View Full Version : Майка ми и аз !!
summergirl00
05-19-2012, 16:23
Здравейте !! От одавна влизам в този сайт , но чак сега се престраших да пиша . :) Аааа и още нещо съжалявам , ако има и друга такава тема , но все още съм новачка !! (blush) . Та значи по темата !! Амии аз скоро ще правя 15 години . Майка ми е съвремен и добър човек . Еми миналото лято се боядисах руса , но нещо не ми допадна , после си скъсих косата и накрая се боядисах черна . Косата ми вече горе / долу порастна , но взе че ми хареса да съм брюнетка , само че има едно "Но" .. :X На майка ми това не `и се хареса . Аз съм малко инат , да не кажа голям при това !! Веднъж се прибрах в 3 сутринта и наще побесняха бях наказана .. Етоо сега ще дойде и 15 Юни и аз искам пак да се боядисам , само че не знам какво да правя .. Баща ми е малко отвеян от вихъра и не забелязва някой дребни неща . Обицата на устната ми я забеляза чак след няколко седмици . Обаче много искам да съм си с черна коса , а майка ми не е на това мнение !! Охх кажете какво да правя ?? Моля ви !! :*
-meGusta-
05-20-2012, 10:18
Ами може би не е съгласна от толкова малка да се боядисваш като луда.Говори с нея,обясни й,че това може би ти е последното решение за цвят /между другото какъв ти е етественият цвят?/ ,ако имаш добри оценки за края на годината това също може да е в плюс.Просто и ти реши какво искаш и с разговор ще станат нещата :) :)
In*The*Face
05-20-2012, 10:58
Ами можеш да й кажеш, че за подарък за РД искаш само позволение да се боядисаш. Кажи й, че знаеш, че си направила грешка с честите промени на цвета, но сега си решила, че наистина това цветът, който искаш. В интерес на истината аз също не бих била "за" дъщеря ми от 14-15-годишна да започне да се запоти с бои, които неизменно вредят много на косата, но все пак ти вече си го направила.
SmilezZz
05-20-2012, 15:39
Прекаляваш с добрината на родителите си ми се струва. Обица на устната, чести промени на цвета на косата, прибиране в 3 часа сутринта, при условие, че си само на 15.
Иначе сядаш и говориш с нея. Принципно съм съгласна с нея, с тия промени вредиш само и единствено на собствената си коса, докато след като мине малко време ще се чудиш как да си е възстановиш.
summergirl00
05-20-2012, 19:08
Ами естествения ми цвят е тъмно кестеняв !! А тва с оценките не е лоша идея :))
summergirl00
05-20-2012, 19:11
Ами естествения ми цвят е тъмно кестеняв !! А тва с оценките не е лоша идея :)) . Ами май сте прави за злупотребата :(( . Ааа иначе в училище съм добра ученичка . Пък и вече сме се разбрали за късното прибиране . Вече всичко е Ок . Майка ми ми разрешава да се боядисам , но проблема е , че не в цвета който искам !!
Сякаш слушам себе си, само дето съм малко по-малка от теб :д.
Иначе аз бих казала на майка ми, че има много по-лоши неща от едно боядисване. Бих и превела за пример няколко човека.
По принцип при мен номера минава (е, не винаги, ама в повечето случаи). Идеята с оценките също не е лоша, но не с всяка майка би проработило, защото например на моята не я интересуват толкова оценките, колкото поведението ми. Искам да кажа, че ти сама трябва да уцелиш "слабото" място, за да ти се разрешават повече неща. :)
Да ти имам проблематиката...