PDA

View Full Version : Моля ви прочетете го и ми кажете че съм най-тъпото същество защото в случая греша ;х

ninaa12
05-18-2012, 11:53
Здравейте искам да питам вие как бихте се почувствали и изобщо би ли ви станало гадно в следната ситуация:
МОмиче съм и мойта най добра приятелка се познава с приятеля ми. С него сме от 8 месеца заедно но тия дни станаха пълните глупости и сега мисля да се разделим не знам не сам го обмислила, няма значение това. И приятеля ми трябваше да направи едни неща за мен на нейния комп в тях ... естествено те са се разбрали и накрая ми казаха всичко. Нямах нищо против знам че нищо няма да стане имам и доверие поне на нея. На него вече никакво доверие му нямам отношенията ни в момента са повече от ужасни. И тъй като днеска след дскл не можех да отида с тях първо си викам е ся няма проблем няма за какво да се притеснявам. И после тази мойта приятелка ми вика "чакай да звънна на Т ... (някакво момиче) да и кажа да дойде с нас" и аз викам с кого вас и тя ми вика с мен и пряителя ти бе. След като аз много се ядосах те нито се познават нито нищо а аз съм много ревнива ... +това причината поради която се скарахме вчера заради която сега сме разделени или поне ще сме ... като говоря с него тази вечер беше бившата му щот пред мен се прави че не я виждал ненавиждал я мразел я и не съм се радвала че е говорел така глупости даже на мен тъпо ми ставаше само като гледах с каква злоба говори ;х ... и накрая и писал " защо си ме деблокирала ... като си тук ми пиши" тя ест не му отговорила ... и след като много пъти сме говорили занея за всичко минало и т.н не ни е било пролбме той това не ми го каза а аз държа всичко да си казваме. Откъде да знам аз сега че ако тя му беше отговорила нямаше да си я зарибява и пак да се опита да бъде с нея тъй като и преди съм го хващала 2 3 пъти да зарибява други момичета. МНого трудно ги приех нещата и въпреки това сега преди 3 месеца пак това нещо .... може да звучи абсурдно и дребнаво но наистина след първите 2 момичета които зарибяваше след това никакво доверие му нямах и тъкмо когато почти ми спечели доверието изобщо нито караници нито нищо толкова ни беше весело всичко идеално пак видях тая хронология. Искал да бъдат приятели поне да си казват здрасти да не се гледат накриво. Попринцип аз съм в същата ситуация с моя бивш. Също сме от един квартал всеки ден пътуваме заедно виждаме се всеки ден общи приятели всичко и имах наистина много силни чувства към него сега изобщо даже не ми дреме дали е някъде около мен да ме погледнал дали се усмихнал камоли дали ще ми каже здрасти. Безразлично ми е! И му викам защо след като и на тебе не ти пука и нямаш чувства към нея след като толкова я мразеше си правиш труда да и пишеш и да и обесняваш как искаш приятелство? Добре признамва в главата ми е пълна каша изнервена съм да може да греша може и грешки да има но направо не издържам извинявам се предварително дано някой да го е прочел и да ми обясни че съм многоо тъпа и че греша ;х Не ми пука дали съм права или не бих се радвала даже ако аз съм в грешка. И сега е с 2 момичета в къщата на едната от тях и то сами! Мойта приятелка я познава но другата не я познава знам ли какво що може да стане а аз си стоя вкъщи и нищо не мога да направя :@ ... направо откачам ...и колкото бях ядосана днеска той идва при мен и ми вика защо се държиш така и после го питам къде е тая мойта пряителка нали ще бъдат заедно и той ми вика ЧАКАТ ме в колата. ;х И му викам еми добре щом те ЧАКАТ побързай :Х

SisiStrange
05-18-2012, 12:22
Малко се успокой. Редно е да си изясните къде слагате границата и тая граница да е такава, че и двамата да сте доволни. Вие просто си играете по нервите. С моя приятел, примерно си знаем ясно, че такава ситуация е невъзможна и двамата сме твърдо доволни от това. И двамата си знаем къде слагаме чертата във всякакви приятелства и просто не я настъпваме. Когато сте наясно кой как възприема нещата и какво очаква от другия, тогава ще имате стабилна връзка.
Едни ще ти кажат, че си луда от ревност, други - че той е боклук. Всеки си знае от неговата камбанария. Идеята е двамата с приятеля ти да гледате по един и същи начин без значение кой от двата. Иначе няма да се разбирате.

li0n
05-18-2012, 12:57
Ако нямаше нищо, нямаше да се чувстваш така.
Aма пък го има и това, че може просто да я чувства като приятелка. Поговорете :)

shadowcrew
05-18-2012, 13:04
Казвам ти го от моя гледна точка - прекалено си ревнива и ако бях на приятеля ти въобще нямаше да се доближа до теб,камоли да имам някакви по-близки отношения.

Думите и действията ти говорят,че нямаш доверие на приятеля си,което е огромна грешка и е фатално за връзката Ви. По-добре се разделете от сега,тъй като връзката Ви няма да продължи още дълго време.

Ако не се окажа прав,ми пиши след няколко месеца да ми кажеш "Още сме заедно!".

SisiStrange
05-18-2012, 13:08
Връзката им няма да я има не, защото е прекалено ревнива, а защото имат различни разбирания за приемливо и ревност. И ние с приятеля ми сме против всякакви гостита с мацки/пичове на самотек за какви да е глупости. Нито той би приел добре, ако аз отида, нито аз в обратната ситуация. Следователно, има баланс, има разбиране, всички са доволни. Това го няма при тях.

Glamour92
05-18-2012, 13:20
И аз споделям горното мнение-ревността ти идва вповече-нещо,което ще измъчва преди всичко теб("измъчва" е меко казано...под влиянието на силна ревност човек е способен да създаде най-прекрасната преизподня на света,с най-широките казани,пълни с най-врящия,черен и вмирисан катран,да роди най-злобните и зъбати демони,които ще го ръчкат с най-подострените копия и така нататък-и представи си,всичко това рожба на собственото ти съзнание...както и да е,отплеснах се)

Освен това,при всички случаи въпросната ревност ще се отрази на отношенията ви.Колкото и разбиране да прояви приятелят ти,колкото и ти да гледаш да не му навираш съмненията в лицето,рано или късно тоя товар ще стане прекалено тежък и някой от двамата ще поиска да си тръгне.
Може да е той,може пък и ти да си.

Можете да си разрешите проблема с комуникация.
Говорете.И колкото повече,толкова по-добре.Нямам предвид разни драматични сцени,скандали или сърцераздерателни тиради.Просто седнете двамата и обсъдете спокойно това,което ви пречи.Приказвайте,докато не стигнете до решение,което ще е угодно и на двама ви и продължете напред.
Ако не стане от първия път-пробвате пак.
Без обратна връзка няма как да стане.

In*The*Face
05-18-2012, 13:45
Аз също съм ужасно ревнива, но не и без повод, докато при теб ми се струва, че не е точно така. Приятелят ти прави нещо ЗА ТЕБ на компютъра на приятелката ти, а ти се притесняваш, че имало трето момиче. Да, според мен в случая грешиш. Ако си малко по-доверчива, не казвам сляпо, а малко по-, и на теб ще ти е по-леко, и на приятеля ти. Просто мисли, а не се отдавай само на първосигналните си емоции. Това, че е говорил против бившата си, а после и е писал е тъпо от негова страна, но не е повод за раздяла. Недоверието обаче е. Седни и поговори с него като с приятел, като с близък човек. Кажи му как се чувстваш, какво изпитваш, какво би могло да се промени в поведението и на двама ви, за да вървят отношенията ви по-гладко. Колкото по-искрена си, толкова по-добре за връзката ви.

djipsito
05-18-2012, 14:02
Твоята ревност не е проблем на приятеля ти, а лично твой. Като си мислиш, че си толкова зле и ще те лъже с друга, кво да направи момчето ? Не те знам точно от кой тип ревнивки си, ама има хора, дето колкото и да им казваш и показваш, че са само те, те пак - като коне с капаци.

Ти си знаеш кво да правиш, ама моя съвет е да си укротиш нервите, за да мислиш малко като хората..
Първо нямаш никво доверие на себе си, кво доверие искаш да имаш на приятеля ти ?

ninaa12
05-18-2012, 14:22
Какво доверие да имам като пред очите ми се зарибява с други срина ми и малкото шибано самочувствие което имах сама за себе си. Всеки ден ме акра да се чувствам като пълния буклук който не става за нищо .. Реве пред мен на мен ми става жал прощавам му и след 2 месеца пак една след друга всяка следваща писна мииии :@:@ как трябва да се чувствам ? Как забога да не се дразня ? Пиша си с момчета дори и писането си ограничих точно само с 2 момчета мога да си пиша другите са момичета а той какво прави зарибява бивши. Или поне щеше да го направи АКО ТЯ МУ БЕШЕ ОТГОВОРИЛА познаваМ го много добре. А аз какво седнах ли да зариябвам и аз бившия си пряител който 2 години не можех да забравя ? и да му държа сметка защо не ми казва здрасти не щот ми е през ... не знам къде дали ще ми каже шибаното здрасти или дори дали ще ме погледне. Бахти дори и на приятелките си не мога да вярвам досега никога не съм имала такъв проблем ама никога айде обяснете ми вие няма ли да ревнувате ако вашия приятел и преди е зарибявал така други. Представа ми за него в момента е такава "само някоя да му се предложи и той веднага готов" и защо? Защото колкото и да твърди че ме обича нищо не знача за него ако беше така изобщо нямаше да си рпави труда да и пише и да се интересува и да иска тя да му обръща внимание. Аз се скарах с наще заради него ен мога да изляза ся никъде а той ми ходи с тая и оная. Добре нямаше ли да е добре да нарпави така: след като видя че ми стана страшно непрестияно едва ли не нарпаво щях да се разрева от нерви ... защо не отиде и не каза на тая мойта уж приятелка" така и така извинявай ама някой друг път ще нарпави това не искам да ме вижда примерно с това момиче и без това отношенията ни са много зле " Ама как ще каже нещо такова седнал ми той на една пейка и си говорел с тая мойта фр пък онова другото момиче стояло в колата. Уеп .. това беше измислената история. В 4 часа за матурите трябваше да взима едни неща от дскл званя му без 10 викам къде си вика ми в коалта отивам към дскл. Званя на тая мойта фр викам къде си и то съвсем случайно стана щот тогава и 2мата ми звъннаха и викам къде си вика ми в автобуса ся се прибирам. И после ми вика че били заедно само 30 минутки тоест до 2 часа. А останалите 2 часа сигурно в носа си бъркали.

SisiStrange
05-18-2012, 14:27
Леле. Ако можеш така спокойно да кажеш всички тези неща за него, скъсайте. И ти не го обичаш. Ти дори не го харесваш. Мислиш го за к*рвар и казваш, че му е през оная работа за теб. Няма как да знаем така ли е, но определено си личи, че не ставате за двойка. Късай го и толкоз.

In*The*Face
05-18-2012, 14:37
Ако се чувствах по този начин, отдавна да съм "разтоварила" този багаж от себе си.

ninaa12
05-18-2012, 15:14
Обичам го това е първото момче което обичам толкова много. Бих нарпавила всичко за него ... дори бих умряла за него колкото банално и захаросано да звучи.Но как да бъда с този човек който всеки ден ме наранява... по този начин вече даже самото му присъстввие ме кара да се чувствам ужасно и да си мисля глупости. Нямам самочувствие вече дори нямам какво да му дам ... секс ... окей дадох го хахаха сега сигурно и най-жалкото същество излязох и въпреки това сякаш никога няма да ме обикне по начина по който е обичал нея. Говорили сме мнг мнг мнг постянноо говориме не спираме казвала сам му всичко това което на вас а той ми вика откъде знаеш как съм обичал нея ... Не знам как я обичаше но след като скъса с нея веднага тръгна с мен ... да може да е било ей така и да има чувства към нея но защо тогава не иска да ме остави :@ казвам му че не го харесвам че не го обичам и той продължава мобе би защото знае че не го мисля и че пак като ми наговори лъжите си ще мъ се вържа и ще си ебе колкото иска все пак на 18 до преди 3 седмици беше дествен. Затова и се занимава с по малки от него ... няма да тръгне с някоя 22 годишна и да и каже дествен съм. Още малко ще ме изпозлва и после ще ме захвърли като пълния буклук. Е да ама не. Да се спасява ... и да си зарибява момиченцата. РАзбере питам го нещо постянно ме лъже за всяко нещо не знам как за бога да го накарам да не ме лъже. Реагирам спокойно не да почна да викам и да се цупя ... просто няма как да не ми стане тъпо. Вчера му викам и кгато беше с нея ли зариябвапше така всяка втора и той ко ми вика не съм никога. И аз му викам аха ... определено е значела нещо за теб отколкото аз за теб след като вече зарибява 2 3 мои "приятелки" когато беше с мен. И той преди да го кажа се усети и ко вика ее излъгах зарибявах се и се смее някакво самодоволно. Викам защо излъга и той ко ми вика ем щот ти ся засмя ( което беше иронично от моя страна) и реших да те излъжа. НАчи правете си сметката за какви дребни глупости лъже тоя човек. И то точно така ми го каза. Определено не е човека в който се влубих. Вече и аз не съм момичето в което той се влюби поне така ми каза предималко. Искам да върна времето назад и никога никога за нищо да не се бхя интересувала нищо да не бях намирала и виждала и да ме лъже през цялото време отколкото всеки божи ден с него да се тормозя и въпреки че се тормозя не мога и не искам да го оставя. + това когато се ядосва когато бяхме в тях не ме пускаше да се прибера и ме заклучи в една стая с него а аз не мога да стоя в такива тесни места направо откачам не ме питайте как съм ревала и направо се побърках молейки го да отклучи и да се прибера :х а и преди това ме удари и ми се пукна устната но ме удари без да иска. И все пак всичко много ми се насъбра не знам дали някой изобщо ме разбира просто нз какво да правя :ххх

djipsito
05-18-2012, 15:41
Сама си го правиш .. И не знаеш кво искаш.

БожиятАгнец
05-19-2012, 05:23
Ами, ако приятелят ми някой ден отиде в Африка и там се засече с гаджето си от детската градина и се оженят к'во ще правим? Аз от къде да знам, че няма да стане така? Я за по-сигурно да скъсаме от сега. Даже ще се скарам с майка ми и ще я изхвърля от нас - представи си, че реши да ми открадне следващото га'же.
Толкова ужасни неща могат да се случат...Най-добре да се скрия в гардероба и никога да не излизам от там.

Aubergene
05-19-2012, 09:36
С тая ревност и липса на доверие доникъде няма да я докарате...
Само на мен ли ми се струва, че гаджето ти с най-добрата ти приятелка И второ момиче е най-безопасната възможна ситуация?? ако имаш доверие на най-добрата си приятелка, то тя със сигурност няма да направи нищо, а за да си сигурна, дори е довела трети човек, за да не остават двамата насаме, да се чувстват неловко и ти да се чудиш какво става. от друга страна, ако гаджето ти започне да "зарибява" второто момиче, твоята най-добра приятелка нали пък веднага после ще ти каже??
не можеш да имаш връзка с някого, с когото те е страх да го оставиш насаме с непознато момиче, това е смешно.
хубаво си помисли и ако наистина ти дава чак такива поводи, дали наистина сте един за друг.

ShtrudeL
05-19-2012, 09:56
Ок. Ти си най-тъпото същество.
Готово.

И аз съм ревнива, ама май никога не се сърдя и ядосвам външно.

SmilezZz
05-20-2012, 12:12
Грешката ти е била още от самото начало, когато въпреки, че се е зарибявал с други момиче - ти си му простила. Може в момента да няма такова намерение, но просто моментните ти притеснения са точно заради това.

Иначе ти сама си решаваш какво да правиш. Аз ако се чувствах по тоя начин, може би първо бих говорила СЕРИОЗНО с него , а ако нещата не се оправят , зарязвам го и това е.

Обаче като се замисля в момента ревнуваш напразно, при условие, че той отива у най - добрата ти приятелка ЗАРАДИ ТЕБ.

make_me_love_you
05-20-2012, 12:29
Не прочетох всички отговори по темата, но лично моето мнение е, че не е за теб. Щом те кара да се чувстваш като ''пълния боклук'' няма смисъл. Защо трябва да се измъчваш постоянно? Наистина ревността ти е в повече и трябва да се поуспокоиш, но аз мисля, че щом вече не си щастлива с него няма смисъл, защото ще става все по-зле. Тегли чертата и това е..

IseeDEADbodies
05-20-2012, 14:54
Не го прочетох, ама щом настояваш... Ти си най-тъпото същество, защото в случая грешиш !
Happy?