амбицират, така че не бих се задоволила само с определени неща, които да ме правят щастлива до един момент.
Отделно от това съм до голяма степен зависима от хората около мен и в повечето случаи те са причината за моето недоволство. Пука ми - това е проблемът! :D

БожиятАгнец
05-19-2012, 06:03
Че аз съм ебаси и пича, не само съм щастлива, но съм и благодарна, че мога да прекарам животът си с мен. Толкова се обичам и винаги се опитвам да се направя щастлива, благословена съм да съм със себе си. И каквото и да стане винаги съм до себе си. Аз съм най-добрият приятел и любовник, който някога ще имам. Освен това имам прекрасно чувство за хумор и мога да говоря със себе си на всякакви теми съотвено съм си и прекрасна, предостатъчна компания.
А хората ми (щото звучи джи) винаги са щастливи около мен, а аз не съм егоист и когато те са щастливи и аз съм щастлива.

bbbbPleasure
05-19-2012, 07:33
Има неща, които ме правят нещастна. Неща, които не се случват. Вярвам, че всичко ще се оправи.

kindergarden
05-19-2012, 11:06
Щастлива съм! Нямам всичко, което искам, но и така се справям и ми е екстра. Гледам напред и осъзнавам, че животът е пред мен, че ме очаква едно невероятно лято. В момента ме гъделичка едно неприятно чувство, но като минат изпитите се надявам, че бъдещето ми ще започне да се нарежда, както искам. :) Само след няколко дена ще започнат да ми се случват само хубави неща и нямам търпение да започна да им се радвам... малко остана :)

SmilezZz
05-19-2012, 15:44
В странен период съм. Хем съм щастлива с момчето, което съм - хем съм напрегната, заради проблемите в семейството. Та, така.

bloodyred
05-19-2012, 15:53
Не съм най-щастливият човек на света, но да кажем, че съм добре.. здрава съм, слава на Бога, имам няколко добри приятели около себе си, хора, на които мога да разчитам и съм благодарна за това.. в любовен аспект изобщо не съм щастлива.. и сама съм си виновна за това, но.. шанс. :)

pandiflysche
05-21-2012, 09:29
Щастлива и мико казано!!!

Colouring
05-21-2012, 09:33
Чисто и просто - не.

DragonLady
05-21-2012, 11:45
Щастлива съм! Сгодена съм за един прекрасен мъж, от който след време бих искала да имам деца и да създадем семейство :) Образованието ми върви, имам подкрепата и компанията на приятелите си. Е имам и някой неприятности, но кой ли няма :)

Тарикатче
05-21-2012, 14:11
Хахаха.. случката от тая притча днес май май и мен ме посети.....

SweetPassionF
05-23-2012, 14:08
Смея да твърдя че и аз съм една от Щастливците....Имам си приятели и знам че мога да разчитам на тях!...
Но пък и всеки си има трудни моменти..... :)

justasmile
05-23-2012, 20:08
Определено не съм :( В отворена връзка съм...момчето ми беше казал, че с другото момиче не са толкова близки като преди.. но явно е било само моментно състояние.. Тъпа съм, защото започнах и наистина да го харесвам... и също защото не мога да бъда ок да излизам с 2 момчета (чувствам се като курва!)... Защото и двамата ( с първото момче) чувстваме едно и също като сме заедно - че останалия свят е изчезнал,,, и не знам дали това е хубаво или ужасно!?!? Иначе.. като цяло съм добре.