Влез

View Full Version : Усните преди Пъравта целувка !!!!

gabchety9
05-29-2012, 12:04
Здравейте, прочетох темата за първата целувка тук в теенпроблем но така и не намерих отговора на следния ми въпрос. Значи какво трябва да направя за да съм убедена че усните ми няма да се напукат преди първата ми целувка в смисъл че дори и да съм си сложила вазелин (или гланц) и да съм го изяла, усните ми да си бъдат супер. .Също така съм чувала че не трябва и да слагаш много често вазелин или гланц тъй като усните свикват и после малко да не си сложиш и усните започват да се пукат постоянно. Бих искала да знам какво да направя преди целувката да ги подържам така понеже не искам нищо на устните си по време на целувката. Благодаря Ви за вниманието :))

DisappointedDreamer
05-29-2012, 12:06
Нищо по специално не трябва да правиш. Само по филмите устните им са гладки и меки като бебешко дупе.

DragonLady
05-29-2012, 12:07
Ако си ги поддържаш достатъчно добре и ги овлажняваш редовно с разни балсами и тн. няма за какво да се тревожиш.

In*The*Face
05-29-2012, 12:09
Хаха, кукличка. На колко си годинки? Не е задължително устните ти да се напукат след целувката. Това обикновено страва когато е студено или духа вятър, защото те са влажни и изпръхват в последствие. Преди да се целунете, можеш леко да ги навлажниш с език и толкова. Няма какво друго да направиш. И те съветвам изобщо да не го мислиш това.

gabchety9
05-29-2012, 13:06
Хаха, кукличка. На колко си годинки? Не е задължително устните ти да се напукат след целувката. Това обикновено страва когато е студено или духа вятър, защото те са влажни и изпръхват в последствие. Преди да се целунете, можеш леко да ги навлажниш с език и толкова. Няма какво друго да направиш. И те съветвам изобщо да не го мислиш това.

на 17 :D Сигурно прозвучах като малко детенце :D

In*The*Face
05-29-2012, 13:11
Да мислех за нещо от сорта на 12. Няма лошо : )))

someonerandom
05-29-2012, 13:14
На никого няма да му пука,ако са ти леко напукани устните.Както ти казаха,просто ги понавлажни с език и това е :D

Lunin
05-29-2012, 13:21
http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-laughing025.gif http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-laughing024.gif ФИЛМ ФИЛМ ахахахах http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-laughing011.gif

PrAySS
05-29-2012, 13:26
Нищо по специално не трябва да правиш. Само по филмите устните им са гладки и меки като бебешко дупе.

на същото мнение съм

umri
05-29-2012, 13:39
Дори и да са леко напукани не се усеща. Леко близваш и си готова.
Първа целувка на 17, секс на 25 и си идеална.
не.

Goddess
05-29-2012, 13:45
Можеш да си ги мажеш с мед, докато си си вкъщи, но наистина и едно облизване преди целувката е достатъчно...и не го мисли и планирай толкова детайлно, защото обикновено става спонтанно и тогава се получава най-хубаво. :)

ShtrudeL
05-29-2012, 13:49
омфг :> Това е последното нещо, за което съм си мислила преди първата си целувка. ^^

gabchety9
05-29-2012, 13:58
Можеш да си ги мажеш с мед, докато си си вкъщи, но наистина и едно облизване преди целувката е достатъчно...и не го мисли и планирай толкова детайлно, защото обикновено става спонтанно и тогава се получава най-хубаво. :)

Повече от съгласна !! :)

rusoto_baby_f
05-29-2012, 15:28
Целувката обикновено става спонтанно, не го мисли чак толкова, не се вманиачавай, че като реши момчето да те целуне, да не кажеш ,, чакай, че не съм си сложила гланц,, и ще е много тъпо..
И + това ако реши да те целуне, няма да го интересува дали са ти бебешко меки устните или не..

ShtrudeL
05-29-2012, 15:42
Само да вметна, че да се целуваш с някъв лигав и лепкав гланц, а дори и червило, е гадно.

Зайче..
05-29-2012, 19:13
омфг :> Това е последното нещо, за което съм си мислила преди първата си целувка. ^^

Подкрепям. 8-)

SmilezZz
05-29-2012, 20:15
Не му мисли толкова. Звучиш толкова детски, че чак аз се учудих, че си на 17.

Грижи се редовно за тях - не само преди и след целувка. Ако ги овлажняваш редовно с гланц/балсам и т.н., проблеми няма да имаш. Пък и както ти казаха - навлажняване на устните с език преди целувка , също върши работа.

gabchety9
05-29-2012, 22:20
Целувката обикновено става спонтанно, не го мисли чак толкова, не се вманиачавай, че като реши момчето да те целуне, да не кажеш ,, чакай, че не съм си сложила гланц,, и ще е много тъпо..
И + това ако реши да те целуне, няма да го интересува дали са ти бебешко меки устните или не..

Ааа как :Д в никакъв случай няма го спра заради един гланц :) И това ще бъде нещо което ще се помни за цял живот много съгласна за спонтанното :)

anonymous708973
05-30-2012, 08:37
Иу, от какъв зор ще си слагаш гланц точно преди целувката? Че то точно тогава не трябва да имаш. Суперлепкаво и гадно е.

Не си ближи устните, помага за момента, но в дългосрочен план изпръхват още повече. Голяма грешка и лош навик е.
Купи си вазелин или "Шведска грижа" (едно такова мъничко, има го в каталозите на Орифлейм) или пък използвай мед. Аз имам масло от ший вкъщи, от някъв биомагазин беше, скъпо е, обаче е голяма опаковка и се ползва дълго време с широко приложение - устни, лакти, колене, пети... абе, ако щеш на подмишниците си го слагай, ако са разранени от коламаска.

Както и да е. Наложи си всяка вечер да си клепаш устните с нещо, няма значение зима или лято е и няма да имаш притеснения. И не вярвай на успокоения - супермного си личат напуканите устни. Изглеждат зле и на допир са гадни.

gabchety9
05-30-2012, 13:01
Иу, от какъв зор ще си слагаш гланц точно преди целувката? Че то точно тогава не трябва да имаш. Суперлепкаво и гадно е.

Не си ближи устните, помага за момента, но в дългосрочен план изпръхват още повече. Голяма грешка и лош навик е.
Купи си вазелин или "Шведска грижа" (едно такова мъничко, има го в каталозите на Орифлейм) или пък използвай мед. Аз имам масло от ший вкъщи, от някъв биомагазин беше, скъпо е, обаче е голяма опаковка и се ползва дълго време с широко приложение - устни, лакти, колене, пети... абе, ако щеш на подмишниците си го слагай, ако са разранени от коламаска.

Както и да е. Наложи си всяка вечер да си клепаш устните с нещо, няма значение зима или лято е и няма да имаш притеснения. И не вярвай на успокоения - супермного си личат напуканите устни. Изглеждат зле и на допир са гадни.

Колко вечери подред трябва да слагам мед преди специалния ден за да видя резулат ? :)

gabchety9
05-30-2012, 13:11
За колко време Ви е била първата целувка (горе долу) в смисъл секунди или минутки? От какво може да зависи времетанието на една първа целувка ( в смисъл ако е за малко какво ще значи и ако за по-дълго време какво ще значи) ? :)

Torn
05-30-2012, 13:19
Цял час се мляскахме като животни и накрая не усещах нищо :(

Сега сериозно... на 17 ли си или се гавриш нещо ... целувката си е целувка може да е 1,2,3...10сек (минути :D ) и нищо незначи. Скачай от компютъра и отивай да целунеш момчето, че ще ти избяга от толкова мислене :)

gabchety9
05-30-2012, 13:33
Цял час се мляскахме като животни и накрая не усещах нищо :(

Сега сериозно... на 17 ли си или се гавриш нещо ... целувката си е целувка може да е 1,2,3...10сек (минути :D ) и нищо незначи. Скачай от компютъра и отивай да целунеш момчето, че ще ти избяга от толкова мислене :)

Съвсем сериозно на 17 съм :) аа като за първи път предпочитам момчето да ме целуне :) ии как мога да му покажа или намекна че искам или съм готова да ме целуне? :)

gabchety9
05-31-2012, 16:09
Съвсем сериозно на 17 съм :) аа като за първи път предпочитам момчето да ме целуне :) ии как мога да му покажа или намекна че искам или съм готова да ме целуне? :)

Моля Ви отговорете ми !!!

Goddess
05-31-2012, 16:27
Моля Ви отговорете ми !!!

Ама вие гаджета ли сте или..просто се харесвате, ама никой не се осмелява да направи първата крачка ? Доближи се повече до него, гледай го по-продължително в очите, после в устните..ако не се усети, допри носът си в неговия.. =D Ще се случи, не го мисли толкова и не се притеснявай, възможно е да не се получи така, както си го представяш, но веднъж случи ли се, после толкова много има да се целуваш, че ще се чудиш за какво са били всичките тези притеснения... :)

gabchety9
05-31-2012, 17:37
Ама вие гаджета ли сте или..просто се харесвате, ама никой не се осмелява да направи първата крачка ? Доближи се повече до него, гледай го по-продължително в очите, после в устните..ако не се усети, допри носът си в неговия.. =D Ще се случи, не го мисли толкова и не се притеснявай, възможно е да не се получи така, както си го представяш, но веднъж случи ли се, после толкова много има да се целуваш, че ще се чудиш за какво са били всичките тези притеснения... :)

Ами приятели се водим но когато си говорим има целувчици през деня ама само по бузката и се гушкаме за чао и това е било всеки ден като сме се виждали също така момчето има желанието да целуне мен :)

anonymous708973
05-31-2012, 19:39
Колко вечери подред трябва да слагам мед преди специалния ден за да видя резулат ? :)

Трябва да ти е навик да си поддържаш устните нежни и меки.

Направо не мога да повярвам, че си на 17. Никакви женски трикове ли не владееш? Привеждане напред, гледане леко отвисоко (в буквалния смисъл. така показваш дълги мигли и нежна шия.), въртене на кичур коса, леко прехапване на устна, поглед към неговите устни. Всички тия неща направо крещят "Целуни ме" и ако момчето е на място, ще го направи.

И часовник ли мислиш да държиш до теб, докато се целуваш? Колкото - толкова. С времето ще разбереш как ти харесва най-много.