Влез

View Full Version : Въпрос за връзка

AirCrafter
05-23-2012, 11:09
Момичета бихте ли тръгнали с момче, което няма компания, не казвам nerd, а съвсем нормално изглеждащо момче, с което пак можеш да си говориш на всякакви теми с него.

YoAnA_kiiss
05-23-2012, 11:11
Да естествено

TheBeliever
05-23-2012, 11:12
Какво следва да се разбира под "няма компания"? Няма постоянна групичка и си излиза рандом с различни хора, или няма приятели?

AirCrafter
05-23-2012, 12:31
Какво следва да се разбира под "няма компания"? Няма постоянна групичка и си излиза рандом с различни хора, или няма приятели?

няма постоянна групичка и рядко излиза с различни хора

YoAnA_kiiss
05-23-2012, 12:38
Според мен не е важно дали момчето има групичка или голяма компания, важно е да е забавен общителен. Но как ще си намериш приятелка като рядко излизаш ? Излизай по-често на кафе пред някой блок в парка

SmilezZz
05-23-2012, 12:39
Бих тръгнала , разбира се. Това не е никаква пречка, пък и ще имаме по - голямо врече , за да сме заедно. Пък и може да се включи в моята компания, нищо не пречи.

Просто ако някоя го направи това на проблем - бих се съмнявала наистина да харесва даденото момче. Разбирам да е нещо наистина, ама наистина сериозно - ама това си е супер тъпото нещо. Да не тръгна с момче, само защото си няма компания.

YoAnA_kiiss
05-23-2012, 12:41
Бих тръгнала , разбира се. Това не е никаква пречка, пък и ще имаме по - голямо врече , за да сме заедно. Пък и може да се включи в моята компания, нищо не пречи.

Просто ако някоя го направи това на проблем - бих се съмнявала наистина да харесва даденото момче. Разбирам да е нещо наистина, ама наистина сериозно - ама това си е супер тъпото нещо. Да не тръгна с момче, само защото си няма компания.

+1
Значи е прекалено повърхностна и не те заслужава :)

TheBeliever
05-23-2012, 12:59
Въпросът е в това дали въобще някоя би харесала толкова затворено момче. Аз лично едва ли бих могла. Харесвам общителни хора, хора с интереси и личен живот, който не се изчерпва с мен и компютъра му. А във връзка такова момче би имало склонността да обсебва, поради липсата на други хора, с които да си прекарва свободното време. Вероятно ще ревнува от приятелите ми и ще ми търси отчет за всяка минутка прекарана далеч от него. А подобни отношения не бих търпяла.

horacio
05-23-2012, 13:20
Тия хора, които са сами така да се каже от една страна е хубаво, защото ще имат повече време за гаджето си, но от друга както TheBeliever доста са склонни да се обсебват от човека и по някое време може да стане много грозно ;д знам го г/д от личен опит... не е мн добра идея. Но ако наистина го харесваш пробвайте. От опит глава не боли.

ЕДИТ: аа ти си момче, сори ;д некадърница съм

AirCrafter
05-23-2012, 13:22
Въпросът е в това дали въобще някоя би харесала толкова затворено момче. Аз лично едва ли бих могла. Харесвам общителни хора, хора с интереси и личен живот, който не се изчерпва с мен и компютъра му. А във връзка такова момче би имало склонността да обсебва, поради липсата на други хора, с които да си прекарва свободното време. Вероятно ще ревнува от приятелите ми и ще ми търси отчет за всяка минутка прекарана далеч от него. А подобни отношения не бих търпяла.

Е тук, не съм съгласен с теб. Това с ревността зави си единствено и само от човека, няма никаква връзка какво прави той, с какво се занимава през свободното си време и т.н. А защо да те обсебва?

TheBeliever
05-23-2012, 13:35
Е тук, не съм съгласен с теб. Това с ревността зави си единствено и само от човека, няма никаква връзка какво прави той, с какво се занимава през свободното си време и т.н. А защо да те обсебва?

Такива са ми наблюденията. Момчето ще насочи цялата си енергия и цялото си време към момичето, имайки предвид липсата на други социални контакти, което е доста товарещо и обсебващо за нея. Ако приемем, че момичето не е като него, а обича да излиза с приятели, тя ще има по-малко време за него. Това ще го кара да се чувства пренебрегнат, което в голяма част от случаите води до несигурност и ревност. Общо взето комбинацията социална и асоциална личност не дават добри резултати.

In*The*Face
05-23-2012, 15:08
Естествено, че бих тръгнала. Не избирам гаджетата си по приятелите им или компанията им.

djipsito
05-23-2012, 19:03
Аз като нямам постоянна компания да не би да означава, че съм с циреи по лицето ? ;д
Бих била с такъв, да. Стига да не се превърна в утешителка или в сламка за удавника.

justasmile
05-23-2012, 20:00
Емм.. че мн ясно! Аз харесвам момчето, а не компанията му! (Надявам се, че ме разбра ;дд)

babity
05-23-2012, 20:05
Тези необщителните изглеждат интересни понякога. Винаги преди да се захвана, като повечето и аз съм се надявала, че точно аз ще съм специалния човек, който ще го промени или поне пред който ще се отпусне, но... буу хуу! Нещата никога не стават така, а затворените/необщителни хора ме отегчават твърде бързо.