View Full Version : Въпрос относно моя диета
Кristina_91
05-29-2012, 17:29
Здравейте! СТава топло и дойде сезона на салатите... искам да ви попитам ако да речем месец хапвам само салати (от време на време и със сирене), дали ще сваля 10кг (за месец)? Не търся мнения от рода на "много е грешно..нездравословно..тря бва и друго".. Знам! Бях 2дни на плодолеччение, но плодове не обичам..зеленчуците по-ме влекът.
FuckingFreak
05-29-2012, 17:31
Ще смъкнеш, ама не от там, откъдето искаш. Само на кантара. И когато хапнеш нормално,ще ги върнеш. ;)
Кristina_91
05-29-2012, 17:38
От къде ще смъкна? А за по нататъка не се притеснявам, защото веднага след това си почвам 90дневната (от която съм много доволна и горещо я препоръчвам 90дни-15кг).. и това един вид е ограничаване преди същинската диета. Две салати на ден са ми предостатъчни.
FuckingFreak
05-29-2012, 18:40
Ще смъкнеш мускули и вода. Резултат = ще изглеждаш по-слаба (евентуално), но ще си мека като плужек. Изборът си е твой, не разбирам защо ще се "ограничаваш преди същинската диета"...
еми сори, ама без упражнения нищо не става..яж нормално, не прекалено и тренирай, ако наистина искаш хубаво тяло! малко е относително да се каже веднага 10кг щото това ХИЧ не са малко и то ако наистина само ще гладуваш, без упражнения!