Влез

View Full Version : Моя случай

BumpyRide
05-22-2012, 15:14
Здравейте! Реших и тук да споделя своя така да се каже проблем. Работата е следната: с приятеля ми сме заедно от година и половина, и двамата сме на 17,обичаме се, а той е изключително внимателно, добро и съвестно момче и да не забравя - девствени сме и двамата. Още в началото на връзката ни той ми каза, че иска да съм му първата, но ще чака, колкото е нужно, за да се почувствам готова и сигурна. Иии така чака вече година и половина, и аз също чакам да се почувствам така да се каже "готова" (макар че не съм сигурна какво точно ще рече това), но някак се не идва този момент и от известно време се чудя да не би нещо да не ми е наред. Знам, че при всяко момиче е различно, ноо аз наистина сякаш се чувствам все още недостатъчно зряла за тази стъпка, а не изпитвам все още някаква нужда от секс. Дори не обичам много да говоря с него на тази тема. Пропуснах да кажа, че се задоволяваме по други начини и той мен успява да ме задоволи достатъчно, но когато онзи ден аз се опитах да го направя, след това говорихме с него и той ми каза, че при момчетата идва един период, в който вече не може да ги задоволиш само с други работи и че на него вече много му се иска да минем най-сетне на следващия етап (секс). Аз просто не знаех какво да отговоря. Казвала съм му, че все още ми липсва смелост, ноо...не знам. Чувствам се зле, че аз се чувствам задоволена по други начини, дори без секс, а той не е задоволен. Кофти ми е така и въпреки това не мога да се реша на тази крачка, иска ми се да изчакам още, но горкото момче... ;д Благодаря на тези, които ми прочетоха простотиите. Имах нужда да споделя и ако има желаещи, които са по- опитни от мен, нека споделят мнение или ми дадат съвет. Ако има момичета, които са се чувствали като мен нека споделят.

missmee
05-22-2012, 15:19
Ти сериозно ли си го държала година и половина на сухо?!.. Ясно, че няма да му пуснеш веднага, дори и първите 6 месеца да го кажем (макар, че и това е малко странно) но година и половина?....................

DisappointedDreamer
05-22-2012, 15:21
Ъъъъъ, поне орален секс правите ли?

BumpyRide
05-22-2012, 15:31
Ъъъъъ, поне орален секс правите ли?
.
Ммм да. Но ако трябва да съм честна, все още не в пълния смисъл, по - скоро опити. Лошото при нас е и, че много рядко имаме възможност да отидем в тях и да се усамотим..

DisappointedDreamer
05-22-2012, 15:35
Божееее, цяла година и половина без дори орален секс? Дъх, аз не бих издържала.

Какво да ти кажа. Това с чакането и ама аз не съм готова, за мен са си пълни врели некипели. Обичаш ли го? Искаш ли той да е първият ти? Вярваш ли му? Тогава защо не го направите?

cyclops
05-22-2012, 15:47
Първият ми приятел ме чака почти година. Все чаках да съм "готова", но така и не дойде този момент. И аз не разбрах какво точно е да си готова. И все пак в някакъв момент той наистина имаше нужда от това. Не само физически, но и психически, тъй като сексът сближава хората когато са във връзка. Не знаех кое точно ме притеснява. Може би си мислих,че след първия път едва ли не целия ми живот ще се преобърне, защото около мен все се говореше колко е важно, как трябва да се чака и т.н. Е, в крайна сметка се престрашихи си казах - каквото ще да става. Явно няма да съм готова. Направихме го. Признавам си, че първият ми път не беше кой знае какво. Обаче се случи и нещата се промениха в положителна посока. Наистина много се сближихме и всичко стана още по-чудесно.

Не знам защо ти разказах историята ми. Може би, за да видиш, че има и други като теб. Не искам да те убеждавам да се хвърлиш веднага и да го направите, но си помисли. Докога ще се отлага? има ли смисъл да чакаш, ако това е ТВОЯ човек?Пък и колкото и да е търпелив и той си има някакви нужди..особено на 17. Според мен все пак си поговорете и съм сигурна, че ще ти излязат някакви притеснения на яве, които в последствие може да обсъдите двамата. И все пак сексът е нещо страшно хубаво и ако е с подходящ човек ще го искаш постоянно.

alchy
05-22-2012, 15:56
На 17 си , действайте.. млади сте, хормони имате, особено момчето.. евала му правя че година и половина те е чакал.. но наистина вече е време... действайте, ще ви хареса и ще го искате и двамата! Единствената възможност у тях ли е ? У вас няма ли как да стане ?

magita
05-22-2012, 16:07
Божееее, цяла година и половина без дори орален секс? Дъх, аз не бих издържала.

Какво да ти кажа. Това с чакането и ама аз не съм готова, за мен са си пълни врели некипели. Обичаш ли го? Искаш ли той да е първият ти? Вярваш ли му? Тогава защо не го направите?

+1 докато не се заобичате и не си повярвате може да ги говорите тия неща с "още не сме готови", но щом казваш, че се обичате не знам какъв е проблема. Явно му нямаш достатъчно довери, което пък за година и половина не говори много хубаво за връзката ви.

Violenza
05-22-2012, 16:24
Не си длъжна да правиш каквото и да било само по задължение или защото другите го смятат за редно. Щом ти не се чувстваш напълно убедена, че го искаш, просто не го прави.

Goddess
05-22-2012, 16:45
Почти всяко момиче има някакви притеснения и не се чувства на 100% готова, но все някога трябва да почнеш. Заедно сте от достатъчно време, казваш, че се обичате...е, какво ще се промени ако продължите да чакате още ?! Чакаш ей така, изведнъж да ти скимне, че си готова ли ? След като правите "опити" за орален, то значи не е като да не мислите и да не ви се иска секс.

jghgh
05-22-2012, 16:48
Не си длъжна да правиш каквото и да било само по задължение или защото другите го смятат за редно. Щом ти не се чувстваш напълно убедена, че го искаш, просто не го прави.
Да, тва ми идваше и на мен на "езика" (виртуалния), след накарващите се коментари по-горе.
Момчето малко си те изнудва сякаш.
Като не щеш - не щеш.
Ще има и други добряци, навити да те чакат :)

Всеки си има собствена ценностна система и е много тъпо някой да му задава въпроси от сорта: "ти добре ли си", "ти не знам си какво".
В Т Ф.

alchy
05-22-2012, 16:56
Да, тва ми идваше и на мен на "езика" (виртуалния), след накарващите се коментари по-горе.
Момчето малко си те изнудва сякаш.
Като не щеш - не щеш.

Всеки си има собствена ценностна система и е много тъпо някой да му задава въпроси от сорта: "ти добре ли си", "ти не знам си какво".
В Т Ф.

Така е , всеки сам решава , но на 17 е съвсем нормално да започне половия начин на живот , нормално е приятеля и да иска нещо повече след ГОДИНА И ПОЛОВИНА. Това не е никак малко време , ако чакаш нещо , може никога да не дойде ;) Затова моя съвет е да го направите , така и двамата ще бъдете щастливи !!!

DisappointedDreamer
05-22-2012, 16:58

Не. Ще има и други идиоти, навити да я чакат. И в много по-малко количество.

jghgh
05-22-2012, 17:19
Цинизъм...

Не, то ще стане така: приятелят й евентуално ще я зареже и тя ще си намери друг, който да я чака и на него ще му пусне и онзи ще позеленее от яд ИЛИ като я зарежат, ще се уплаши, че всички мъже така препират и ще се про*** от задължение.

Да, година и 1/2 наистина е бая време, но щом не иска, защо да го прави? Трябва да има вътрешна убеденост за подобни неща. Когато нещо е мотивирано с желание, резултатът после е по-добър. Поне според мен, защото при мен се получи така.
И не одобрявам човек да се чувства ненаред от самия себе си и от собствените си потребности или липса на такива.
Не ти, нито който и да е писал в темата, е мерило за това какво е нормално конкретно за самата авторка. Тя няма потребност от такава близост, ти на нейно място би имала още на 1вия месец (да речем). Чиста психология.
Да демонстрираш нетолерантност и дори осъдително поведение не е от най-добрите неща, които можеш да направиш.
И още нещо: какви последствия ще й донесе нейното поведение, си е проблем на авторката. Тя после ще бере, каквото и да и се случи от това, че не иска все още секс. Тва не значи да прави неща, които са в противоречие с желанията й/потребностите й & so on.
Отделно, тя самата би следвало да си реши от какво ще се опари повече: 1. да направи секс колкото да угоди на приятеля си и рискувайки (дали ще й хареса или не е риск, когато няма психологическа мотивация да го направи) 2. да бъде зарязана
То в крайна сметка такива крачки са и въпрос на преценка какво си готов да дадеш, какво си готов да изгубиш, с кое би направил компромис.

Мен по- би ме боляло да съм сама, отколкото да се жертвам за някого, но аз съм човека с ниското самочувствие в тоя форум, така че какво си говорим :D
Ако тя по някакъв начин мисли, че да му пусне би й уронило достойнството (защото тя не го прави по свое желание и това отнема от красотата на този акт), за нея би било обратното - по-добре сама, отколкото да направи това, което не иска.

В кратце аз просто повтарям поста на Violenza. Но както винаги исках да поразсъждавам над проблема.

marilyn
05-22-2012, 17:32
Година и половина на сухо? Брей! Аз на това му викам мазохизъм.
Сексът не е страшен. Ползвайте предпазни средства, усамотете се у тях или у вас. Няма от какво да те е страх. Ебаси, толкова време сте заедно... направо се чудя как те е чакал...

BumpyRide
05-22-2012, 17:46
Във връзка с последния коментар ще кажа - и аз съм се чудила как издържа все още, но е въможно, защото сексът НЕ е най - важното в една връзка. Ние в нашата връзка имаме много по- важни и съкровени неща, които ценим, ноо сега това е друга тема. Другото, което искам да кажа е, че няма никакъв шанс да ме зареже, защото все още не искам да го правим. ЗА година и половина ми се е доказал МНОГОКРАТНО в любовта си към мен, той не може без мен дори повече, отколкото аз мога без него, но това отново е друга тема. Благодаря за коментарите дотук. :)

alexsdreamm
05-22-2012, 18:37
Да,но сексът е едно страхотно продължение на една истинска връзка. Нови висини за опознаване,нови предели за достигане. Сериозно ли не ти е любопитно как приятеля ти може да се гърчи от удоволствие под ръцете/краката/устните ти. До какъв предел можеш да изкараш либидото му. Начините чрез които може да крещи от наслада. Не ти е интересно какво блаженство можеш да изпиташ при осъществяването на израза" две теля в едно"? Не ти е интересно как още може да се изрази Любовта и да накараш времето да спре за час-два. Сериозно ли не искаш това *ужасно търпеливо момче да се побърква при вида на тялото ти с мисълта какво му е сторил снощи.

Слънце на 17 си. Сега имаш време за това. След 1 година просто време няма да имаш ;д Забавлявай се до краен предел-сега е моментът!

marilyn
05-22-2012, 18:42
Авторке, не всичко, което хвърчи се яде. Струва ми се, че разсъждаваш много по детски. Една връзка включва и секс. И ако секса не е най-важното ок, но куца ли секса-куца цялата връзка, от опит ти го казвам.

cool_angel
05-22-2012, 20:00
Като не искаш да го правиш- не го прави насила... С първото ми гадже като бях се чувствах точно като теб, исках да го направим само заради него, но някак си не ме караше да го поискам достатъчно. С втория не ми трябваше много време, просто много ме привличаше и му имах доверие, един ден просто реших, че съм "готова", не ме боля изобщо и не ме беше страх. А той привлича ли те сексуално ? Защото според мен още не ти е време за секс... при положение, че правите орална и да не ти се иска нещо повече ми е малко странно.

BumpyRide
05-22-2012, 20:05
Като не искаш да го правиш- не го прави насила... С първото ми гадже като бях се чувствах точно като теб, исках да го направим само заради него, но някак си не ме караше да го поискам достатъчно. С втория не ми трябваше много време, просто много ме привличаше и му имах доверие, един ден просто реших, че съм "готова", не ме боля изобщо и не ме беше страх. А той привлича ли те сексуално ? Защото според мен още не ти е време за секс... при положение, че правите орална и да не ти се иска нещо повече ми е малко странно.

Разбира се, че ме привлича сексуално. На моменти може да ме побърка дори ;д

bloodyF
05-22-2012, 21:56
тоя ''подходящ'' момент да знаеш , че може би никога няма да дойде
винаги ще има нещо имперфектно, неподходящо и т.н.
действаш като искаш и толкова, не можеш цял живот да го държиш на сухо, а пък и той няма да те чака още много време

cyclops
05-23-2012, 08:50
Авторке, от какво те е страх? Кое те притеснява? Това, че се колебаеш със сигурност крие някакви притеснения?

magita
05-23-2012, 08:54
Във връзка с последния коментар ще кажа - и аз съм се чудила как издържа все още, но е въможно, защото сексът НЕ е най - важното в една връзка

Да,но сексът е едно страхотно продължение на една истинска връзка. Нови висини за опознаване,нови предели за достигане. Сериозно ли не ти е любопитно как приятеля ти може да се гърчи от удоволствие под ръцете/краката/устните ти. До какъв предел можеш да изкараш либидото му. Начините чрез които може да крещи от наслада. Не ти е интересно какво блаженство можеш да изпиташ при осъществяването на израза" две теля в едно"? Не ти е интересно как още може да се изрази Любовта и да накараш времето да спре за час-два. Сериозно ли не искаш това *ужасно търпеливо момче да се побърква при вида на тялото ти с мисълта какво му е сторил снощи.

Не знам защо ама много хора разглеждат секса като чисто физически акт и физическа наслада. Прочети горните редове..
Към тях добавя, че сама казваш, че за година и половина е направил какво ли не (и понеже говорим за секс) наистина ли не можеш да му се довериш дотолкова. Честно казано ми е малко смешно. Винаги ще има някви съмнение, нещо не както трябва и никога няма да е перфектно. Но пак казвам разглеждаш секса адски повърхностно. Защо не видиш и друга страна като сближаването. След 1-я път щом и двама те сте девствени ще се сближите супер много. Или те е страх от това?
Не е само физическо удоволствие, но и психическо. Не искаш ли както каза "alexsdreamm" да изпиташ блаженство можеш да изпиташ при осъществяването на израза" две теля в едно". Правиш го по любов, а не за бройката. Знаеш ли колко ще ти стане хубаво след като акта се гушнеш в него?
Няма да намериш по-добър кандидат относно секса. Най-много да му писне да чака което си е съвсем нормално и ти да отидеш при някъв дето ще си му само заради едното чукане.

DisappointedDreamer
05-23-2012, 09:16
Във връзка с последния коментар ще кажа - и аз съм се чудила как издържа все още, но е въможно, защото сексът НЕ е най - важното в една връзка. Ние в нашата връзка имаме много по- важни и съкровени неща, които ценим, ноо сега това е друга тема. Другото, което искам да кажа е, че няма никакъв шанс да ме зареже, защото все още не искам да го правим. ЗА година и половина ми се е доказал МНОГОКРАТНО в любовта си към мен, той не може без мен дори повече, отколкото аз мога без него, но това отново е друга тема. Благодаря за коментарите дотук. :)

Значи е идиот. Секса може да не е най-важното нещо в една връзка, но е ЕДНО ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ.

YoUcANNOtiMaGiNe
05-23-2012, 10:49
За толкова време на изчакване и отлагане, със сигурност проблема ти е само в главата, и вариантите са: да не си достатъчно сигурна, че точно тва е момчето за теб, да имаш известен страх от близост или просто да не си изпитала крайна необходимост да се стигне до там (което крие други въпроси). Търси отговора в едно от тези^

IseeDEADbodies
05-24-2012, 19:14
Съжалявам го момчето. Само не знам к'во ше рече "опити за орален секс"... или го лапаш, или не. Друг е въпроса колко добре ще се справяш. Но все пак съм съгласен с Миминко и не те обвинявам, че не си правила секс с него. Като не си готова, не си. На него вече ако не му изнася, да си търси задоволяването другаде ;).