Влез

View Full Version : Какво мога да очаквам в бъдеще и как да се справя с този случай

petrunka
06-04-2012, 15:09
След месец и половина навършвам 19, завърших тази година гимназия и ми предстои след 2 месеца заминаване за Дания, като няма да се прибера поне 10 месеца. Това описва настоящето ми положение.
Макар още от малък да съм много влюбчив и редовно да се увличам по момичета, дори в последните години това ставаше всеки месец, едва тази година имах първата връзка или по-скоро протовръзка:
Срещнах Таня за първи път на 24 февруари, на една олимпиада и както по-късно ми каза тя е влязла и като ме е видяла си е казала "Боже, какво хубаво момче".
Търсих по фейсбук, само че попаднах на нейна съученичка и след като информацията се е предала, във вторник, на 28 февруари, това момиче ме намери и започна упорито да ме сваля. В неделя се получи по-сериозна свалка и аз си промених семейното положение на "обвързан" и тя направи същото. Два дена подред - 5 и 6 март - си говорихме по един час по телефона и всичко беше наред, разбрахме се да се видим в четвъртък. И точно предната вечер ме попари с един студен душ - "но хайде да не прибързваме, да даваме по-постепенно". Видяхме се (тя се беше накифлила сериозно, за да ме впечатли, но ефектът беше обратен) и "ти ще заминеш, ще си намериш друго момиче". Другата седмица виждането се провали и тя изтърси ново оправдание - "трябва да поговорим, ти си твърде голям за мен(тя е на 16 и половина, след 2 години ще завърши, тоест толкова ни е разликата)".
Първата по-сериозна караница се случи на 26 март, когато щяхме да се разхождаме и аз отидох пред училището й, но внезапно са я извикали за някакъв СИП(бута се навсякъде, участва в какво ли не и затова не се виждахме така често, както ми се искаше), а и я видях с 2 нейни съученички. Тогава тя се показа в коренно противоположна светлина: "ние не сме един за друг, ти видя моите съученички колко са по-красиви, това, което изпитваш към мен не е любов, просто няма друго момиче около тебе в момента, аз съм била с много момчета(забележете, само на 16, пък какъв опит) и знам как мога да имам някое, не можем да бъдем повече от приятели". Дотук добре, или може би не чак дотам, до 9 май. Тогава се уговорихме за следващия ден и аз признах, че все пак продължавам да я обичам и седяхме на една пейка и се държахме за ръце. После на НДК(ключово място в София) тя не знаеше къде се намира, но това е, защото е под чехъл от майка си, докато аз съм дете от свободна кокошка :д и още от 12-годишен познавам големия си град като петте си пръста, следя развитието и промените в транспорта и бързо се ориентирам как да стигна от А до В. Тя там пак започна с "хайде да не прибързваме" и го повтори поне 20 пъти за един час. А преди мене имала връзка с по-малко момче и точно като ме започна, я е прекъснала и той сега й предложил да си подновят връзката и "трябва да си подредя нещата в главата".
Написала е роман и искаше да разбере как ще стане процедурата по издаването и аз реших да я запозная с баба ми, която работи точно такова нещо. Денят беше 15 май. Срам я беше пред други хора да я държа за ръка, пак ми каза да не бързаме. На този етап работа с Дания се беше поразсъхнала, но тъкмо като стигнахме в офиса на баба ми, ми се обадиха от университета. После пък баба ми имаше малко работа и докато я чакахме, неволно леко докоснахме устни(аз това не го броя за целувка) и тя почна да се дърпа. Накрая, все пак исках да я целуна за довиждане, но тя не даде и останала много разстроена, а аз не считам, че съм направил нещо нередно. После 2 седмици не сме приятели във фейсбук, тя ме изтри и като я добавих отново(малката й сестра ми пусна линк към нейн разказ, който беше ПЪЛНА ГРАФОМАНЩИНА И БОЗА), бях обявил, че ще продавам на панаира на книгата и тя ми пише "ако си мислиш, че ще дойда, няма да е заради теб. Кажи ми поне очи в очи, че не искаш да имаш нищо общо с мен, страхливецо. Искам силен мъж до себе си, а не някакъв, който ще ме занимава със себе си." После аз написах, че това, което е написала е пълна боза и я разкритикувах остро (а преди това я бях боготворял и тя все се "изчервяваше"). В петък вечерта тя ми написа "всеки си има мнение, уважавам твоето, но ти ЗАБРАНЯВАМ да ме търсиш в личен план повече". При което аз се ядосах и й написах "гледай си работата, задръстена от стереотипи кучко", отговор: "леле, какъв си простак" и блокиране... мога ли да очаквам този кошмарен филм да продължи и как да действам с жените...

DisappointedDreamer
06-04-2012, 16:33
И ти и тя сте били за бой. Тя - малка, неопитна (лъгала те е, опитно момиче никога не би разиграла момче така с думите "хайде да не избързваме". Постоянно ти е казвала и намеквала че не иска да бъде с теб:

- отбягвала те е, ходейки по други нещица
- сто пъти ти е казала че не е искала да избързвате, което само по себе си означава - не съм сигурна че те харесвам, не искам да започваме каквото и да е било

Общо взето и двамата сте за бой. Тя е трябвало в прав текст да ти каже, че не иска да се занимава с теб, вместо да те върти на малкия си пръст. Ти пък е трябвало да разбереш от дума, и да си я оставил на третото "не искам да избързваме". Да не говорим, че е постъпила адски глупаво и детински, казвайки че иска истински мъж до себе си, при положение че ти си искал да бъдеш такъв за нея, само дето тя се е държала като путката.

А и, на 19 години си. Не трябваше да я обиждаш само защото тя те е отрязала и нещата между вас не са потръгнали. Трябваше просто да и кажеш нещо подобно на - очаквах по-зряло отношние, и това е. Това с блокирането е също адски детински и тъпо.

Заключение: какво да правиш в бъдеще.

1. Когато някое момиче ти каже не искам да избързваме, ама аз не знам, не съм сигурна - режеш я, оставяш я на заден план, докато не си преосмисли чувствата и желанията.

2. Когато нещата не потръгнат между теб и дадено момиче, не тръгваш да я обиждаш като пълен селянин, а се разделяте живо по здраво.

error92
06-04-2012, 16:49
Брато, забий си 2 шамара...с такива изобщо не се занимавай...както каза дриймърката - чуеш ли изрази от рода на "дай ми време" / "не съм сигурна в чувствата си" / "нека не избързваме" и всякакви от такът тип - просто ги режи...не се товари с излишни филми

valdesbg
06-04-2012, 17:46
Не си свикнал да не става по твоето? Лошо.

Инак поведението ти е тотално, напълно грешно. Всяка една част свързана с женските е неправилна. Отделно си смали малко егото и го покрий с нещо, да не седи като параван само.

Нея няма да я коментирам, щото не виждам въпрос свързан с нея. И тя не е цвете, ама...

Друго нямам какво да ти кажа.

kolegata88
06-04-2012, 19:42
Момичето просто е искало да правите секс ти звезди си тръгнал да и сваляш

anonymous708973
06-04-2012, 20:12
На 28 март почвате да се сваляте, на 5-6 си променяш статуса... що направо "женен" не го направи? Нямаш опит, много бързаш да сграбчиш единствената, дето ти е вързала... а тя е малка и глупавичка, отделно си я изплашил с тия прибързани действия. Как няма да иска да забавите темпото?

petrunka
06-04-2012, 20:50
е не на 28 март, а февруари...но наистина нямам опит, а и връзките от разстояние не са много оферта..

SmilezZz
06-08-2012, 14:02
Трябвал си по - рано да прекъснеш контактите си с нея. И другото, което е - не ми изглежда като особено опитна, бягайки от всичко: целувки, държане за ръка и подобни.

petrunka
07-25-2012, 12:26
минаха почти 2 месеца от публикуването на тази тема и честно казано се радвам, че по никакъв начин не съм имал контакти с нея. Сега покрай предстоящото заминаване ме налегнаха други проблеми и един следобяд, докато чаках да излязат нови оферти за стаи, изчетох цялата хронология и открих как наистина тя още от самото начало се е опитвала да ме отреже, но аз може би от желанието си да съм с гадже, не съм се усетил навреме. Колкото до комплексарския коментар, че не съм свикнал да става моето, не бих искал да получавам повече такива коментари, а пък и след като около 2 седмици абсолютно нищо не става както искам, вече свикнах... Мога единствено да ѝ кажа: Благодаря ти, че ми даде възможността да си пропилея цялата пролет, а ти се благодари, че скоро заминавам и няма да те срещна, иначе синините по лицето не ще ти се разминат...

Amore-Mio*
07-25-2012, 17:27
Не се занимавай с нея, не си струва в никакъв случай. Не изглежда като момиче , което да има такъв голям опит, какъвто твърди, че уж има. Или си е поставила за цел да те заиграва и върти на двата си пръста. Тъпотии. Недей да й се вържеш повече. Не я търси.

Отиди си в Дания.

Убедена съм, че в скоро време ще срещнеш момичето за теб. Което няма да те кара да не я държиш за ръце, само защото поради някакви си тъпи причини. Забрави за тая случка и продължи напред.

Не виждам да си постъпил някъде погрешно, просто не си попаднал на момичето.

PyCoKoCkA93
07-25-2012, 17:51
Добре,че сам си стигнал до извода,който и аз щях да ти кажа.За мен е много трудно ИЗГРАДЕНА връзка да се поддържа от ГОЛЯМО разстояние,а камо ли тъкмо развиваща се... :)

chushkopek
07-26-2012, 07:17
И ти и тя сте били за бой. Тя - малка, неопитна (лъгала те е, опитно момиче никога не би разиграла момче така с думите "хайде да не избързваме". Постоянно ти е казвала и намеквала че не иска да бъде с теб:

- отбягвала те е, ходейки по други нещица
- сто пъти ти е казала че не е искала да избързвате, което само по себе си означава - не съм сигурна че те харесвам, не искам да започваме каквото и да е било

Общо взето и двамата сте за бой. Тя е трябвало в прав текст да ти каже, че не иска да се занимава с теб, вместо да те върти на малкия си пръст. Ти пък е трябвало да разбереш от дума, и да си я оставил на третото "не искам да избързваме". Да не говорим, че е постъпила адски глупаво и детински, казвайки че иска истински мъж до себе си, при положение че ти си искал да бъдеш такъв за нея, само дето тя се е държала като путката.

А и, на 19 години си. Не трябваше да я обиждаш само защото тя те е отрязала и нещата между вас не са потръгнали. Трябваше просто да и кажеш нещо подобно на - очаквах по-зряло отношние, и това е. Това с блокирането е също адски детински и тъпо.

Заключение: какво да правиш в бъдеще.

1. Когато някое момиче ти каже не искам да избързваме, ама аз не знам, не съм сигурна - режеш я, оставяш я на заден план, докато не си преосмисли чувствата и желанията.

2. Когато нещата не потръгнат между теб и дадено момиче, не тръгваш да я обиждаш като пълен селянин, а се разделяте живо по здраво.

Не, не, не....Извод: Не се занимавай с кифли и мисли преди да правиш нещо.

petrunka
07-26-2012, 21:28
оо не, аз няма да се дам така лесно, ще се боря със себе си..пък ако новото момиче ме хареса такъв, какъвто съм, ще разбере, че насреща си няма някой пикльо, който да върти на малкия си пръст... чисто и просто исках да си имам гадже, но вече не ми пука за много работи.. къде-къде по-съществени и ползотворни неща могат да запълнят времето ми!

chushkopek
07-26-2012, 21:32
You said it.