Влез

View Full Version : Съвет

Leah
05-18-2012, 16:17
Здравейте (:
Историята е такава-преди половин година съвсем инцидентно се запознах с едно момче на някакъв купон,пихме,забихме се,бях в настроение за безумни глупости,които в крайна сметка така и не се случиха..после ме покани да излезем и така нататък-това се оказа първата ми любов :) скъсахме след това по неясни причини,той просто спря да ми вдига телефона,спря да отговаря..след това се видяхме,разбрахме се,че всичко е свършило,защото на него приоритетите му били други в момента и нямал време за връзка,аз гордо си избърсах сълзите и всеки си продължи по пътя.Тъпото е,че всеки път като се засечем някъде се държи все едно не ме познава,не ме вижда,просто ме подминава..а по думите на приятелите му всеки път като стане дума за мен се усмихва,спира да прави каквото прави някой като говори за мен,макар че им бил забранил тая тема..уатевър,с друго момче съм сега и сякаш отново се влюбвам,но онзи бившия си е някъде там и той и все се мъча с тези приказки как реагирал на името ми и не знам си какво си,никога не бих се събрала с него,но имам нужда да приема,че въпреки всичко,това е минало и да се отдам изцяло на бъдещето.Ако някой има подобни ситуации или идеи как,по дяволите,да се отърся от тези мисли за него,трябва ли да го потърся,за да се опитам да поговорим,има ли някакви шансове и той да има още нещо към мен .. трудно ми е да погледна на нещата обективно.

Enchanting
05-18-2012, 19:57
Просто продължи напред. Няма смисъл да продължаваш да се интересуваш от него.
Всичко е минало

valdesbg
05-18-2012, 20:02
Цялата работа е че ти си въобразяваш че той има още към теб. Което няма никакво значение след като вие сте скъсали. Не съм сигурен колко се влюбваш в новия, и колко прехвърляш от стария.

Как да се справиш - не се интересувай от миналото. Нека то остане затворена страница независимо колко неизяснено или объркано ти се струва. За да е минало явно си има причина.

babity
05-18-2012, 20:08
Намери с к'во да си запълваш свободното време. Отразява се ужасно на "машинката". През делниците обикновено съм депресирана и имам всякакви драматични проблеми, и дилеми, и всичко... През уикендите, в които програмата ми е по - добра, да ме видиш как нит' бивши, нит' настоящи, нит' потенциални ме смущават по какъвто и да е начин.

marin4itu
05-19-2012, 08:38
Още ти е недоизживяно, за това се сещаш за него. Ще си отмине с времето, стига ти да го поискаш. Просто като се уловиш да мислиш за него, се спри и мисли за нещо друго.

SmilezZz
05-19-2012, 15:49
Престани да си внушаваш и въобразяваш, че той все още изпитва нещо към теб и си продължи с новото момче. Неизживяно е и затова доста често ти идват мисли за него, което не трябва да позволяваш това. Трябва да позволиш да изживееш едни забавни и щастливи моменти, с настоящия си приятел.

djipsito
05-19-2012, 16:07
Ако ще те успокои, при мен е същата работа, само че съм се научила да се правя на корава и да не ми личи. Снощи бяхме на едно място и.. можеше цялата да треперя, чак ми прилоша от притеснение, ама не го погледнах нито веднъж...нито го поздравих, нито той мен. Държим се като непознати.. не знам дали при него е маска или просто на мен ми се иска на него да му пука, ама при мен е фалш. И за да не се унижавам повече се превръщам в нещо фалшиво и неистинско. Не показвам себе си.

Тва го пиша по-скоро, за да не го правиш. Приеми, че просто на теб така ти се искат нещата и, че тва, което мислиш и искаш не е истина, а е плод на твоето въображение, въпреки всичките сигнали, които те карат да мислиш обратното. Просто на инат си гледай живота и не мисли за него.

In*The*Face
05-19-2012, 16:55
Аз и до днес имам в живота си бивш за който като си помисля и ми става мило. Първата любов трудно се забравя и трябва време. Но това не значи да се връщаш назад, да си внушаваш някакви неща или да прецакаш сегашната си връзка, заради приказките на приятелите на някой си. Щом имаш човек до себе си му се отдай и вложи енергията и чувствата си в новата връзка, а не ги захвърляй назад в миналото. С времето тези чувства и мисли избледняват и остават само спомен.