View Full Version : Какво да правя?
Здравейте, момиче на 17 години съм и харесвам едно момче от моя клас. Той се закача с мен говорим си смеем се , но извън училище не се виждаме нито си пишем . Преди известно време две момичета ми казаха , че ме бил харесвал имаше и разни подмятания , че ме харесвал , но нали знаете на тази възраст има такива неща и не винаги са верни . Няколк пъти момчето което харесвам ме питаше дали искам да ходя с него , но когато го казваше звучеше иронично и го каза пред 5-6 човека . Можете ли да ми кажете по какво мога да разбера дали има симпатии към мен .
Enchanting
05-27-2012, 13:52
ти сама трябва да го усетиш.
Зависи от самото момче
Ние да не сме ясновидци бе... отиди и го питай! Ако те отреже давай следващия и така до края... на 17 години си голямо момиче не се дръж като дете... направо го питаш и тВа е!!!
My name is Rihanna
05-27-2012, 16:27
Момчетата са повърхностни, той може би ти намеква нещо .. Намекни му и ти, но така, че да се разбере.. Ако той не схване го попитай.. :)
Момчетата са повърхностни, той може би ти намеква нещо .. Намекни му и ти, но така, че да се разбере.. Ако той не схване го попитай.. :)
Как точно да му намекна ? Няколко пъти съм мислила да му кажа , че го харесвам обаче ме е страх да не ме отхвърли ако не беше от моя клас щеше да ми е много по лесно .
Как точно да му намекна ? Няколко пъти съм мислила да му кажа , че го харесвам обаче ме е страх да не ме отхвърли ако не беше от моя клас щеше да ми е много по лесно .
Много сте ми интересни... ами не му казвай че го харесваш живей със страх... докато си намери друга! Казваш му кВо изпитваш че го харесваш, обичаш няма значение ако те отреже не му мисли... друг взимай... няма смисъл в това всички да чакате и чакате от страх той/тя да направи първата стъпка.... Казваш му го и тВа ако стане стане ако не стане следващия от списъка ай сикстир...