PDA

View Full Version : Тъпа тема



ShtrudeL
05-28-2012, 21:50
Аз нямам любовен проблем всъщност. Всичко си опира единствено до мен.
Аз съм ужасно обичливо момиченце по принцип и държа и изисквам от себе си винаги да съм влюбено. И винаги съм. Дори когато съм самичка. Но основното ми притеснение е, че трудно се събличам душевно пред когото и да е. Много трудно. Може много да съм привързана към някого и да виждам в него най-милите неща, но в крайна сметка всичко опира до глупавата ми суетност. Наистина е глупава. Защото се чувствам като ...излязла на сцена, на която не мога да имам гафове... все едно всичко е такова, каквото трябва да бъде и не мога да импровизирам. А това е простотия. Сякаш вътрешно искам да се убедя, че човечето до мен няма да ми се присмее, да ме помисли за някаква, каквато не съм, за да не ми е неудобно... това е супер тъпо. Като цяло мисля, че съм си недоверчива относно това какво хората мислят за мен, т.е... все си мисля, че ако ми кажат нещо хубаво ме надценяват... ох...
Та нека пусна и малко ъъ любовна нишка все пак заради раздела...
След като се оставихме с бившото ми човече... всъщност и преди това... да... всъщност по време на и преди това... мхм... та... с него си казахме, че се обичаме още преди да ъъ... 'тръгнем'. Не беше чувството, което изпитвахме, когато си го казвахме и след две години (тогава наистина беше истинско), но съвсем не ми беше трудно да му го кажа. В края обаче... това бяха двете най-трудни думички, които... не можех да изрека. И имам чувството, че... от тогава до ден днешен не мога да си представя, как ще обичам толкова много... отново и ще казвам 'обичам те'... т.е... ест, че мога и ще е нещо съвсем... ново, красиво и различно, но... целия този път до наистина заобичването е толкова... не искам да казвам, че е изморителен, защото е красив и стоплящ, но да осъзнаеш, че наистина обичаш някого е толкова... неописуемо и дори малко страшно, имам предвид... грандиозно е. Мисля, че за близо 4 години ми се стовари това осъзнаване за много малък период, в който все плачех... и от радост и не само... казвала съм си, когато съм била съвсем сама "о боже, аз го обичам тоя човек"...
всъщност не искам да говоря за 'преди'. Беше красиво, свърши се и не искам да се връщам назад.
Имам нужда да обичам. Това е. Аз живея за това. О М Г целия ми живот се върти около това. Това е най-ценното, което имам в себе си, най-голямото и най-силното и си го пазя като дете, като рожбичка. Може би и за това ми е толкова трудно да се отпусна и да си съблека душичката пред някого. А когато го направя (след доста време) имам нужда да давам всичкото си и ако не го вземат ми е тъжно.
Объркано ми е и не знам какво точно искам да кажа с всичко това. Просто... приказно ми е. Плаче ми се. И не спирам. Почти всяка тъпа вечер. Т.е. не е тъпа, просто по това време най-много си мисля за всичко това и ми е най... интимно. Както и да е. Не се чувствам зле когато това се случва и не съм депресарче. Яде ми се крем Оле на д-р Йоткер с киви, банан и шоколадови пръчици.

Kavichki
05-29-2012, 08:30
Според мен си доста чувствителна... може и да бъркам

Коя зодия си?

kalpazanka
05-29-2012, 08:37
Щруд, познато ми е това с гафовете и недоверчивостта. Познато ми е и чуденето как ще обичаш следващия, след като си се раздала на макс за предния.
Изчакай да се появи някой зад ъгъла, да ти каже "Бау!", ти да изгубиш ума и дума и цялото чудене и мислене да иде по дяволите.

djipsito
05-29-2012, 09:49
Мда.. имаме некви прилики с тебе.. и други теми като съм ти чела.. Единствената разлика е, че мойта чувствителност се превърна няква агресия, която хем ми харесва, хем ме плаши. Спрях да съм влюбчива и обичлива, по-скоро станах нещо като хейтърка (силно казано). Изпитвам само чувство на яд ии тези неща ми помагат да съм по-отворена към хората и да не ми пука дали ще сгафя на сцената. Бунтарствам, ама не знам срещу какво.. само да не се окаже, че срещу себе си.

Какво точно те кара да се сдухваш ? Опитвам се да си те представя.. и успявам, ама ми бягат мислите ти, които те разплакват ?

Kettch0
05-29-2012, 10:23
Познато...Никога не оставам ""не влюбна"" :)

ledenakrasota
05-29-2012, 10:29
Аз съм по-голяма филмарка, но бързо го овладявам. Това за сцената...страхът от публиката е по-голям от страха от смъртта. :)

In*The*Face
05-29-2012, 10:49
Никога не ми е било проблем, защото знам, че човекът до мен, който и да е той, ако е правилният - трябва да ме приеме с всичките ми гафове, недостатъци и черти от характера ми, изобщо цялата ми същност, такава - каквато е. Аз като цяло след всяка следваща връзка съм си мислела, че никога повече няма да обичам толкова, колкото .... и силно и истинско, а някак всеки път чувствата ми се надграждаха сами себе си. И при теб ще е така. Ще дойде човекът, моментът, истиността и ще обичаш повече от преди и може би по-малко от следващият път.

IseeDEADbodies
05-29-2012, 11:41
^ Любов с любов не си приличат, ако питаш мен. В смисъл такъв - в отделни връзки.

In*The*Face
05-29-2012, 12:07
^ Любов с любов не си приличат, ако питаш мен. В смисъл такъв - в отделни връзки.


Никъде не съм казвала, че си приличат. Дори напротив при мен се различават именно с това, че все пък обичам все повече и повече. Като чели се научавам как да го правя истински и от все сърце. Не казвам, че и при другите трябва да е така. Но при мен лично е. И не мога да сръвня чувствата към мъжа ми, с които и да е други от предишни връзки.

ShtrudeL
05-29-2012, 13:18
бла -.-
как приемам нещата: Нов човек - ново начало - ново - ново - ново (като прохождащо за пръв път бебе)
Човек от миналото - красив спомен

И винаги съм била на мнение, че заради старото, не бива да не даваш шанс на новото и трябва да даваш всичко от себе си, независимо какво си преживял, колко си обичал и колко си нараняван. Дори ме дразнят хората, които казват "толкова ме нараняваха, че сега не мога да вярвам на никой, да съм толкова мил/отдаден и т.н."
Това не ми е проблем.
Днес ми е спокойно и приказно, няма да се задълбавам тук.

YyoOnNiItTyY
05-29-2012, 15:00
Мислех ,че само аз се чувствам така.

Elli *
06-05-2012, 18:18
Да не би да си скорпион ... познавам много скорпиони, които са като теб

marilyn
06-05-2012, 20:24
Да не би да си скорпион ... познавам много скорпиони, които са като теб

И аз това щях да попитам.
Иначе ми е странно... аз съм няква противоположност явно... особено това с постоянното влюбване, много ми е чуждо.

Scarface_
06-06-2012, 00:30
Какво значение има зодията ...?! Според мен си лудачка ... и това е много хубаво ... , но не бързай ... хубавото е , че точно , защото си такъва изпитваш любовта истински и много свежа ... всестранна , както много др хора не биха я почувсвали . И аз имах такава любов , каквато описваш , но сега гледам с усмивка и нито за миг не съм се натъжил , защото това е супер спомен, пък и ако не стане с някоя нова , почти винаги може да си върнеш онова , което си имал ... Та аз не съм много суеверен , но вярвам в правилото " Любовта идва , когато не е търсиш ! ! !"

error92
06-06-2012, 14:28
сладур :*
и десет букви...