PDA

View Full Version : Проблем с училище



closeenough
05-29-2012, 12:21
Така.Моята класна ни каза, че може да ни разформироват паралелката. Тя ни е госпожа по БЕЛ.Догодина ще съм 7ми клас. Проблемът е, че тя е много добра учителка по БЕЛ. Слеят ли ни с другия клас, тя нито ще ни е класна, нито ще ни е учителка. Другата даскалка по български мрази и мен и целия ми клас. Не искам тя да ми съсипе 7 клас. Искам да вляза в добра гимназия и знам, че тя ще направи всичко, за да ме спре. И не моля не ми казвайте, че може да не е лоша, знам каква е. Страх ме е и да се преместя, защото учителите обикновено се държат зле с ученици от други училища. Какво да правя?

someonerandom
05-29-2012, 13:10
Принципно не мисля,че се държат зле с ученици от други училища(освен ако сами не си го заслужат).А ако ти е такъв проблем,защо просто не се преместиш в друг клас,в който да си пак с тази по БЕЛ?

perry_the_platypus
05-29-2012, 13:26
Защо ви мрази (теб и целия клас), би трябвало да си има причина, няма как от само себе си?! ;д

closeenough
05-29-2012, 15:33
someonerandom В моето даскало сме две паралелки и ще ни слеят, така че няма начин аз да съм при нея
perry_the_platypus мрази ни, защото не сме нейни ученици. Тя се държи гадно към всеки, на който не преподава. Преподавала ни е 2 часа, в които успя да ни нарече тъпи, глупави, идиоти, със знания под всякаква критика. Писа ми 4 по литература, защото не съм разсъждавала правилно. Бях се аргументирала напълно и тая пак....