Влез

View Full Version : Тъп проблем, но как да се справя ?

problemmmm
05-20-2012, 09:40
Здравейте, аз съм момче и забелязвам, че не обичам да се целувам. С всички приятелки ми е било така, не че не се целуваме, но се целуваме рядко и това става проблем. Работата е там, че се сещам някой път, смисъл не всеки път, а някой път, се сещам примерно как преди се е натискала с някой друг нейн бивш и ми става едно такова гнусно, гадно и не искам да се целувам с нея и това става при всички, с които съм бил до сега. Кажете ми някакъв начин по който да се справя с този тъп проблем. Благодаря на тези, които го прочетоха цялото :)

In*The*Face
05-20-2012, 09:45
Ами спри да мислиш и да се сещаш. Ти също сигурно си имал бивши, но това не значи до края на живота си да не се целуваш или да не правиш секс. Не се връщай към миналото, не мисли, а просто се отдай на момента. Затвори очи и се наслади на целувката с момичето с което си ти, а не някой друг.

problemmmm
05-20-2012, 11:30
то това и аз го знам, исках нещо като начин по който да мисля, за да не се сещам за това или да не го приемам по този начин

In*The*Face
05-20-2012, 11:32
Ами нали това пиша. Мисли за настоящето, за момичето, с което си и което е с теб, а не за това какво е било.

SmilezZz
05-20-2012, 12:06
Престани да се вкарваш във филми. На тебе би ли ти харесало , ако ти беше на мястото на момичето до себе си? Това си е минало - няма смисъл да гледаш назад, докато настоящето и бъдещето ще са по - красиви. Освен да спреш да мислиш такива глупости или не си намериш момиче, което си е нямало приятел - друго решение няма.

im a girl
05-21-2012, 10:53
хахахаахах нали се мие все пак :) ?!?!

IseeDEADbodies
05-22-2012, 05:47
То по тази логика ще те е гнус и да правиш секс с момиче, освен ако не е девствена. Та нали някой друг я е тъпкал преди тебе, и ти после ще си пъхаш оная работа там ? Иууууууууу... как изобщо да си го помисли човек, ОТВРАТ !
Лапешки предразсъдъци, ей ! Гнус го хващало, опазил Господ оО

valdesbg
05-22-2012, 07:30
И кво фен си на новичкото? Жалко, щото в днешно време все по рядко се намира.

Нали се сещаш че няма кой да ти даде отговор на глупавия ти проблем. Особено тук. Като те е гнус - отивай в гората да живееш самичък. Или умри девствен. По добре а не се размножават лиготии като теб.

Чудя се от къде тръгва тая деградация?

Glamour92
05-22-2012, 08:36
А на нас,момичетата питаш ли ни какво ни е? :(