PDA

View Full Version : Проблем с приятелка.

Emma123
05-30-2012, 15:56
Здравейте! Темата я публикувам тука, защото този раздел има повече читатели. Имам нещо като проблем с моята най-добра приятелка. С нея се познаваме от 14 години, но се сближихме от 2 години. Тя знае абсолютно вс за мене, както и аз за нея .. Когато излизаме постоянно се заяждаме, за глупости предимно. Тя ми казва нещо, но на мене ми се струва не реално и питам някой, който уж е видял дадена ситуация, разказана от моята приятелка. Та много от нещата са измишльотина. Тя не е грозно, но е дебела.. това не ми пречи, но ми казва че има хора от 12 клас дето я заговарят и я целуват в даскало, което е малко възможно... Има си гадже 12 клас с вчера на бала го видя и не личеше той да я познава .. и тя ми каза, че не иска да говори с него.. а на сутринта са танцували на Центъра. Лъже ме .. не искам да се разделяме, защото не е лош човек. Не занм какво да правя :( Защо ме лъже, какво да правя??!?!?! :( :( :(: ( :( :( :(: :(

Сърдечно благодаря на всички, дето ще прочетат и коментират ^__^ :*

DisappointedDreamer
05-30-2012, 16:10
Попитай я директно какъв и е проблема.

antineutral
05-30-2012, 16:11
някои го правят за спорта, особено такива плитки лъжи :)

kalito126
05-30-2012, 16:12
Честно не мисля,че това е чак проблем заради който си струва да се разделяте.Малко преувеличаваш,тя също.Аз често правя точно като нея-казвам например че познавам всички от 9ти клас.Тогава не говоря буквално,но с това казвам,че познавам доста от хората.А това за момчето...явно така се чувства желана.Ти сама каза,че е дебела,а явно това никак не и помага.Питаш какво да направиш-помогни на самочувствието й.Запознай я с повече хора,кажи й че е хубава и т.н.Това ще покаже,че си добра приятелка! :)
Късмет!

П.П: Приятелки сте отдавна,така че ще се оправите!

Emma123
05-30-2012, 16:26
Не не тя ме лъже за дадена ситуация, а не за нещо метафорично! :) И аз ако я питам кво има тя сиг ще ми каже, не нищо няма ..

Lunin
05-30-2012, 16:49
Ето решението: Намери си друга фуста пич :)

fenkaaa
05-30-2012, 19:47
Консервативен човек,който просто иска да бъде малко по-харесвам.За мен това е твоята приятелка :)

anabel_lee
05-31-2012, 19:30
Тя не те лъже от злоба или нещо такова, просто иска да мислиш, че е харесвана, желана. Тъжно е... Говори с нея, кажи й, че няма смисъл да те лъже, след като така или иначе лесно разбираш истината. Наистина опитай по някакъв начин да й повдигнеш самочувствието. Можеш някак си да й намекнеш какво да промени, как да постъпи, за да преживее наистина тези неща, за които толкова говори.

bloodyF
06-02-2012, 12:33
Тя не те лъже от злоба или нещо такова, просто иска да мислиш, че е харесвана, желана. Тъжно е... Говори с нея, кажи й, че няма смисъл да те лъже, след като така или иначе лесно разбираш истината. Наистина опитай по някакъв начин да й повдигнеш самочувствието. Можеш някак си да й намекнеш какво да промени, как да постъпи, за да преживее наистина тези неща, за които толкова говори.

точно
аз имам една такава приятелка, момчетата я отбягват, не че е грозна, просто е твърде консервативна и срамежлива и по-скоро страни от другия пол..
и в 8ми клас (сега сме 11) доста си фантазираше и то не само за момчета, ами за всякакви работи
беше и като навик да лъже за всичко и да си измисля разни истории , за да привлече вниманието, но с времето всичко отмина и сега много рядко се случва да измисли нещо, но пък тя не е добра лъжкиня и веднага я усещам
както и да е, просто поговори с нея ,кажи й че е окей да си няма гадже, че изглежда добре и че просто не е намерила подходящия,дай й съвети и т.н.

crazy_Smile
06-10-2012, 11:35
Много хора правят подобни простотии за малко внимание, но говори с нея и й кажи, че ако иска да останете приятелки трябва да спре да те лъже .. ако държи на приятелството ви ще спре, но ако не .. По-добре не и бъди повече чак толкова добра приятелка .. Знам какво е да загубиш най-добър приятел .. съвсем на скоро ми се случи, но ще го преживееш.. : )) Има още много момичета/момчета с които може да се запознаеш :)

Emma123
06-10-2012, 20:23
Страх ме е като го кажа тва и тя не не е верно не те лъжа и аз кво сега да и обяснявам как съм нау4ила истината и от кои ли?

crazy_Smile
06-11-2012, 09:59
Просто и кажи, че знаеш .. няма значение от каде ии, че не може да продължава така :)

Emma123
06-11-2012, 15:37
Благодаря! :*

SmilezZz
06-11-2012, 16:11
Прави го, за да я помислиш за харесвана и желана. И ти, ако си й приятелка, ще й помогнеш относно самочувствието й. Всичко това е заради ниското й самочувствие. Поговори с нея, помогни й за самочувствието и всичко. Просто бъди добра приятелка.

crazy_Smile
06-11-2012, 19:09
Прави го, за да я помислиш за харесвана и желана. И ти, ако си й приятелка, ще й помогнеш относно самочувствието й. Всичко това е заради ниското й самочувствие. Поговори с нея, помогни й за самочувствието и всичко. Просто бъди добра приятелка.

.. точно така :)

tattoobitch19
06-22-2012, 18:39
или е луда..пълно психо, от онези, които се убиват, докато спиш? :D
добре де, добре де, по темата: съгласна съм със SmilezZz - нещата се оправят с искрени разговори очи в очи ;)

ADMIRALKA14
06-22-2012, 18:52
Не съм съгласна с половината от коментарите тук. Ако й "помогнеш" ставаш същата лъжкиня като нея. Ще започнеш с фалшивото ласкателство, ще я запознаеш с тоя-оня тая ще вземе да си повярва, ще стане велика и гледай шоу. По-добро решение от истината няма, а тя е че твоята приятелка е едно комплексирано леке, което търси внимание. Оставяйки я да тъне в самозаблуждение не й помагаш.