Влез

View Full Version : Съвет..

elenka0093
05-22-2012, 23:22
Заедно съм с приятеля си от януари.Уж всичко вървеше добре и се наложи да си сменим телефоните за малко,при което аз естествено почнах да си се ровичкам в съобщенията (всичко стана набързо и той нямаше време да си ги изтрие).Попаднах на много смс-и от бившата му в един от които тя му пише,че още го обича и го пита какви чувства има той към мен и той и е казал,че не е нейна работа;в друг му пише,че няма да му се мярка пред погледа повече защото така щяло да е най-добре и за тримата и не иска аз да бъда наранена;той и е писал,че не може просто така да ме зареже и че ако те двамата тръгнат отново на нея след някой месец пак щяло да и омръзне.. Общо взето не знам какво да правя в момента,чудя се дали не е оставил пък нарочно смс-ите за да ги прочета и съответно на него един вид да му е по-лесно като скъсаме..от друга страна пък ако искаше да е с нея можеше да ме зареже и да си е с нея и примерно нямаше почти всеки ден да изминава 9 км за да ме види.И не знам как да постъпя,в момента.Постоянно някакви мисли ми минават през главата.Не мога да кажа,че го обичам,но пък ми пука за него..

rusoto_baby_f
05-23-2012, 02:01
Извинявай обаче ако моят приятел обсъжда нашата връзка с бившата си, просто ще стане страхотен скандал.В смисъл те са имали тяхното време за разговори и т.н. Сега ти си с него.Няма право.Това са си вашите отношения.
Ето ти един съвет:Поговори с него!

In*The*Face
05-23-2012, 07:25
Когато една връзка е още в зародиш и е започнала непосредствено след друга такава, е нормално да се намесват и бившите. Обикновено все един от тях е наранен или пък е осъзнал, че е сгрешил. Тя му е писала, той на нея също, но не виждам нищо кой знае колко притеснително, за да се ориентираш директно към раздяла. Ако държиш на този човек и искаш да си с него, просто бъди честна. Кажи му, че си видяла смс-ите и си се почувствала зле и несигурна. Попитай го какво става с вас, какво иска той и дали е готов да остави миналото зад гърба си. Кажи му, че сега, след 5 месеца е било болезнено, но предпочиташ да знаеш истината сега, вместо да бъдеш наранена, когато нещата са станали по-сериозни. Просто бъди откровена.

Hilary_
05-23-2012, 08:55
Момчето просто си е оставил "вратичка". Щом това те притеснява, проведи с него един сериозен разговор и продължи нещата както са били до сега, без да взимаш под внимание бившата му. Не си затормозявай мислите с трети лица.

notlike
05-23-2012, 09:09
Яко филм, няма как.. авторке, минаха ти сигурно 20000 сценария през главата, а не ти ли мина евентуално 1, при който момчето иска да се измъкне от нея по деликатен начин, без да стават грозни сцени? Ти сама го написа - минава ДЕВЕТ километра всеки ден само и само да те види - не знам дали човекът обича да си прахосва времето и парите на вятъра "ей така". Вместо да се радваш, че човекът показва уважение към теб и се държи като джентълмен спрямо бившата, ти тръгваш едва ли не с рогата напред... ако завиждаш на положението на бившата му, срежи го, та виж какво е от другата страна.

пAteNцЕ
05-23-2012, 09:18
Яко филм, няма как.. авторке, минаха ти сигурно 20000 сценария през главата, а не ти ли мина евентуално 1, при който момчето иска да се измъкне от нея по деликатен начин, без да стават грозни сцени? Ти сама го написа - минава ДЕВЕТ километра всеки ден само и само да те види - не знам дали човекът обича да си прахосва времето и парите на вятъра "ей така". Вместо да се радваш, че човекът показва уважение към теб и се държи като джентълмен спрямо бившата, ти тръгваш едва ли не с рогата напред... ако завиждаш на положението на бившата му, срежи го, та виж какво е от другата страна.

а! е тва е....
и авторке ако си на зор...ми поговорете си открито с твоя ;)

SmilezZz
05-23-2012, 09:27
Само на мен ли ми се струва, че той е отразял бившата си по най - деликатния начин?

Та, по темата:
Осъзнай се. Той ако искаше да е с нея - щеше да го направи, нямаше какво да му попречи. Вашата връзка е започнала непосредствено след с тази с бившата му и е нормално един от тях да е осъзнал грешката си, в случая това е бившата му. А той й е казал в прав текст, че няма да те зареже и по написаното разбирам, че той й е казал, че нещата между вас вървят добре.

Нали се сещаш, че ако имаше намерение да те зареже - щеше да го направя, няма кой и как да му попречи, когато това е неговия избор. А той е избрал ТЕБ. И сама каза - изминава ДЕВЕТ КИЛОМЕТРА ВСЕКИ ДЕН, за да те види. Не ми се вярва да обича да си прахосва времето и парите за вятъра. Съветът ми е да го осъзнаеш това и да спреш да вървиш с рогата напред.

Ходите все пак кажи - речи от половин година, а ти все още не си успяла да изградиш поне едно минимално доверие, че да преодолееш този страх за това как той може да скъса с теб. Не се затормозявай с подобни глупости, когато той не ти дава поводи , за да си го мислиш. На твое място бих се зарадвала на моментите с него.

elenka0093
05-23-2012, 10:43
Аз точно заради това писах тук,не за да ме съдите а за да ми дадете съвет(за който всъщност много ви благодаря) ! :)

blaaablaaablaaa
05-23-2012, 13:03
Не гледай съобщенията, а делата му. Щом е с теб, значи е с теб. Щом не те е оставил досега, значи за него ти си важната.

elenka0093
05-23-2012, 19:08
Не гледай съобщенията, а делата му. Щом е с теб, значи е с теб. Щом не те е оставил досега, значи за него ти си важната.

Точно това ми трябваше да чуя (прочета в случая).Благодаря!

megiasas
05-24-2012, 09:15
Щом и казал че не е нейна работа значи не му пука много за нея , и иска да е с теб !

valdesbg
05-24-2012, 09:17
Не е твоя работа да бърникаш по чуждите телефони. Само заради това си заслужаваш да те зареже. Другото няма да го коментирам.

DisappointedDreamer
05-24-2012, 09:36
Пълни драми. Не се занимавай повече с въпросния.