PDA

View Full Version : Тъпи номера от страна на приятелката ми

r0073x
05-27-2012, 02:43
Здравейте :)
Пиша, защото за пореден път бера ядове с приятелката ми.
Разбирам, как с компанията ѝ (в която има много общи познати, с които и преди сме излизали) са излизали не веднъж по заведения, без тя да ме викне мен. Дори веднъж като са я питали, защо не ме е викнала, тя само направила физиономия в израз на неодобрение. Аз като я питам, тя ми отговаря: аз не съм като другите момичета, да ме сравняваш с тях и точка по въпроса.
Нямаме възможността да спи у нас, тъй като баща ѝ е по-консервативен, но вече не знам, дали това наистина е така или е някакво извинение за пред мен.
Виждаме се често (да кажем, през ден), но едни 80-90% от срещите са по моя идея. Дълго време нямахме ядове и мислех, че всичко е тип-топ, но какво стана онзи ден и снощи.
Онзи ден бяхме на кафене и тя поиска да се прибере рано, защото предната вечер е била на изпращането на гаджето на една нейна приятелка, за да си правят двете компания. Ок, няма проблеми, изморена е. В последствие разбирам, как се е замъкнала в няколко различни дискотеки и е кибичила там до 6 сутринта (а нали е изморена).
Попитах я: така и така нощем не можем да сме заедно, не ти ли мина през ум да ме викнеш, да се пошматкам с вас ?
Тя вика: ми няма нужда да сме залепени заедно нон-стоп.
А това е 3-4 път, когато се събират компания и всяка си взима гаджето, само аз овисвам.

А същевременно твърди, че ѝ е приятно с мен и обича да прекарва времето си, когато сме заедно (един вид две противни мнения).
Обясних ѝ, че не ми е приятно, разбирайки, че е била цяла нощ по дискотеки, заедно с всичките ми аргументи
.

Тая сутрин в 4:40 получих смс: няма ли лека нощ за мен ?
Което направо ме довърши - в 90-95% от случаите аз съм този, който пръв пише/обажда за лека нощ и просто тази вечер реших да изчакам, за да видя, ще се сети ли тя, че и аз имам нужда от подобен смс. Попитах я, защо не спи и отговорът бе, че отново е по дискотеки (не ме бърка, че ходи там, а това, че и веднъж не ме е викнала с нея, за разлика от всичките ѝ приятелки, които се мъкнат навсякъде с гаджетата си и аз се чувствам нежелан). Един вид съм за гаргара, докато не е с компанията си, тъй като вижда, че правя всичко за нея, което ми е по силите. И другото, което е - страдам от безсъние. Събуди ли ме някой, после е голяма мъка да заспя отново и тя знае това много добре. Реално, ако е искала наистина да ми пожелае лека нощ (както твърдеше, че искала да стори с този смс), е щяла да го стори доста по-рано. По-скоро някаква тъпа показност: ето, виждаш ли ме, аз отново съм по дискотеките, без теб и искам да го знаеш. Пък ти ако щеш спи и прави, квото ти изнася. Даже бе споменала, че аз съм очаквал това от нея (все едно че цяла нощ трябва да будувам и да я мисля - сега у тях ли е, по дискотеки ли е, къде е, кво прави), което бе голяма наглост.

Момичето знае, че държа на нея и я обичам и имам чувството, че това я кара да си мисли, че може всякак да ми се качва на главата. А аз вече започвам адски-много да се измарям от номерата ѝ.
Когато сме сами, всичко е супер - имаме си приказка, правим си простотиите, изкарваме си добре във всеки един аспект, но събере ли се с приятелките си, почва да ме взима за мезе.

Ходим вече почти 5 месеца, аз съм на 19, а тя - на 17.
В началото не обръщах такова внимание на номерата ѝ поради 2 причини: първо, че още не бях изградил чувства и второ, че си мислех, че характерите ни не са се напаснали.
От тия нерви си докарах проблеми със здравето, ходих по лекари (за щастие, всичко се оказа само и единствено на нервна почва) и усещам, как си бастисвам здравето с нерви около връзката.

Вече нямам сили да ѝ играя по свирката. Моля за съвет.
Благодаря на всички отзовали се.

rusoto_baby_f
05-27-2012, 04:05
Приятелката ти е лигла на която и харесва да ходиш по нея като някакво протеже..
Аман от такива хора.Разкриваш чувствата си и ти се качват на главата..
Искаш съвет.Ти сам каза, че имаш чувства към нея, то тогава разбери дали нейните чувства са такива каквито тя казва.Най-лесният вариант е да скъсате.Аз ти предлагам да започнеш да излизаш с приятели на кафе, дискотека и т.н..Но така, че тя да разбере, че си навън, а не си се затворил у вас.Имам приятелка която е на принципа - както той, така и аз.. Тя излиза и се забавлява, излизай и ти тогава..Да видим дали ще и хареса.

TheBeliever
05-27-2012, 05:37
Сега последно 3-4-5 пъти ли се е случило това да излезе с компания без да те извика или е системно поведение? Защото си написал, че е ставало няколко пъти, а мрънкаш сякаш е ежедневие.

Мацката е права за едно - не е нужно да сте нон-стоп заедно. Всеки има нужда да отдели време за себе си и приятелите си. Ти нямаш право да й се цупиш за това, ако става от време на време. Вече ако се окаже, че при всяко излизане не те кани има два варианта - или не може да се отпусне и да се забавлява така както си иска когато ти си наоколо, или е кифла, която просто иска да й тичаш по гъза докато тя се прави на оборотна.

Колкото до това с смс-ите - ти си си виновен. Научил си я 5 месеца да получава първа смс от теб и сега се жалваш защо не се била сетила тя да ти изпрати един път. Такъв тон си дал на връзката, такъв тон следва тя.

r0073x
05-27-2012, 06:07
Аз и не очаквам да сме нон-стоп заедно. Никога не съм я спирал да върви по купони с приятелките си (под предтекст, че това е женско парти). И в един красив момент разбирам, че всички обвързани момичета са викнали приятелите си, само не и тя мен да ме е поканила. И това не е веднъж.
При питането: защо не ме викна в такъв случай ? - винаги има универсален отговор: защото така съм сметнала за добре.
Мислех, че ще оцени доброто ми държане с нея (на мен ми правеше кеф да виждам, че ѝ е хубаво), но тя явно го прие за даденост.
Предният ден говорихме, че не ми е приятно това, че не ме кани по купоните, където ходят всички с гаджетата си, но това си е неин избор. Най-малкото щеше да прояви разбиране да не ми го натяква. Но това да получа sms в 5 сутринта с такъв нагъл текст си е един вид просене на внимание или с цел да разбера, че тя отново е била по заведения с компания, без мен.
Моето виждане е следното: ако е искала да ми пожелае лека нощ, щяла е да го стори в някакво нормално време (тя има много добра представа, кога ставам и кога лягам), а щом иска да сподели, че пак е купонясвала - да ми го каже на следващия ден.
Но да знае, че не ми е приятно и да ме буди, за да ми се фука с това, не смятам, че е правилно. А и реално sms-ът ѝ не гласеше нещо за лека нощ, а питаше, защо аз не съм ѝ пожелал на нея. И после допълни, че щом не съм го сторил, значи има нещо нередно. Най-тъпото, както казах, е че точно на предния ден ѝ казах, че съм се почувствал кофти. Един вид това е като правене на пук.

Преди време беше правила други циркове от типа да зареже уговорка да се видим, само и само да иде да си купонясва с дружките (т.е. вече сме се разбрали да се видим и в деня на срещата тя ми казва, че иска да върви да се черпи с приятелките си). Не спрях, пуснах я, ама ми стана криво.

За мен това е лигаво поведение на човек, приел ме за даденост. Или просто не ѝ пука за мен, защото няма чувства и ходи с мен, защото си няма друга работа.
Но как да разбера, какво точно чувства и мисли. На думи казва, че ме обича. но подобни неща като този смс ме карат да не съм сигурен в думите ѝ.

Irti
05-27-2012, 06:23
Двоен пост. Сори.

Irti
05-27-2012, 06:24
Щом мислиш, че си даденост, защо не я зарежеш? Или и ти си ходи на купони и навсякъде, но не казвай какво правиш и с кой си.

Разбери, че на жена се дава свобода, но отчет и послушание НЕ.

r0073x
05-27-2012, 06:28
Знам само, че аз съм първата ѝ връзка.
И допускам като вариант, да не знае, как да се държи с гаджето си и затова да се получава така.
Толкова детински постъпки съм ѝ прощавал, че сам се очудвам на себе си - http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/515912-%D0%9D%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%8F-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D 0%B0-%D0%BB%D0%B8-%D1%81%D0%B8-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%8F

Една тема на 2 месеца от мен, където съм споменал за предишни истории.
Ако някой иска, може да хвърли един поглед, за да добие малко "по-мащабен" поглед върху нещата :)

Anonys
05-27-2012, 07:38
Ти сам си го каза. Не искаш да й играеш по свирката. Е какво правиш в момента ? Тука се чудиш как да оправиш нещата, а тя сигурно си спинка спокойно от днешната дискотека (на която пак не те е викнала). Какво правиш бе мен ? Защо й се връзваш на акъла ? Има 1000 момичета, които заслужават твоето държание, но не и тя ! Тя е лигла. Това, че се държи добре докато е с теб, е само за замазване на нещата и ти оставаш спокоен. Опитай се малко да я настъпиш. Все пак ти си мъжа, все пак не мисля, че заслужаваш такова държание от нейна страна. Има 2 вариянта:
Да я настъпиш и ако не стане да скъсате.
Да скъсате, без да си тровиш повече нервите.

r0073x
05-27-2012, 07:49
Просто гледах да съм толерантен с нея. Често си казвах: дали пък наистина не ограничавам свободата ѝ ?
Не искам да ме чувства като някакъв диктатор, който да ѝ забранява да излиза, само и само да прекарва времето си с мен.
Ама явно голямата свобода удря на слободия.
Или просто не държи на мен.
Иначе си прав - вероятно ще потърся друго момиче, което ще оценява това, което правя за нея.
Даже в момента се сетих за нещо, което се случи тия дни: бях живял в Испания и там на един плаж намерих симпатична, но простовата гривничка с малки миди и раковини. Тогава още нямах приятелка, но я запазих. Много време не се бях сещал за гривната и както говорех с моята за Испания, ми прищрака в главата за тази гривна. Извадих я и я подарих.
Сложи си я на ръката, без дори едно "мерси" да каже (или да го е смотолевила под носа си). Носеше я 2-3 дни и после спря.
не очаквах някакви оди за благодарност да ми пише или половин час да обяснява, колко се радва на подаръка, но и не очаквах и така да реагира.

a1a2b3v
05-27-2012, 07:50
Емии или късате или почваш с нейните камъни по нейната глава. Излизай с приятели, не я викай под предтекст, че разбираш ли това е "мъжка вечер" (дори и другите да си викат приятелките), ходи по дискотеките, пиши и SMSи в 4-5 сутринта, пожелаващи и лека вечер пък дано се опомни. Тва с разговорите няма да помогне, защото вече се е научила така, затова давай направо с действия.

Lunin
05-27-2012, 07:52
Няма да изписва романи... ще ти кажа само няколко думички - РАЗКАРАЙ Я!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

valdesbg
05-27-2012, 08:21
Пътя, чантата и за хляб я пращай. Ти си за бой, не тя.

r0073x
05-27-2012, 08:37
Исках да си съпоставя мнението и с това на още хора, защото нещата винаги имат две страни и да не би аз да виждам само черната или да я изкарвам твърде черна.

In*The*Face
05-27-2012, 10:17
Щом сам го допускаш, значи е възможно, но пак води до извода, че на теб ти е писнало да правиш компромиси и да се съобразяваш с някакви детински прищевки. Ако толкова много държиш на нея, седнете, поговорете и й кажи какво те притиска и ти пречи. Ако няма никакъв ефект, пак стигаме до момента с раздялата. Сам решаваш.

Freddie
05-27-2012, 11:01
Обуваш си най-тежката обувка която имаш във вас - засилваш крака си - шутираш я толко мощно, че да излети като совалка, майкаа ;)

prosto_chovek
05-27-2012, 11:24
Така. Най - напред си изясни за пред себе си едно нещо - ти личност ли си или играчка? След тази високоумна изцепка от моя страна ще ти кажа от болезнен опит с горе - долу същото какво се случва.
Всичко започва супер. Ти решаваш, че си голям джентълмен, много си добър с нея, ала бала, угаждаш и й на най - голямата простотия. И така, ден след ден не усещаш какъв автогол си вкарваш за в близкото бъдеще.
Ти това вече си го допуснал и няма как да го промениш, защото за нея ти си човекът, който е "добрият" и очаква винаги това от теб, а колкото повече си й позволил да те прави на маймуна, толкова повече се опитва тя да го прави. Ако спреш да го правиш, вече няма да си същият от нейна гледна точка и ще те разкара тя. Това си е тип момичета, те са лигли, мислят си, че могат да се държат както си искат и че са най - великите на света. С такова момиче НЯМА оправия - щом си го допуснал веднъж - край. В момента имам чувството, че го играеш малко нийди, страх те е да не я загубиш, защото имаш някакви чувства, като по този начин си сформираш един малък ад, който непрекъснато се разраства, ад, от който ще се измъкнеш само ако й биеш дузпата, но колкото повече чакаш да го направиш, толкова по - трудно ще ти е. Надявам се да си ме разбрал.
П.С - още един съвет - не й вдигай скандал, защото най - вероятно после ще обяснява, че си я мъчил :)

r0073x
05-27-2012, 11:34
Да, прав си. Все още я обичам и затова изтърпвах всички нейни простотии.
Но с този смс чашата преля.
Аз за себе си знам, че не съм се променил, което е най-важното, а просто търпението ми е свършило.
Чудя се тогава, ако си предоставял на едно момиче всичко, което е искала и тя пак не е доволна, то от какво момче има нужда.
Всъщност доста си е и доволна, ама явно се чуди, как да ме принуди да давам още и още от себе си.

prosto_chovek
05-27-2012, 11:36
отговорът е много прост - ако й даваш всичко, а тя не е доволна, значи не иска нищо всъщност, а само се лигави, за а види докъде ще стигне :)

r0073x
05-27-2012, 11:39
Изглежда доволна, не мрънка от мен и държанието ми. Даже я виждам, как се усмихва непринудено, когато правя някакъв жест.
Но после пак си прави номерата, за които на същия ден съм ѝ казал, че не са ми приятни.

prosto_chovek
05-27-2012, 11:46
казах ти, но ти си знаеш. Ако искаш прочети пак двата ми поста и ги преосмисли, казвам ти го от опит, но ти сам си преценяваш за себе си :)

prosto_chovek
05-27-2012, 11:51
а, между другото, ако не я зарежеш, ще започнеш да имаш проблеми с нея под претекст, че не й обръщаш достатъчно внимание, ще почнеш да си й виновен за всичко, някой път ако се разболееш и не можеш да направиш нещо, което иска, ще почне да ти разправя, че не я обичаш вече и така нататък :)

WhyStopNow?!
05-27-2012, 12:08
Няма да изписва романи... ще ти кажа само няколко думички - РАЗКАРАЙ Я!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 шиб*ни букви.

Furious?
05-27-2012, 12:19
Брат ми , аз като заспя обаждане не може да ме събуди , да не говорим за смс.

Сега по темата.От начина ти на писане си умно момче , приятелката ти обаче не е.Похвално е ,че преди да пуснеш темата си си поговорил сериозно с нея , мама и на тая мръсна скумрия.Такова гадже не ти трябва - освен , за да си я чукаш и използваш както искаш.Решението е твое , но не си трови нервите за глупости.

fenkaaa
05-27-2012, 15:30
Добре,защо не започнеш да правиш и ти като нея? Както казаха по-нагоре с нейните камъни по нейната глава. Излизай и ти с приятели по дискотеки да види тя тогава какво ти е било на теб и дано се поосъзнае малко :)

BreakingDawn
05-27-2012, 16:53
Глупости..
момчето изглежда по интелигентно за да почне да и прави такива номера :) в смисъл той ако е искал е щял да си се шлае с прителите си и да ходив същата дискотека където е тя например.. но дори и да го прави нещо ще се промени ли между тях?
хаха между другото ми дава вече да пиша в темата :D

r0073x
05-27-2012, 18:51
Днес ѝ звъннах, направо с думите: кво целеше със смс-а от снощи ?
Отговорът бе: ами аз си мислех, че ще се зарадваш, че съм ти писала.
Като усети, че подобен смс не е за радост, почна да сменя на вълната: ами аз не вярвах, че ще те събуди звука на телефона.
Припомних ѝ, как и преди съм се събуждал от смс-и през нощта. Малко се правеше на шантава, но после се сети и се съгласи.
Почна едно неловко мълчание от другата страна на телефона, което не знам, колко е искрено.
Направо ѝ казах: ако не искаш да сме заедно, кажи ми го, а не да ми пращаш подобни гаврещи се смс-и. Какво целиш с тях ?
И тя почна: ама аз очаквах да ми пишеш за лека нощ, както правиш всяка вечер.
Отговорих ѝ, че явно това го е приела за даденост и че понякога и аз се нуждая от някой, който пръв да ми прати нещо я за лека нощ, я за добро утро или изобщо пръв да започне комуникацията.
Всичко това се разиграва, докато чаках един приятел да дойде у нас с приятелката си. Гаджето ми се оплака, че днес няма кво да прави и че няма планове. Питах я, дали иска да се видим и ѝ предложих да дойде у нас. Като ѝ споменах, че ще съм с това момче и гаджето му, тя директно отказа да дойде с думите: ами вие си компания, вижте се.
Просто исках да ѝ покажа, че тя на мен не ми пречи да се събирам с приятелите си.
После каза, че утре сме щели да се видим...

DisappointedDreamer
05-27-2012, 18:56
Махай я тази. Разиграва те, ти само се нервираш. Остави я. Единствената дума която те определя е - мазохист.

Lunin
05-27-2012, 18:59
Бе не е баш мазохист ама както и да е :D

П.Т.: Утре като се срещнете... я отрежи в очите и до тука с тая драма тая не е за теб пич хващай някоя пекана тая да умира...

bloodyF
05-27-2012, 21:54
Момичето знае, че държа на нея и я обичам и имам чувството, че това я кара да си мисли, че може всякак да ми се качва на главата. А аз вече започвам адски-много да се измарям от номерата ѝ.

усещам, как си бастисвам здравето с нерви около връзката.

Вече нямам сили да ѝ играя по свирката.

първо, защо я остави да ти се качи на главата изобщо?!
щом си даваш здравето, нервираш се, ядосваш се и не си удовлетворен от това, което ти дава тя, зарежи я и продължи напред
не е много специална, за колкото се е взела, припомни и го, може и да се усети навреме
излизай с приятели и ти, ходи навън без нея и й пиши разни смсчета от рода на ''обядвам с приятели'',''на дискотека съм с Пенка'', сега ще ми кажете ''тъпо е'' обаче и тя го прави същото, виж ако и ти действаш като нея как ще реагира
а за непрекарването на нощите с теб те лъже
няма как консервативен татко да я пусне по дискотеките цяла нощ, но да не я пусне ''у приятелка'' например за sleepover или нещо такова..

r0073x
05-28-2012, 06:04
И аз така мисля. Въпросът е да я накарам да ми каже истината в очите и да се разберем като човеци.
Не знам, доколко е искрена с мен. А ако не ми го каже тя, няма никога да узная, дали наистина баща ѝ не я пуска да спи у нас или тя си прави пасове с неизвестни за мен причини.

VerryBerry
05-28-2012, 06:13
Виж,ако й нямаш доверие,наситина-остави я.Това да я притискаш да ти каже истината-ми няма да стане,освен ако не я измъчваш :D :D Щом се държи така и това не ти харесва имаш варианти-вече ги споменаха и преди мен ;) А да правиш като нея,само за да й стане кофти е тъпо..тя ако е свикнала да се държи така нищо няма да се промени. Успех

dimitar_ak
05-28-2012, 07:02
И какво лошо има да излезе след като сте се разделили? Когато не сте заедно си е напълно нейна работа какво прави стига да не злоупотребява с връзката ви. Ти не я притежаваш за да контролираш личното и време. Изкарали сте деня заедно, разделили сте се. Тя е решила после, че иска да се забавлява и е отишла на дискотека. Къде е проблемът?

SmilezZz
05-28-2012, 07:33
Разбирам държанието й да е продължило максимум седмица, ама вече пет месеца - това вече е прекалено. Престани да й ходиш след г*за и да й обръщаш непрекъснато внимание. О'кей, първото й гадже си, ама това не е никакво оправдание за нейното държание в момента, нали?

Струва ми се, че е някаква лигла, която обича да върти другите на пръстите си и да се забавлява , когато го прави. Не си заслужава да продължаваш да си тровиш нервите. Все пак това е в продължение на 5 месеца - съмнявам се от тук нататък нещата да приемат в по - добра посока, предвид начина й на мислене и държание.

Намери си друго момиче, което да те оценява самия теб и това , което правиш за нея. Не си струва и да падаш на нейното ниво, и да тръгнеш да й отмъщаваш. Нищо няма да се промени.

r0073x
05-28-2012, 07:51
dimitar_ak, работата е там, че всички момичета от компанията ѝ си взимат приятелите непременно с тях, а тя мен - не. От тук почвам да се замислям, защо прави така ?
Когато е била по купони, никога не съм я разпитвал в подробности. Питам я обикновено: кои бяхте, как си изкара и толкова.

Казах ѝ, че в се научих това нещо да го приемам за нормално, колкото и да не ми е приятно, ама този неуместен смс ми направи кофти впечатление. Ако тя е решила, че ще ляга в 5 сутринта, това не важи и за мен. Знае, че не ми е приятно и да ми го сервира в тази част на денонощието също не е много хитро. Радвам се, че е споделила, че е била на дискотека, а не да разбирам от друг човек, но можеше да ми го каже докато отива там или на следващия ден. А не с смс в 5 сутринта, да ме пита, защо аз не съм ѝ пожелал лека нощ. Това направо си ухае на: виж, че ти пиша в толкова часа, значи съм будна и очаквам да искаш да разбереш, къде съм. И щом иска лека нощ - пише ми в нормално време, независимо, че самата тя няма да ляга и щях да ѝ отговоря (това е един от малкото пъти, когато аз съм бил този, който втори пише), а не сутринта да ме пита, защо не съм писал пръв.

valdesbg
05-28-2012, 08:03
Ъх.... още ли дъвчете нещо очеизвадно? Девойката си уплътнява времето с теб и ти играе по нервичките. Предвид че си наясно с това и и позволяваш, не бива да се чудиш и да задаваш въпроси. Ти си я научил така. Няма да се промени, по скоро ще продължи да ти го играе кифла.

Case closed.

gerilovedani
05-28-2012, 17:32
Леле просто нямам думи.От написаното разбирам,че си много добър и не заслужаваш това.Тя ти се подиграва.
Жалко много жалко за нея..Знаеш ли покажи и че можеш без нея/ходи и ти по дискотеки с приятели без да и се обаждаш..
И ако не реагира по никакъв начин ,разделете се няма смисъл да се мъчиш заради някаква глезла.

li0n
05-28-2012, 17:43
Обясни и всичко, което си писал тук.

error92
05-28-2012, 18:19
Аре аре тегли й една майна вече, че много се разводни темата :D

draid
05-28-2012, 18:47
Очевидно си умно и възпитано момче, жалко че си попаднал на такъв неприятен индивид.

valdesbg
05-28-2012, 18:54
Колко мъка има по този свят.

Elizabettt
05-28-2012, 19:06
моето мнение, че момичето се възползва от ситуацията и явно е от онези лиглички и за пореден път се чудя защо вие момчетата се връзвате на такива момиченца и ва техните номерца??

YyoOnNiItTyY
05-28-2012, 19:08
Момичето според мен изобщо не го е грижа за теб. Съжелявам ,че го казвам ,но и аз съм въртяла подобни номера и знам принципно кво си мисли.

Mitsuhide
05-28-2012, 20:15
Брат, игнор на 100%

r0073x
05-29-2012, 06:08
Обясних ѝ всичко, което мисля и чувствам. Гледах този път да не съм толкова деликатен, а всичко да си го казвам в прав текст - всичко това, което преминава през главата ми.
Започна да ме пита, дали това не е намек, че искам да скъсам с нея. После ме попита, дали не би да искам по този начин да я принудя тя да скъса с мен. Отрекох и тя потвърди, че иска да продължаваме заедно. Да, ама аз вече съм мега-объркан и не знам, кво аджеба става. Вие как бихте разбрали тези два въпроса ?
Накрая извинението ѝ за смс-а беше: "ами така става, когато някои хора изпият твърде много водка на екс. Мислех, че ще се зарадваш, а то какво излезе. Разбирам те, че така е прозвучало и че те е обидило. Съжалявам."

Вчера и онзи ден нон-стоп я засичах с разни нейни изказвания, които са ме дразнели (т.е. говорех ѝ на нейния език, когато се държи зле), и тя започна да ми мрънка: ти се ебаваш с мен. Какво искаш от мен ? Аз няма да се променя, така че ако не ти харесва държанието ми, по-добре да скъсаме.

Питах я за поне 3 случая, които са ме сломявали (и то с причина), защо нито веднъж не съм казал: ти ебаваш ли се с мен ?
И получих високомерния отговор: ок, склонна съм да вярвам, че не се ебаваш.

Просто давам последен шанс на тази връзка и дано поне малко да си оправи отношението към мен. Вече знае за това, как съм се чувствал при всички изцепки и сама да си прави преценката - ще продължава ли с тях, губейки ме или ще приеме, че понякога трябва и тя да се съобразява с околните.

Другото, което ми направи впечатление, е че тези дни ми сподели, че до преди година-година и нещо е била друг човек - свито момиче. Ама явно като си е хванала курвентии за приятелки, е станала нахакана и се взима за много голяма и че хората нон-стоп трябва да се съобразяват с това, дали тя е на кеф, дали на нея ѝ се излиза и т.н.

SisiStrange
05-29-2012, 06:14
Мисля си, че въпреки всичко пак накрая е успяла да се изпъчи и да ти се похвали, че се е накъркала като говедо, а не като момиче. Каааакто и да е, ти си знаеш. :) Успех. :)

cyclops
05-29-2012, 08:41
Добре, де... ЗАЩООО??

Защо си го причиняваш? Не мога да разбера? Знам, че любовта е уж сляпа, ама чак пък толкова? Извинявай ако съм груба, но искам да са ясно нещата и да ги прочетеш и премислиш: очевидно е недорасла, разминавате се. Искате други неща. Тя е още една малка лигла, която те мотае. Сигурна съм, че не те обича, а е с теб, защото не иска да е сама , а иска да има някоой, който винаги ще дотърчи до нея. Повярвай ми видяла съм много такива момичета!
Моля те спри да се унижаваш, защото накрая нещата ще свършат по неприятен за теб нещо. Ако искаш да запазиш поне малко от достойнството си я зарежи преди тя да го направи, зарязвайките с някой от дискотеката пред цялата ти компания. Продължи си живота , само си губиш времето с нея, задавайките си въпроси и опитвайките се сам да спасиш връзката ви.

DisappointedDreamer
05-29-2012, 10:51
....

Ох, момко, вече 2 страници дъвчеме едно и също, повтаряме едно и също, стигаме до еднакво заключение - разкарай я - а ти продължаваш да търчиш срещу влака, намирайки не причини които да те накарат да останеш с нея, ами точно обратното - намираш още причини заради които да я скъсаш.

Тя иска ти да скъсаш с нея. Тя иска ти да я оставиш намира, само че не иска тя да бъде тази която ще прекрати връзката ви. Разиграва те, ПОДИГРАВА ти се, лъже те, маже и струва, а ти продължаваш да бъдеш същия влюбен, заслепен глупак. Да, и ти си виновен. Виновен си и тъп си, защото продължаваш да играеш по свирката и, продължаваш да тичаш след задника и като премръзнало бездомно кученце видяло че държиш хляб в ръка.

Казвам го още веднъж - и повече няма да се занимавам да пиша в тази тема - разкарай я. Само ти трови нервите. Махай я. Връзката ви отдавна е приключила.

Lunin
05-29-2012, 11:11
Р-А-К-А-Р-А-Й Я БЕ... Ма ти сам си вярваш... АБЕ РАЗКАРАЙ ТУЙ УМРЯЛО МОМЕ че като чета ми иде да я погреба с лопатата... Намери някоя друга ш*бана п*тка и си направи ш*бания кеф да та е*а в ш*бания романтик!!!

YyoOnNiItTyY
05-29-2012, 15:10
Авторе, номерцата ,които сега ти върти таз мома са ми до болка познати. Пак ти казвам, че с тва момиче не е добре да се занимаваш. Имаше период ,в който и аз си бях повярвала много. Както бях със самочувствие до облаците..така си тупнах на земята от доста високо. Бъди малко по-груб с нея. Вижда се ,че искаш да си с нея и нищо не може да те накара да я заебеш, въпреки че това заслужава.Ако поне един път бъдеш наистина груб и и направиш проблем (голям проблем ..не ти говоря да и кажеш кво ти е на душата, ами ..ако щеш се направи на интересен. Не знам и аз какво точно) и и покажеш ,че няма да търпиш подобни номера..и като не и се обаждаш един-два дена (чакай тя да го направи), ще видиш как после ще ти е в краката. И историята как се е напила ..със сигурност е бая преувеличена. Иска просто да се направи на интересна.

thea
05-29-2012, 17:52
Пътя, чантата и за хляб я пращай. Ти си за бой, не тя.

съгласна :)

Furious?
05-29-2012, 17:55
Трудно би я превъзпитал.Чудно ми е , че се занимваш още

BreakingDawn
05-29-2012, 18:36
Живота си е негов! Попита за съвет,дадохме му.Сега сам да си преценява :)

dizzie
05-29-2012, 19:08
Според мен тя не е за теб .. как може да се държи така и ти да я търпиш .. ? Аз никога не съм се държала така с някое от гаджетата ми и няма и да и да го направя .. :X

r0073x
05-30-2012, 05:09
Вчера почна пък да твърди, че смс-а е бил преди водките.
Аз ѝ викам: ок, нали в понеделник каза, че те са те накарали да ми го напишеш. А сега казваш, че е преди тях.
Отговорът ѝ бе: оф, да бе, знам (един вид сбарана в лъжа)
Почна да разправя, че е била жадна и е пила на екс от чаша, която тя и приятелките ѝ подушили не им замирисало на алкохол. Сметнала го за вода, а се оказало водка.
Ок, да приемем, че е вярно, макар и звучащо малоумно - тогава кво дири тая чаша при тях ? Щом никоя не знае, че вътре е водка, значи никоя не я е викала. Нещо тук не се връзва.
Не искам от никой да става агент и да дава своята хипотеза - кога, какво е пила, а да ми дадете съвет: според вас дали наистина се е била нальокала или се прави на интересна, без да знам причината ?
п.п. ако на някой темата вече му е досадна, нека я прескача. Имам нужда от помощ и питам. Който иска, може да се опита да помогне ;)
Не съм човек, който се отказва лесно от нещата, които иска.
Но това, разбира се, не значи, че нямам търпение и себеуважение.
Вече за себе си знам, че това е последният шанс, който давам на връзката между мен и нея. Пък тя да си мисли и прави, каквото иска в един момент. Рано или късно ще попадне на някой, който ще я прави на луда, ще я разплаква всеки ден, ще хойка с всяка курвентия, която му падне и ще се държи наистина зле с нея. Може би чак тогава ще осъзнае моето поведение, чувства и действия

SisiStrange
05-30-2012, 06:02
Ми накратко лъже те, пие си като мъж, беснее като кифла и съм 99%, че се сваля с разни други там. И понеже я тресе пубертета и си мисли, че това, което прави е зверски яко и готино, се чуди как по-точно да прави демонстрации и да ти го навре в очите, щото така е "мега яката". Ти не си и гадже. Не си и "любим". Ти си и заинтересованата публика, която реагира всеки път на демонстрациите и, качва и егото и после може да разказва на приятелките си (и гаджетата им) с насмешка за реакциите ти на загриженост.
Мислех, че главно жените се ловим по такива неща. Често виждам мазохистични наклонности у нас. Явно и при вас се срещат, авторе.

r0073x
05-30-2012, 06:04
Именно идеята, че се забива с разни типчета там ме кара да мисля, че не иска да ме взима с нея.
Тази вечер би трябвало да се видим и ще се разбере, ще го бъде ли или не.

Violenza
05-30-2012, 07:18
Момче, 100 човека ти казаха, че девойката само те разиграва и хич не й пука за теб, ама ти пак си държиш на твоето. Ами стой си тогава с нея и не се оплаквай поне.

И как я мислиш ти тая работа - консервативен баща, не й дава да спи у вас, обаче ще я пуска 17-годишна пикла по дискотеките до сутринта, че и всяка седмица.

dizzie
05-30-2012, 17:09
Момче, 100 човека ти казаха, че девойката само те разиграва и хич не й пука за теб, ама ти пак си държиш на твоето. Ами стой си тогава с нея и не се оплаквай поне.

И как я мислиш ти тая работа - консервативен баща, не й дава да спи у вас, обаче ще я пуска 17-годишна пикла по дискотеките до сутринта, че и всяка седмица.
+1 .. Напълно съгласнаа !!

li0n
05-31-2012, 17:44

От както е пусната тая тема, само за това си мисля!

myinnocentdesire
06-16-2012, 12:04
Очевидно си мисли, че ще правиш каквото тя поиска... А не трябва! Покажи и, че нямаш намерение да и слугуваш вечно, трябва да разбере с кой си има работа. Просто спри и се дръж като мъж. Скарай и се ако трябва. Нека знае с кой си има работа. Сигурна съм, че след това, ще престане.

Juls
06-16-2012, 12:55
Честно ти казвам авторе,като ти чета мненията,чак аз се ядосвам!Как може да и позволяваш да те
разиграва по този начин?!Това е супер унизително...Винаги съм се чудила как може човек да е чак
толкова влюбен,че да не осъзнава когато някой се гаври с него.Или още по-лошото,да осъзнава,
ама да не предприемеш нищо,защото едва ли не,не може да живее без този човек.Напротив-може!
Както и ти.Повярвай ми супер много ще ти олекне ,като я зарежеш тая.
Има тоолкова много момичета,които ще те оценят.За какво ти е няква тъпа лигла,която те върти на
малкия си пръст?Казваш,че имаш себеуважение,ама си в грешка.Щом търпиш такова поведение
от нейна страна-нямаш.Най-вероятно единственото нещо,което те държи при нея е химията.Замисли се
заслужава ли си заради едното привличане да си тровиш нервите по тоя начин!

prosto_chovek
06-16-2012, 13:31
аз му казах на него. Бил съм при подобни обстоятелства, само че аз доста бързо се усехих и натирих момата, дето се пробваше да ме прави на маймуна. Интересно ми е дали има развитие по неговия случай, доста време мина, откакто я има темата, мина бая време, той ако за него не е направил нищо, няма и да направи :)