View Full Version : И аз съм една... ама ако може и за някъв съвет
Еми първо да отбележа, че съм момиченце :р на 14 :)
Ем на скоро се преместихме... в друга държава.... колкото и тъжно да звучи.. :) Но за мое огромно щастие има група българчета с които се събираме доста често. И точно тук започва драматам... Един от тях, мисля че на 16 или може би 15, е уникално готин. От начало беше поредният батко :) но сега вече.... еми да кажем, че съм хлътнала до уши :$... Еми той е голям сладур винаги е бил.. еми незнам него си.. Един такъв забавен, абе въобще готн тип. Ама сега това не е темата.
Та значи преди бях много срамежлива и стеснителна и тн. ама няпоследък съм, така да се каже, се отворила. Определено станах по-общителна нахакана и сякви такива неща. Еми нали съм зодия Овен. И сега съм решила да му кажа. Демек да му кажа как се чуствам. Но всъщност не очаквам нищо в замяна. И под нищо в замяна имам предвид никакви чувства... Но проблемът е там, че ами незнам предполагам, че той знае, че го харесвам... което ще е малко кофти да му кажа. Смисъл аз непрекъснато му правя уникални комплименти. Нещо от рода на "ХУбаво дупе" или пък "Уникални мусколи.." на няколко пъти дори го помолих да си покаже плочките, но на това ама никога не се съгласява. Предполагам в началото е било нещо друго, но сега съм обедена, че вече го прави от инат. А и междодругото има и още едн мацка дет сички знаят че го харесва, заради което аз се чуствам.. еми малко гадничко. А на мен ми казаха, че той бил много мил и сърдечен, се качества, които рядко се виждат о него, но все пак ги има. Той напоследък също казва и че нямал нужда от гадже.. е разбирам го и аз така се чуствах преди да го опозная. И та значи.. надявам се сте разбрали ситуацията ми... Дилемата ми е в това дали да му кажа или не.. Преди бях на 100% сигорна че искам.. но сега се обеждавам, че може би ще бъде най-тъпото нещо което бих направила през живота си... Вие какво мислите? Да му кажа? А той дали знае... (е това едва ли знаете :)) А и извинявайте за така дългите обяснения.. :D
JonkataK
05-22-2012, 19:35
Стигнах до там, където пише, че мислиш да му кажеш за чувствата ти. Ако го направиш 100% ще те отреже. Трябва да го покажеш от една страна, но и да го накараш да те хареса. Прави се на недостъпна. Иначе нищо няма да стане, гарантирам ти.
an0nimn0
05-22-2012, 19:40
В никакъв случай не се прави на недостъпна. : )
Не му казвай директно. Просто си говори с него, гледай да оставате на саме и тогава флиртувай с него, но не непрекъснато, че ще стане отблъскващо, просто леко и небрежно го закачай.
xXxPETYAxXx
05-22-2012, 20:01
Внимавай как се държиш, защото сама каза: "Определено станах по-общителна нахакана"," непрекъснато му правя уникални комплименти". Прекалената натрапчивост отблъсква хората. Може да е разбрал на къде си се запътила, за това да ти е споделил, че няма нужда от гадже. Ако толкова го харесваш не му скачай на врата, а опитай да му се харесаш. :)
JonkataK
05-22-2012, 20:21
В никакъв случай не се прави на недостъпна. : )
:lol:
Точно като се прави на недостъпна може да го накара да я хареса. Е, всяко понятие си има крайности, нали знаеш. НО, всеки човек иска това, което не може да има и колкото повече не може да го има, толкова повече го иска. В същото време, може да му писне и да приеме нещата. Това е другата крайност. :)
blaaablaaablaaa
05-22-2012, 20:42
Не се прави на недостъпна! Може да го изтълкува грешно и да реши, че не се интересуваш от него, а и да се насочи в друга посока (не към теб). В горния коментар пише "НО, всеки човек иска това, което не може да има и колкото повече не може да го има, толкова повече го иска." Това ще важи в твоя случай, ако той е имал някакви чувства към теб. Но и тогава си е рисковано - всеки човек реагира по различен начин - така че те съветвам да не рискуваш с прекаленото правене на недостъпна. Щом е споделил, че няма нужда от гадже, значи или те е усетил и иска да те откаже, преди да си опитала, за да не страдаш напразно на края, или просто наистина го е мислил. Ако е второто, просто му показвай, че имаш чувства към него, омай го, както си знаеш. Но недей да прекаляваш - това може да го накара да се отдръпне.
За въпроса дали да му, мога да кажа, че няма да разбереш какво ще стане, докато не опиташ. Ако не вземеш ножа, няма да се порежеш, но няма и да си направиш сандвич. И все пак, не му казвай директно, ако смяташ да го направиш.
JonkataK
05-22-2012, 21:12
Както казах и в предишния пост - всяко понятие има 2 граници. Да се прави на недостъпна не значи да не му обръща никакво внимание. Разбира се, че е рисково, но това, че на вас ви изглежда по-правилно да му показва колко го харесва, не значи, че и то не е рисково... Лошо се изказах. Няма голямо значение. Да се прави на недостъпна значи да му обръща внимание, но да не показва, че го харесва, или по-скоро - да му дава някакви намеци, колкото да се върже. Това понякога е много сложна задача, но почти всеки е имал връзки, или поне е имал хора в живота си, които е накарал да го харесат точно като не им обръща внимание. Пак казвам - да се прави на недостъпна значи да му обръща внимание, но да не показва, че го харесва, или по-скоро - да му дава някакви намеци, колкото да се върже, но да не го показва.
Добре значи казвате да се правя,мъничко :), на недостъпнна. Това е ок. Обаче какво искате да нажете, предвид обстановката, да го омайвам.... за мен сега ситуацията е по-сложничкаи, незнам какво да правя... а и съм нова в бранша :D ако може някой друг съвет... или скрита тайна.. ще съм ви много благодарна...
DisappointedDreamer
05-23-2012, 06:10
Ем на скоро се преместихме... в друга държава.... колкото и тъжно да звучи.. :)
Защо да звучи тъжно?
еми да кажем, че съм хлътнала до уши :$... Еми той е голям сладур винаги е бил.. еми незнам него си..
Ти за точки чувала ли си? Прочети си тъпото изречение и ми кажи какво разбираш от него. Защо всяко твое изречение трябва да започва с ЕМИ???
мускУли
Убедена
НА инат
междУдругото
Все
Всякакви
сигУрна
Убеждавам
Направо. Ужас. И аз правя грешки при правописа си, но ти падаш под всякаква критика. А си само набор 98-ми. Ужас.
Summary: Не можеш да пишеш, не можеш да разсъждаваш. Съвета ми е преди да се хвърляш на вратлетата на батковците, да си прочетеш уроците. Колкото до въпросния "уникално готин тип с мускОли и плочки" - нищо не ти пречи да излезете двамката насаме, да видиш той дали ще приеме или ще те отреже. Ако каже да, наблюдавай реакциите му, и по някакъв начин би трябвало да ти намекне че и той те харесва. Ако го направи, то тогава го извести и за своите чувства.
In*The*Face
05-23-2012, 07:18
Може би трябва да му дадеш малко повече време и да не се държиш като разглезено хлапе с комплименти за дупето му. Покажи му, че можеш да се държиш и по-зряло, опитай се да го опознаеш като човек, а не като "еми готин тип". Говорете повече. За него, за теб, за интересите ви. Изобщо опитай се да му покажеш и другата си страна. Според мен е рано да му казваш, че го харесваш.
SmilezZz
05-23-2012, 10:07
Престани да се държиш като разлигавено лапе, което е видяло батко с "хубаво дупе". Дай му малко време и се прави на недостъпна (но в границите на нормалното , защото другото вече отблъсква). Покажи му, намекни му, че го харесваш и виж как ще реагира. Ако стане - стане, ще знаеш как да действаш. Ако не - продължаваш напред.
Нищо лично, но комплиментите, които си му правила ми изглеждат доста хмм..селски.
По темата, както вече някои казаха, покани го някъде да излезете само двамата, гледай как се държи с теб, флиртувай с него (не прекалено, разбира се) и така. Все някак можеш да разбереш ако някой те харесва и има симпатии към теб (:
И наистина недей да му казваш директно.
Ако смяташ да му казваш, че имаш уникални чувства и уникално много харесваш уникално сладкото му задниче.... по-добре недей.Щот смисъл е отблъскващо. Една дама може първо да намекне кокетно за чувствата си. Комплиментите за частите от тялото ги запази за някоя свалка за една нощ. След като прочетох поста ти няколко пъти осъзнах, че ти нямаш чувства към него, а само си привлечена от готиния батко. Обмисли много добре какво и как ще му кажеш и най- важното- какво искаш да се случи след като му кажеш , т.е. каква искаш да е реакцията му.
Първо ислам да балогодаря за написаното. Благодаря ви многоо, че казахте найстина какво мислите. Искам само да кажа на disappointed dreamer, че си има причини да имам толко правописни грешки. И те не са от неучена а от това, че български език и литература съм учила само 2 години... А и за точките еми не не съм чувала. И на всичкото отгоре всичките ми изречния започват така не за друго ама защото искам да ви покажа несигорността си...
cloud9 да и аз точно сега не съм наясно с чуствата си.
Към всички други относно мненията за това че съм му правила неумесни комплименти, ами първо бях онова добро мило и възпитано момиче. но той винаги се подиграваше, че съм такава. Просто ми стана гадно за това и накрая реших да започна по-грубичко....и отново благодаря
^Била учила български език и литература само 2 години. Душичка златна... това не ти е оправдание. Това, че не живееш България въобще по никакъв начин не те спира да си учиш и ограмотяваш българския език/правопис/граматика както щеш го наричай. Аз също не живея в България от доста време, както виждам и DissapointedDreamer и тя , еми да ни виждаш да пишеме като идиоти ?
IseeDEADbodies
05-25-2012, 07:26
И та значи.. надявам се сте разбрали ситуацията ми...
Определено я разбрахме. Ситуацията ти е ужасно неграмотна :lol:
Ама все пак, за да не изглежда като заяждане ще изкажа мнение : Каквото и да направиш все ще е грешка, поради простата причина, че той не е показал и грам интерес към теб (изхождам от т'ва което си написала).
kindergarden
05-25-2012, 07:30
сложна работа, така да се каже :D
вземи първо порасни...
и явно момчето не проявява интерес ;)
DisappointedDreamer
05-25-2012, 07:33
^Била учила български език и литература само 2 години. Душичка златна... това не ти е оправдание. Това, че не живееш България въобще по никакъв начин не те спира да си учиш и ограмотяваш българския език/правопис/граматика както щеш го наричай. Аз също не живея в България от доста време, както виждам и DissapointedDreamer и тя , еми да ни виждаш да пишеме като идиоти ?
Точно. Има интернет, онлайн телевизия/книги/вестници. Има библиотеки, ще четеш. Блях, както и да е.
IseeDEADbodies
05-25-2012, 07:41
Нали се сещате, че то желание като няма, нищо няма да стане. Само не ми е ясно как хем скоро са се преместили извън България, хем е учила български език и литература само 2 години. Ако под скоро приемем максимум една година, то през останалата част от живота си е била в България --> е учила в българско училище, а във всяко едно такова, български се учи от първи клас. Нещо тезата й куца. Освен ако не приемем варианта, че е циганка и не е ходила на училище повече от 2-3 години, но тогава пък шанса да излезе извън страната е доста минимален :lol:
Ето каква е тезата.Не съм горе споментата циганка. Искам само да отбележа. Кой е казал, че за първи път се местим извън България. И бях в Бъгария 2 години и след тва пак се преместихме. Сега разбара ли?? Ако не питай, ще ти кажа. И това, че нямам желание не е вярно. Опитвам се да науча български. Но да ви кажа доста е трудно само като чета книги. И повярвайте ми по-мили коментари и не бях чела. Благодаря ви.