Влез

View Full Version : Нито той, нито аз

shakira96
05-18-2012, 16:10
Здравейте! Момиче съм на 16. Проблемът при мен е следният. От вторият учебен срок започнах да пътувам в рейса с едно момче. Той е малко по-голям от мен. Та, от начало не го забелязвах особено, но после започнах да го харесвам все повече. Само дето единственият ни контакт с него е визуалният - аз го гледам и той ме гледа. За съжаление, нито един от двама ни не проявява инициативата да заговори другия. И реших да го направя аз. Обаче не ме бива много със запознанствата и какво трябва да кажа. Дайте някакви идеи как да го заговоря, но не с баналните фрази от типа на "а, знаеш ли, че май съм те виждала някъде..." и т.н :D

xoxi
05-18-2012, 16:12
Направо отиваш и му се представяш.

Зайче..
05-18-2012, 16:16
Ами за най-добре му се представи чисто и просто без никакви преструвки и т.н.
Ако, обаче си супер срамежлива и не искаш директно да се запознаете можеш да му зададеш някакъв въпрос и след това да го попиташ как се казва и т.н. :)

heartshapedbox
05-18-2012, 22:31
Абсолютно същата случка с момиче от моя клас,
тя отиде, заговори го
и вече трета година са заедно. :)
Давай!

SmilezZz
05-19-2012, 15:46
Просто действай.

In*The*Face
05-19-2012, 16:57
Ако искаш да си напишеш на дланта конкретен сценарии, недей. Бъди себе си. "Здрасти, от известно време се засичаме и реших да се представя, аз съм еди коя си." Той ще се представи на свой ред и можете да започнете някакъв непринуден разговор. Просто се опитай да си максимално отпусната и спокойна.

shakira96
05-19-2012, 18:38
Благодаря за отговорите! Ще трябва най-накрая да набера смелост и да го заговоря. :)

Dagichka
05-19-2012, 18:53
хаха, в същата ситуация съъм! *hi5* ;д от една година вече (тц, кога мина тая година бре о.О) всяка сутрин на спирката и после съответно в тролея пътувам с едно сладко момче.. за жалост дните (без четвъртък) съм с майка ми на спирката и няма как да го заговоря, но и не ми е направил чак такова впечатление същност, че да искам контакт. просто ми е забавно всяка сутрин аз,той, майка ми и 2-3 лелки на спирката в 6 и 20, големи образи сме :Д но ти давай смело! или го заговори направо и се представи, или например го помоли да ти продупчи билета, ако е около перфоратор или нещо такова ;Д успех ^^

granger
05-19-2012, 18:57
На думи е лесно нали.Някой път като го видиш,ако седалката до него е свободна, отиваш - питаш дали е свободно и ако да -сядаш,ако не действаш от място. Просто казваш,че от доста време си засичате погледите и му се представяш,бъди усмихната,няма по-красиво момиче от усмихнатото момиче.

justasmile
05-20-2012, 18:32
От едно даскало ли сте? Ако сте е мн лесно " Ейй.. извинявай, ти не беше ли от '5-то' ( да кажем) -> аз тая год. така се запознах със сумати народ ;дд
ако нямате нищо общо : " Ейй.. здрасти ;дд понеже гледам,че всеки ден си пътуваме заедно.. аз съм Мария (напр.) ти как се казваш?"

shakira96
05-20-2012, 21:21
Не сме от едно училище. Ако бяхме, най-малкото щях да му знам името. :)

prinncess
05-20-2012, 22:56
Можеш да го попиташ свободно ли е мястото до него, когато има повече хора в автобуса.