Влез

View Full Version : Наистина ли е само приятелство?

imjustaboy
05-26-2012, 21:12
Здравейте, попаднал съм в много странна ситуация и бих искал отговори от странични хора, за да видим какво мислите вие. Ситуацията е следната:

Има едно момиче, с което преди година почти не се познавахме и бяхме на "здравей, здрасти". От няколко месеца насам ми е докопала скайпа от някъде и ми пише всеки ден без изключение (ако не може да седне на компа, от телефона си през фейсбук). На вън като се видим ми скача на врата и за мен се получава малко конфузно, след като аз не се имам с нея чак за такива приятели. Всеки ден ми пише и казва, че ме смята за много добър приятел и даже съм и бил един от най-добрите. А как става това, след като ние си пишем и приказваме от няколко месеца... Наскоро даже започна някакви намеци да изляза с нея, с предлог като просто да си приказваме, защото вкъщи не се стояло. Та се чудя дали иска нещо повече или просто "friendzoned" и ме търси, когато ѝ е скучно, за да знам какво да очаквам. Мерси.

pamsityybee
05-26-2012, 21:20
пич тя те харесва.. ОЧЕВАДНО Е! :)

valdesbg
05-26-2012, 21:23
Stalker. Може и да ти се кефи, но не те съветвам да се занимаваш с нея. Ignore her till the end of time.

imjustaboy
05-26-2012, 21:49
Какво беше "stalker"? :D Иначе не знам до колко е очевадно, че ме харесва, след като тя претендира, че съм и най-добрия приятел момче?!

valdesbg
05-26-2012, 21:52
Сталкър е опашката, която никога не си искал да имаш.

SummerRoberts
05-26-2012, 22:07
Ако я харесваш защо не, но ако не - по добре режи докато е време :) Това за най - добрия приятел са глупости ....

In*The*Face
05-27-2012, 10:19
Мацката те харесва, но това поведение е детинско. Скача ти на врата, пък най-добри приятели. Ако си падаш по нея, действай, защото успеха ти е почти гарантиран. Обаче имай предвид, че подобен тип момиченца са още по-досадни или всеотдайни (както ти харесва) във връзките си. Така че имай едно на ум.

Lunin
05-27-2012, 10:23
кажи и да лапа врата на някой друг и я разкарай - детето търси внимание мани я

CherryMe123
05-27-2012, 10:40
Много сте груби по въпрос за това момиче.Може просто компанията му да и е приятна нали така? Разбира се,не излючвам варианта тя да го харесва...даже напротив-това е по-вероятно, но все пак не бъди груб с нея , може да е просто отворена за нови запознанства. :P

djipsito
05-27-2012, 19:01
Явно вече да си всеотдаен за някой е нещо изключително лошо и трябва да бягаме все едно е чума.

anonymous708973
05-27-2012, 19:10
Всеотдаен е едно, а лепка - съвсем друго.
Ако не я харесваш, просто й покажи, че искаш да държи дистанция.