View Full Version : Проблем с приятелка.
Здравейте! Темата я публикувам тука, защото този раздел има повече читатели. Имам нещо като проблем с моята най-добра приятелка. С нея се познаваме от 14 години, но се сближихме от 2 години. Тя знае абсолютно вс за мене, както и аз за нея .. Когато излизаме постоянно се заяждаме, за глупости предимно. Тя ми казва нещо, но на мене ми се струва не реално и питам някой, който уж е видял дадена ситуация, разказана от моята приятелка. Та много от нещата са измишльотина. Тя не е грозно, но е дебела.. това не ми пречи, но ми казва че има хора от 12 клас дето я заговарят и я целуват в даскало, което е малко възможно... Има си гадже 12 клас с вчера на бала го видя и не личеше той да я познава .. и тя ми каза, че не иска да говори с него.. а на сутринта са танцували на Центъра. Лъже ме .. не искам да се разделяме, защото не е лош човек. Не занм какво да правя :( Защо ме лъже, какво да правя??!?!?! :( :( :(: ( :( :( :(: :(
Сърдечно благодаря на всички, дето ще прочетат и коментират ^__^ :*
DisappointedDreamer
05-30-2012, 16:10
Попитай я директно какъв и е проблема.
antineutral
05-30-2012, 16:11
някои го правят за спорта, особено такива плитки лъжи :)
kalito126
05-30-2012, 16:12
Честно не мисля,че това е чак проблем заради който си струва да се разделяте.Малко преувеличаваш,тя също.Аз често правя точно като нея-казвам например че познавам всички от 9ти клас.Тогава не говоря буквално,но с това казвам,че познавам доста от хората.А това за момчето...явно така се чувства желана.Ти сама каза,че е дебела,а явно това никак не и помага.Питаш какво да направиш-помогни на самочувствието й.Запознай я с повече хора,кажи й че е хубава и т.н.Това ще покаже,че си добра приятелка! :)
Късмет!
П.П: Приятелки сте отдавна,така че ще се оправите!
Не не тя ме лъже за дадена ситуация, а не за нещо метафорично! :) И аз ако я питам кво има тя сиг ще ми каже, не нищо няма ..
Ето решението: Намери си друга фуста пич :)
Консервативен човек,който просто иска да бъде малко по-харесвам.За мен това е твоята приятелка :)
anabel_lee
05-31-2012, 19:30
Тя не те лъже от злоба или нещо такова, просто иска да мислиш, че е харесвана, желана. Тъжно е... Говори с нея, кажи й, че няма смисъл да те лъже, след като така или иначе лесно разбираш истината. Наистина опитай по някакъв начин да й повдигнеш самочувствието. Можеш някак си да й намекнеш какво да промени, как да постъпи, за да преживее наистина тези неща, за които толкова говори.
Тя не те лъже от злоба или нещо такова, просто иска да мислиш, че е харесвана, желана. Тъжно е... Говори с нея, кажи й, че няма смисъл да те лъже, след като така или иначе лесно разбираш истината. Наистина опитай по някакъв начин да й повдигнеш самочувствието. Можеш някак си да й намекнеш какво да промени, как да постъпи, за да преживее наистина тези неща, за които толкова говори.
точно
аз имам една такава приятелка, момчетата я отбягват, не че е грозна, просто е твърде консервативна и срамежлива и по-скоро страни от другия пол..
и в 8ми клас (сега сме 11) доста си фантазираше и то не само за момчета, ами за всякакви работи
беше и като навик да лъже за всичко и да си измисля разни истории , за да привлече вниманието, но с времето всичко отмина и сега много рядко се случва да измисли нещо, но пък тя не е добра лъжкиня и веднага я усещам
както и да е, просто поговори с нея ,кажи й че е окей да си няма гадже, че изглежда добре и че просто не е намерила подходящия,дай й съвети и т.н.
crazy_Smile
06-10-2012, 11:35
Много хора правят подобни простотии за малко внимание, но говори с нея и й кажи, че ако иска да останете приятелки трябва да спре да те лъже .. ако държи на приятелството ви ще спре, но ако не .. По-добре не и бъди повече чак толкова добра приятелка .. Знам какво е да загубиш най-добър приятел .. съвсем на скоро ми се случи, но ще го преживееш.. : )) Има още много момичета/момчета с които може да се запознаеш :)
Страх ме е като го кажа тва и тя не не е верно не те лъжа и аз кво сега да и обяснявам как съм нау4ила истината и от кои ли?
crazy_Smile
06-11-2012, 09:59
Просто и кажи, че знаеш .. няма значение от каде ии, че не може да продължава така :)
SmilezZz
06-11-2012, 16:11
Прави го, за да я помислиш за харесвана и желана. И ти, ако си й приятелка, ще й помогнеш относно самочувствието й. Всичко това е заради ниското й самочувствие. Поговори с нея, помогни й за самочувствието и всичко. Просто бъди добра приятелка.
crazy_Smile
06-11-2012, 19:09
Прави го, за да я помислиш за харесвана и желана. И ти, ако си й приятелка, ще й помогнеш относно самочувствието й. Всичко това е заради ниското й самочувствие. Поговори с нея, помогни й за самочувствието и всичко. Просто бъди добра приятелка.
.. точно така :)
tattoobitch19
06-22-2012, 18:39
или е луда..пълно психо, от онези, които се убиват, докато спиш? :D
добре де, добре де, по темата: съгласна съм със SmilezZz - нещата се оправят с искрени разговори очи в очи ;)
ADMIRALKA14
06-22-2012, 18:52
Не съм съгласна с половината от коментарите тук. Ако й "помогнеш" ставаш същата лъжкиня като нея. Ще започнеш с фалшивото ласкателство, ще я запознаеш с тоя-оня тая ще вземе да си повярва, ще стане велика и гледай шоу. По-добро решение от истината няма, а тя е че твоята приятелка е едно комплексирано леке, което търси внимание. Оставяйки я да тъне в самозаблуждение не й помагаш.