View Full Version : Направих от мухата слон.
Здравейте,на 15 години съм и днес жестоко се скарах с майка ми.Сутринта ми каза да си изчистя стаята,но продължи нещо да мърмори,разбира се и отвърнах и аз,че ще си я изчистя само да спре да ми мърмори.После станаха някои неща и се скарахме жестоко,и без да исках и казах,че ще я убия.До такава степен си бях изпуснал нервите,че дори не осъзнавах какво говоря и много съжелявам,че съм казал това.Сега когато и се извинявам,и казвам,че съжелявам,и не съм мислел това което казах нито иска да ми проговори,нито да ме вижда.Помогнете ми как да постъпя.Ще ми проговори ли изобщо заради тези думи.
FuCKkK13
05-19-2012, 17:45
ще ти проговори... това е майка ти,но аз ти предлагам да измислиш някакъв наистина мил жест на които да не може да устои... купи и един голям букет и и остави картичка и извинение написано като поема примерно или нещо подобно.. и дам,доста гадно си постъпил
Ужасна постъпка. Трябва много да се постараеш, за да я оправиш. Купи и някакъв подарък. Колкото по-големи възможности имаш, толкова по-добре, защото ще види, че си се постарал. Помисли си какво материално нещо иска най-много в момента и ако е по възможностите ти и го вземи. Ако все пак не можеш да направиш такъв жест и купи поне един красив букет. :)
Майките не се купуват с подаръци, нали знаете това(само букетче може да й вземеш)? Все пак те са ви майки, знаят за всичко и т.н. Ако искаш отиди при нея, ако е седнала някъде и не ти обръща внимание, прегърни я и й кажи, че я обичаш.
In*The*Face
05-20-2012, 11:51
Нямам думи. И аз съм била изнервена, но подобно нещо е недопустимо към родител. Трябва да направиш нещо наистина мило за нея. Не, че ще я "купуваш" с подарък, а просто жест, който да й покаже, че я цениш и наистина съжаляваш.
kolegata88
05-20-2012, 14:01
Аз редовно и говоря така но тя знае че се бъзикам.След време ще и мине и гледай повече да се държиш като приятел с нея говорете си споделяй и такива глупости хич не е срамно това.В крайна сметка като дръпнеш чертата и ще видиш че семейството ти са най добрите приятели
crazy_Smile
06-10-2012, 19:24
ще ти проговори... това е майка ти,но аз ти предлагам да измислиш някакъв наистина мил жест на които да не може да устои... купи и един голям букет и и остави картичка и извинение написано като поема примерно или нещо подобно.. и дам,доста гадно си постъпил
+1 :)
10 букви
Sladichkoto0
06-15-2012, 07:53
Колкото и да ти е сърдита, тя знае, че сега тази възраст ни е най-трудна и си изпускаме нервите ... и тя е минала през това ... Пък и знае, че не си го казал умишлено, всеки човек изрича неща, които не мисли ...
SHPAIdURmeN
06-15-2012, 13:20
Букетче ще е добре да и с картичка. И аз направих подобна грешка, като направих от мухата слон и й на писах на майка ми стихче :D .. Не се сещам точно, но беше нещо от рода на "Сега мама ми е сърдита, о какво да правя аз сега, да ли ми е простилия тя сега незнам.... и :D
ChubbyBunny
06-15-2012, 16:21
Като за начало си почисти стаята ... Че и цялата къща няма да е зле :)
SmilezZz
06-28-2012, 08:30
Направи й някакъв мил жест, с който поне мъничко да омекне и да забрави за случилото се.
И да, наистина гадно си постъпил. Нормално е да не ти говори, наранил си я доста с тези думи. Но все пак ти е майка - рано или късно ще ти проговори. И следващия път внимавай с нервите.
closeenough
06-28-2012, 09:07
Според мен, не е хубаво да й купуваш нещо скъпо, някак си ще приличаш на лицемер. Все едно е тъпа и някаква материална придобивка може да я купи. Съгласна съм с ChubbyBunny. Почни като почистиш къщата или просто отмениш някои нейни задължения. Усещам, че наистина съжаляваш, затова седни и поговори с нея. Извини й се в очите. Една картичка не може да е твой заместник. И последното нещо : прекарай малко време с нея. Ти си на 15, бариерите между вас двамата са по - големи от всякога и може би да прекара малко време със сина си ще й е приятно :)
scrooper
06-28-2012, 11:55
Уоу... с наште се е стигало до огромни скандали, крещене от двете страни, хвърляне на предмети в стената и др. Но никога никой не е казвал "ще те убия", колкото и да сме били разярени. Това от онези "ще те убия", които казваме несериозно на приятел като сгафи ли е, или?
Иначе, как мина с майка ти? :)