whoiammm
05-28-2012, 19:57
Здравейте ! Искам да попитам нормално ли е да не мога да забравя момичето което обичах или обичам вече не знам и аз какво чувствам към нея защото тя много ме нарани! Когато се запознахме още от първия ден си я харесах супер много бях тотално обсебен от нея и така всичко стана супер бързо. Когато още се опитвах да тръгна с нея и да сме заедно не ми пукаше за нищо друго мислех само за нея. В час бях физически там но психически умът ми беше някъде в облаците. Мислех само за нея. Исках винаги да съм с нея и винаги да е до мен. Влюбих се много ! И после почнаха проблеми и тя започна да ми прави номера. Нарани ме МНОГООО ! Аз няколко пъти си казах че не ми пука но не е така от както скъсахме от време на време се сещам за нея ! Не искам да е така но просто не става винаги рано или късно се сещам за нея. От както скъса с мен на мен не ми пука за нищо нито за училище нито за отсъствия за абсолютно нищо НЕ ЗНАМ ЗАЩО ЖИВЕЯ ! Не ми пука за НИЩО ! Отвътре ми е някак празно. Като бях с нея отначало бях щастлив и не ми пукаше за нищо само за НЕЯ ! А сега и за нея не ми пука ;( Просто не виждам смисъл ! По цял ден пафкаме с аверите и от както стана това с нея се опитвам да се расейвам да не мисля за нея и като се напуша някак си я забравям, забравям за всичко и всички само филм и филм.. След това всичко свършва и идва пак гадния и досаден живот! Цял ден това правя и не виждам смисъл ! Искам някои да е до мен защото ще умра ! :( И си мисля че няма да има някои като нея ;х Бях спрял марихуаната за 2 месеца и след това се появи ТЯ. Скъсахме и аз пак почнах.. със всички сили но този път е по зле защото НЕ МИ ПУКА ЗА НИЩО ! Това беше моята история. Просто исках да споделя няма смисъл да ви моля да не поствате досадни коментари които ще ме изнервят допълнително защото знам че винаги ще има такива. Благодаря че поне си направихте труда да прочетете темата ! :)