View Full Version : Как да го накарам да ме хареса?
obichamggo
05-18-2012, 17:14
Здравейте направих си регистрация тук само заради този въпрос. От две седмици харесвам едно момче..по-миналата събота и неделя с него си писахме и без да ми казва показваше че ме харесва и каза че го кефя.В понеделник се посаветвах с една приятелка и му признах че и аз го харесвам и му казах че искам да ходиме и тогава той ме отряза .. казва че се е объркал и че не ме харесва но от тогава аз адски много страдам и ми е много гадно дори заради него се нарязах смисъл написах си името му с пергел знам че е дооооста откачено но....... казвам му че го обичам пиша му в скайпа а той почти не ми обръща внимание как да го накарам да ме хареса всички говорят с него и се опитват да ми помогнат но без ефект помогнете на мен вие моля ви
Ами отвлечи го и го заплаши с нож! 200% гаранция, че ще започне да те харесва!! :lol:
А сега по темата: Няма как да накараш някой да те харесва. Това, че ти си си мислела, че той те харесва не означава, че това е наистина така. Приеми, че си се объркала и че не можеш да го накараш да направи нещо против волята му. Просто се насочи към друго момче и спри да си нанасяш вреди по тялото (а в твоя случай ръцете).
" аз адски много страдам и ми е много гадно дори заради него се нарязах смисъл написах си името му с пергел"
Умпа лумпа народа съвсем изпростя. Ти какво? Нещо психически отклонения ала-бала? Страдала - ха-ха-ха. Какво била си зверски влюбена и са ти разбили сърцето, или си пикла дето я е яд, че са я отрязали, за това досажда и тормози бедният човек. Да го накараш да те хареса? Ми кажи му, че ще си издереш името му на челото си с нож и вилица - ще му грабнеш сърцето, а като не ти го даде - винаги можеш да мъ го изтържеш с пергел.
хаха хаха имам чувството, че понякога приятелите/приятелките ви играят ролята на адвокат :D
SisiStrange
05-18-2012, 18:15
Мисля, че ти е време да посетиш някой мил чичко доктор.
Pothead334
05-18-2012, 18:26
Пергел ?! Сериозно ли ?! Я се стегни малко..
shadowcrew
05-18-2012, 19:17
По думите ти разбирам,че става дума за някакъв вид "ниско наборна любов",вероятно 12-13 годишни.Незнам къде сте решили да "ходите" и как ще се объркаш дали имаш симпатии към някого или не.
Просто го остави и търси следващия,не е единственият стъпил на асфалта.
valdesbg
05-18-2012, 19:44
Другия път ползвай сатър.
DisappointedDreamer
05-18-2012, 20:17
Другия път ползвай сатър.
:lol:
П.П. Изчисти си входящата кутия, Валдес.
valdesbg
05-18-2012, 20:32
Дрийм - done :)
SmilezZz
05-20-2012, 06:08
Приеми факта, че той няма нищо към теб. И продължи напред. Внушила си си, че той те харесва, а той най-вероятно е казал, че го кефиш като приятел. Просто приятел.
obichamggo
05-20-2012, 08:39
Приеми факта, че той няма нищо към теб. И продължи напред. Внушила си си, че той те харесва, а той най-вероятно е казал, че го кефиш като приятел. Просто приятел.
Ами може би е така :) Обаче ми е много трудно да го приема, опитвам се, но немога и не е от яд или нещо подобно просто много го харесвам..но както и да е ще се справя все някога :D
CrazyBabyDoll
05-20-2012, 09:51
Я се съвземи малко,не те харесва голяма работа оставаш го.Едва ли си много голяма.Ще срещнеш друго момче ,света не свършва с това ,че някой не те харесва казваш "Майната му" и толкова.Сигурна съм ,че го харесваш като външен вид и не се опитваш да го опзнаеш като човек!