PDA

View Full Version : Визуален проблем...

News_hr3k
05-26-2012, 18:28
Здравейте.
Не знаех къде точно да пусна темата, затова я пускам тук.
Имам голям проблем, който много ме тормози, и дори ме кара да се срамувам...
Когато бях на 12 паднах много лошо с колелото, и ударих лицето си точно в кормилото...цялата ми буза беше подута, явно съм получил някаква травма, но след като ми направиха снимка докторите казаха, че ми няма нищо. Мина време, подутината спадна и всичко уж беше наред.
Но...няколко години по-късно взех да забелязвам че от страната където беше удара устните ми стоят някак си... по-нагоре.
Дали ще се усмихна или не, просто едната страна стои по-нагоре, устните ми са криви така да се каже. Когато се гледам в огледалото се нагласям някак си и изглежда все едно че няма проблем.
Обаче...
На снимки изглеждам нелепо, миналата година бях на екскурзия и посетих толкова прекрасни места, направих си толкова снимки, а като се прибрах вкъщи и ги качих на компютъра ги изтрих всичките, толкова бях потресен, че изпаднах в депресия. :( Изглежда ужасно тъпо, все едно да вземеш 2 снимки от един човек, на едната снимка човека да е усмихнат, на другата не, да ги отрежеш наполовина и да ги съединиш...няма да е добре естествено. Още по-срамно ми става, ако някой ме види на снимка, сигурно си мисли "вижте го тоя каква му е крива усмивката". Страх ме е да се усмихвам вече, страх ме е да поглеждам моя снимка.
Не знам какво да правя, постоянно мисля за това, мисля че ще се побъркам... :cry:
Не съм грозен, но това ми разваля цялата визия, дори си мисля че щеше да е пъти по-добре иначе да бях грозник, а устните ми да изглеждаха нормално.

nIkEnCeTy_bE
05-26-2012, 18:31
Ако смяташ, че наистина е сериозно сподели с вашите и отидете на лекар да ти направят снимка, защото може да имаш някакво изкривяване, някакъв дефект, който на снимка не се вижда.

News_hr3k
05-26-2012, 18:36
Ако смяташ, че наистина е сериозно сподели с вашите и отидете на лекар да ти направят снимка, защото може да имаш някакво изкривяване, някакъв дефект, който на снимка не се вижда.
Не знам какво да правя, едва ли има нещо сериозно, правиха ми снимка и една година след удара, отделно ми лепяха някакви работи по лицето за да видят дали не е засегнат някакъв нерв.
Проблема не е толкова очевиден, но на снимки изглежда доста тъпо...даже като трябва да се снимам, някак си се панирам че усмивката ми ще излезе крива, и след това изглеждам още по-нелепо... :cry: :cry:

nIkEnCeTy_bE
05-26-2012, 18:38
Не го мисли. Усмихвай се, както ти идва отвътре. Не прави някакви джуки и такива работи, защото изглежда още по нелепо.