View Full Version : Как да призная на момчето, което харесвам, че съм влюбена в него
Харесвам едно момче от училище, което е на моята възраст, но не знам как да му кажа, че съм влюбена в него. Учим заедно от три години и за това време нито един път не сме си говорили, а пък и годината свършва и всеки ще бъде в различно училище. Страхувам се от това, че мога да се изложа пред него и общите ни приятели, ако му споделя чувствата си. Не знам какво да правя. Моля нека някой да ми даде съвет.
paradosou
05-28-2012, 17:36
Симпатяга. Напиши му бележка, супер е сладко като сте 7 клас 8-).
абе няма смисъл класа ви се разделя ще отидеш в друго училище там ще видиш некой по-пич от него ;)
о и да не забравя....представи си следната ситуация
момче от класа ти (който тайно си пада по теб от мнооо дълго време) а ти дори не знаеш че "съществува" и не си говорите ти изръси колко те обича и е влюбен в теб...просто ей така без нищо идва и ти го казва
ем не върви а? ако ще признаваш нещо първо се сближете такива обяснения в любов ни в клин ни в ръкав ще
го наплашат и ще бега с 330 :cool:
SmilezZz
05-28-2012, 19:08
* Има разлика между "харесване" и "влюбване", осъзнай я.
** Няма смисъл да се пробваш , при условие, че даже и не сте си говорили, не сте се опознали - би било голяма грешка, ако директно отидеш при него и му кажеш "Харесвам те".
Пък и има нещо друго - след кратко време се разделяте и след това не се знае дали изобщо ще успеете да се виждате. За това си продължи с друго момче, с което ще знаеш, че имате възможност да излизате и да си прекарвате времето заедно.
paradosou
05-28-2012, 20:25
Е аз наивно си мисля, че тя, за да реши да прави нещо, е забелязала интерес от страна на момчето. Като не са говорили тва не пречи да е имало невербална комуникация.