Влез

View Full Version : Разделихме се и сега какво???....

NIKZnikz
05-28-2012, 15:31
Ами стана нещо такова...имах връзка с едно моми4е 8 месеца..отна4ало се разбирахме страхотно но след време по4нахме да се караме ..ок. по4нах да я ревнувам много щото я заоби4ах ,дори я ревнувах от приятелите и . та то4но когато направихме 8 месеца и 2 дена скъсахме защото съм бил много ревнив...ок проблема оба4е не е баш това.След като скъсахме разбрах 4е бившия и е искал да се върне при нея но тя му е казала 4е за сега нищо не иска понеже преживява раздяла и за момента не иска никой....1 седмица след като скъсахме разбрах 4е са били заедно в дискотека и даже са се снимали видях снимката само са се прегърнали.разбрах се да се видя с нея в едно кафе след акто скъсахме ,видяхме се и след 2 минутен разговор тя ми придърпа стола към нея и се целунахме ,даже няколко пъти го направихме и .по телефона ми казва 4е и липсват целувките и милувките ми...казах и не може ли да се саберем отново и тя ми каза 4е и трябва време за да остане сама,да и минат матурите изпитите ,бала и така...не съм и званял не съм и писал.след няколко дена тя ми звънна да ми разкаже как е минало на бала и...и 4е отива на море за 2 дена,как съм какво съм правил,и така...Нервирам се защото можеби иска да се върне при бившия и с който едва искараха 4 месеца и той я зарязал на другия ден след като са правили секс....а сега той иска да се върне при него щото разбрал какво е изгубил..а той я е скъсал преди....но не знам защо тя му дава шанс ..след като ми е говорила как той я е лъгал и как тя му се е обаждала да го пита каде е той е отговарял 4е се е прибирал от работа а в същото време е минавал с кола до нея и и се смял...за него са ми казвали 4е е боклук,моми4е което е ходила с него ми го е казвала...ок подяволите може да съм ревнив и да сме се карали с нея но за кво иска да се върне при него???..Другия проблем е 4е аз не се разбирам с техните а бившия и се разбира даже си пил ракията с баща и.Преди 2 седмици по телефона ми каза 4е тожа което изпитва към мене е истинска оби4 ,а към него не се знаело какво е....и4е тръпката с него не била толкова силна както при мене..аз я оби4ам ,не знам дали тя мене но имаме страхотни моменти заедно беше ми казала 4е аз съм я нау4ил какво озна4ава да оби4аш..тогава защо се стигна до тук не знам...изкарах с нея 8 месеца.На 22 години съм и ми е 1-вата сериозна връзка..а тя е на 19 :( моля за някакви мнения ...

DisappointedDreamer
05-28-2012, 15:35
Редактирай си целия пост. Нищо не можах да разбера. Толкова много грешки.... Ужас, направо ме заболя главата.

Enchanting
05-28-2012, 16:59
бори се за нея...
Ясно е, че другия е боклук.
Явно много си я притискал и е имала нужда от въздух. ;)

Lunin
05-28-2012, 17:04
НЕ не не и пак не... момичето си е запазила стара резерва!!! Веднагически я отрязвай и си намери друга! Да не плачеш после махай я...

SisiStrange
05-28-2012, 17:14
Според мен пък или тя не ти е представила бившия си реално, или ти преувеличаваш нещата. Родителите и едва ли се хващат да харесват определено момче за дъщеря си по това дали им е кеф да си пият ракията с него. Всеки нормален родител одобрява този, който прави детето му щастливо. Тъй че щом е в добри отношения с тях, значи може и да не е чак такъв боклук, какъвто ти го описва тя (или какъвто го описваш ти). Ей това ми направи впечатление в тази тема.

valdesbg
05-28-2012, 18:47
Авторе с подобно държание е цяло чудо че изобщо тая девойка ти приказва.

Не е нужно всичко да става по твоите критерии за да го разбираш и/или одобряваш. Не си центъра на вселената така че забави малко. Девойката си е харесала него, тебе не. Досаден си, високомерен, обсебващ и недоверчив. Още причини искаш ли за да не се върне при теб?

TheBeliever
05-28-2012, 18:52

Не е нужно всичко да става по твоите критерии за да го разбираш и/или одобряваш. Не си центъра на вселената така че забави малко. Девойката си е харесала него, тебе не. Досаден си, високомерен, обсебващ и недоверчив. Още причини искаш ли за да не се върне при теб?
Абсолютно. Добави и параноичен към списъка.

Авторе, как реши, че тя иска да се върне при бившия си? И мислиш ли, че като продължаваш със старата ревност ще можеш да я задържиш, ако евентуално се върне при теб?

rusoto_baby_f
05-29-2012, 00:50
Явно много си я притискал и е имала нужда от въздух. ;)
Дай и време!

SmilezZz
05-31-2012, 09:22

Точно!

На нейно място изобщо не бих те потърсил, даже. Дори и да не искам да се върна при бившия си, и при теб нямаше. Задушаваш я, досаждаш й, нямаш й доверие. Едни от най- важните неща, за да не иска да се върне при теб. А случайно ако се върне, ти как мислиш да я задържиш? Определено с това си държание нищо няма да постигнеш.

А може все още да има чувства към него, тръпката да съществува. Не ми се вярва да е чак такъв боклук, щом родителите й го харесват - тука нещо не ми се връзва.

Leonora
05-31-2012, 09:44
На мен ми се струва,че тя не казва нищо окончателно и иска да е сама,за да може да се занимава и с двамата.
Харесва и теб и него,ти си сигурен,пък той е тръпка...та си врътка и двамата.
Че ревността не е хубаво нещо и ти си заблуден-така е,но и тя си върти едни шашми само и само да си задоволява желанията-от нещо сигурно с теб и голямата тръпка с него.

cyclops
05-31-2012, 10:35
Ревността ти вероятно е погубила връзката ти. Ревността е най големия враг на една връзка, липсата на доверие е измъчващо и в това отношение разбирам момичето. Иска да си отдъхне и да си поживее нормално.
Защо веднага реши, че ще се върне при бившия? Не е ясно. Какво като са били на дискотека и имат снимка? Ето пак навлизаш в крайности от ревност. А и дори да се върне при него това си е нейна работа. Не си успял да я задържиш с рвдността си и си изпуснал шанса да си с нея.

Аз лично ако бях на нейно място бих останала сама за известно време. А ти какво можеш да направиш не знам...единственото е да се опиташ да я спечелиш отново и да се бориш за нея, като този път се пребориш с ревността и оставиш на приятелката ти повече свобода.

balu4ka
06-03-2012, 03:24
Заболяха ме очите.Този пост не съдържаше нито една главна буква?!Кога започват,кога свършват изреченията ти трябва да се гадае -.-"(както и да е ).Приеми ,че и е писнало от това ,че си толкова ревнив.Понякога ревността убива всичко.Просто сега си те ползва ,когато иска без да е ангажирана с теб и връзка.Иска свобода,получава си я .Поговори с нея,кажи и ,че не си на повикване и да седне да си обмисли нещата.Дали с бившия или с теб ще остане.

fifito19
06-03-2012, 13:08
Първо- уау, правопис!
Второ- момичетата са такива, пич, свиквай.
Трето- това, че бившия и пие ракия с баща и е много на зле. Това, че тате и не те харесва е още по- зле.
Хубавото е, че тя не би те излъгала за това, че си я научил да обича.
Трябва да и имаш вяра. Според мен.
Дай и още време.
Покани я една вечер да излезете след седмица и нещо и после и подари една прекрасна любов.
И ще видим после ...