View Full Version : харесвам го но ме е срам да му го призная
star.star
05-18-2012, 14:04
Харесвам едно момче от моя клас.Той е с добри оценки,грижи се за прородата,тренира тенис на маса,мил е ,добър и хубав.Много го харесвам и щом мине покрай мен сърцето ми спира ,колената ми омекват и не съм изпитвалла подобно чувство преди.Харесвам го и наистина искам да сме заедно.Моля посъветвайте ме какво да направя.
In*The*Face
05-18-2012, 14:09
Покани го да излезете. Макар че зависи от много неща. На колко години сте, какви са взаимоотношенията ви и още и още.
Покани го да излезете. Макар че зависи от много неща. На колко години сте, какви са взаимоотношенията ви и още и още.
мм точно дай малко повече инфо :)
boyanhristow
05-18-2012, 17:32
Значи задължително го покани да излезете, или ако те е срам да сте само двамата излезте с приятели. Обърни му малко повечко внимание пофлиртувай малко (шеговито, не агресивно) след което ако си прекарате готино го покани да излезете само двамата, ако той не те е поканил пръв :D Намерете си някакво осамотено местенце и просто му кажи че си падаш по него. Повярвай ми директният подход е най-добър в този случай.
star.star
05-19-2012, 05:30
Мои приятелки ме посъветваха да отида на тенис на маса,защото и той ходи .А после да се проберем заедно и да си поговорим.Но исках и друго мнение и затова се регистрирах.
beach.ch
05-19-2012, 06:11
Ми просто като го видиш, вместо да се колабираш, просто му махни или му кажи "Здрасти". Аз колкото знам за момчетата е, че ако искаш нещо повече от него, първи трябва да спечелиш доверието му като приятел. Ако е някъв дечко и смятате да ходите два дена просто си му кажи, ако обаче наистина искаш нещо сериозно, опитай да се сближиш с него, а пък това с тениса много тъпо според мен, защото ако той подозира, че имаш чувства към него, ще изглежда все едно го следиш.. За това нищо няма да ти стане ако се държиш приятелски, но му намекнеш един- два пъти..
SmilezZz
05-19-2012, 16:55
Това да тренираш тенис на маса е добра идея - хем ще имате за какво да си говорите, хем ще си имаш хоби, което може и да ти хареса. Но само ако ти харесва тениса.
Та, зависи си от много неща. Какви са взаимоотношенията ви и на колко години сте?
Иначе се сближете , покани го да се разходите някъде и сама ще разбереш дали имаш шанс с него или няма смисъл да се самозалъгваш и даваш празни надежди.
star.star
05-19-2012, 18:01
Ние и двамата сме на 13.А взаимотношенията ни са страхотни ,но само ако сме приятели,а аз искам да сме нещо повече.
star.star
05-21-2012, 07:38
Благодаря на всички които ми дадохте съвет.Дано и вие се влюбите и да сте с човека когото обичате.
alexsdreamm
05-21-2012, 08:20
ааааааа в твоя клас?? аа ама ти си на 13 ся ще сменяш училището,тогава няма проблем действай бързо че лятната ваканция ще ви повлияе зле.
star.star
05-21-2012, 17:52
Страхувам се ,че няма да отговори на чувствата ми.Колебая се
alexsdreamm
05-21-2012, 19:23
Не се страхувай от подобни неща. Дори не ги мисли! Всичко ще бъде наред!
boyanhristow
05-22-2012, 11:07
Не можеш просто да си стоиш и да очакваш нещо да стане. Трябва да действаш БЪРЗО!! Покани го някъде да излезете заедно прекарай повече време с него, все едно, просто се постарай той да те забележе. Ако се страхуваш че нямате общи теми не се притеснява. Започни с едно зрасти. Все за нещо друго ще се сетиш или поне той ще каже нещо. В началото може да ви е супер неудобно но после като се разговорите и се задълбочите няма да има от какво да се притеснявате. Просто трябва да си уверена и със самочувствие. Запази си спокойствието. Ако не стане от първата среща пробвай пак! И докато си говорите го питай уш случайо дали си харесва някого или дали си има гадже и така нататък и когато прецениш че моментът е удобен просто му кажи че го харесваш. ПЪРВО - ще ти олекне супер много и няма само това да ти е в главата и ВТОРО - ако не се пробваш няма и да разбереш, така че няма какво да загубиш. Ако не ви се получи споко, момчета има колкото си искаш ;)
megiasas
05-27-2012, 08:49
Помоли го да те научи да играеш тенис или нещо подобно ! Излезте да играете двамата поговори с него попитай го за живота му , за приятелите му , има ли приятелка , и така ! Кажи му че го харесваш , може и той да те харесва излизайте с приятели и така ще стане нещо !
ааааааа в твоя клас?? аа ама ти си на 13 ся ще сменяш училището,тогава няма проблем действай бързо че лятната ваканция ще ви повлияе зле.
Може ли да ми обясниш кое му е лошото да са в един клас,щото всички ми викат че било тъпо ама не разбирам защо? :)
Аз съм в същото положение, даже и по-зле, защото ние учим заедно от три години и не сме си разменяли нито една дума. Аз съм от по-срамежливите момичета и той нали е от другия клас и не общуваме много. Харесвам го повече от година, но просто не знам какво да му кажа, а имаме толкова общи неща. Нямам идея как да го заговоря, а камули да остана сама с него. Отчаяна съм. Не знам по какъв начин да изляза с него. Дори не сме се запознавали лично. Знам му името от това, че той е волейболист и аз също. Не знам защо с него се случва така с другите момчета съм много по общителна. Само с него съм така. Притеснявам се, че сега и той ще кандидатства, и ще се разделим, но аз все още се надявам и той да иска в същото училище, в което искам и аз.
star.star
05-29-2012, 11:48
При мен може би е по лесно ,защото подозирам,че и той може ме харесва.Но много ме е страх страх да му кажа.Мислех си този четвъртък да му кажа ,че го харесвам тъй като петък заминавам на зелено училище за няколко дни.
star.star
06-07-2012, 11:45
Днес беше един от най-хубавите ми дни.Днес двамата се загледахме в очите си и щом го погледнах...незнам дори какво беше чувството.Беше просто неописуемо.Напрово потънах в неговите дървесно кафяви очи.
SweetAngel2
06-07-2012, 14:25
ами ако и той заминава на зелено с теб може там да му кажеш ;) но като останете сами :)
SweetAngel2
06-07-2012, 14:27
сори, че питам тук, но съм нова :дд такам.. как се прави нова тема ?? :ДД сори за тъпия въпрос :Д
heartshapedbox
06-08-2012, 12:12
Признай му, какво губиш?
Още повече-няма от какво да те е срам-даже и да те отреже, по моите сметки ще сменяш училището, тоест няма да ви се налага да се виждате постоянно и да ти е неловко, ако не се получат нещата.
А щом мислиш, че и той те харесва, изобщо не трябва да се притесняваш.
Давай и успех!