PDA

View Full Version : Как да я накарам..

Anonys
05-25-2012, 11:37
Как да накарам приятелката ми да се усмихне ? Скара се с 2 нейни приятели и вече идеите ми се изчерпаха.. А пък и това лошо време, нищо не може да се прави.. Сега щяла да излиза с нейна приятелка, пък на мен ми е някакво кофти.. и аз не знам.. Вече мозъкът ми не работи.. Дайте някакви идеи как да я зарадвам, а не как да я утешавам.. Не искам цял ден-два да стои така.. Като я попитам нещо и тя все "не знам", "не знам".. Вече се чудя дали се държи така заради мен ? По принцип сме си много добре заедно, смее се, лигавим се, но сега е някак си садната.. Искам да я развеселя.. Идеи ?

thea
05-25-2012, 17:16
всичко е до време ..може би няма какво да направиш, освен да изчакаш ден-два ..ако пък толкова не ти се чака, направи нещо адски мило, което да я остави без думи ..заведи я на някое красиво място, прекарайте целият ден заедно, за да се отдалечи от проблемите си и така .. успех ;)

PrAySS
05-26-2012, 06:18
всичко е до време ..може би няма какво да направиш, освен да изчакаш ден-два ..ако пък толкова не ти се чака, направи нещо адски мило, което да я остави без думи ..заведи я на някое красиво място, прекарайте целият ден заедно, за да се отдалечи от проблемите си и така .. успех ;)

и аз мисля така

IseeDEADbodies
05-26-2012, 06:59
Купи й елха...

pentxayc
05-26-2012, 17:03
премахни облеклото и под ханша.

Anonys
05-26-2012, 17:56
Хахах, само да знаете каква комбинация стана. На красиво място + борови гори + премахнах облеклото под ханша :D