View Full Version : Каква зодия сте с половинката?
radostina239
06-26-2012, 15:31
аз съм везни, а той - водолей
ShtrudeL
06-26-2012, 17:57
Тва на книга се води добра комбинация, по принцип : )
Телците са достатъчно топли, все пак :Р
Така е, така е, но докато им загрее реотана...
т'ва е като да се опитваш да запалиш огън с пръчка, слама и кора от дърво
DisappointedDreamer
06-26-2012, 19:11
Ще успееш ама трудничко.
козирог ,а той е скорпион
Supermassive____
06-26-2012, 19:28
Аз съм рак,а тя е козирог.
Зодиакалният знак играе важна роля в:
-Характера
-Отношението
-Начинът,по който приемаш нещата
-Начинът, по който се справяш с нещата
-Психическата устойчивост
-Мирогледът ти
-Твоите силни и слаби черти
И така, кои два зодиакални знака образуват перспективна двойка?
-Овен си пасва добре с Лъв..
-Скорпионът води Телецът към рая..
-Рибите се нуждаят от Рак за спътник в живота..
-Стрелец открива рая във Водолей..
-Дева си пасва с Козирог..
-Близнаци и Везни са родени един за друг..
ShtrudeL
06-26-2012, 19:34
Аз съм рак,а тя е козирог.
Зодиакалният знак играе важна роля в:
-Характера
-Отношението
-Начинът,по който приемаш нещата
-Начинът, по който се справяш с нещата
-Психическата устойчивост
-Мирогледът ти
-Твоите силни и слаби черти
И така, кои два зодиакални знака образуват перспективна двойка?
-Овен си пасва добре с Лъв..
-Скорпионът води Телецът към рая..
-Рибите се нуждаят от Рак за спътник в живота..
-Стрелец открива рая във Водолей..
-Дева си пасва с Козирог..
-Близнаци и Везни са родени един за друг..
Изобщо не мисля, че се нуждая от рак за спътник в живота, колкото и да са ми приятни :>
за стрелеца и водолея също не съм съвсем съгласна
за скорпиона и телеца също... т'ва са два супер силни характери, които могат да започнат 3та световна...
NqkfaNikakva21
06-26-2012, 19:40
аз съм скорпион, а той лъв .. не бих повярвала, че ще се разбираме толкова добре, като цяло лъвовете са толкова вглъбени в себе си и са толкова самовлюбени .. но той не е такъв :Д
NambyPamby
06-26-2012, 20:21
Телците много трудно успяват да изтърпят Скорпиона и общо-взето хем боли, хем сърби. Винаги след края на връзката изкарват Скорпиона по-черен и от дявола, а себе си - мъченици, ама вътрешно всеки път им трепти под лъжичката като се сетят.
Девата не си пасва с Козирог, и аз не знам що. Мъжът Козирог е такъв с главно М и респектират, ама тая тежест, която придават и тая студенина, която излъчват... блах. Аз съм супер сензитивно същество, обичам постоянно да ме пипат и да ми бърборят, пък с Козирог най-вероятно да залинея от мъка. Или от скука.
Мъж Дева с жена Козирог пък ми се струва още по-отвратно, две многострадални геновеви на едно място. Бая депресия ще падне. Накрая най-вероятно единия ще се обеси на тавана, а другия ще скочи от балкона в опит да се спаси.
Близнаци и Везни по никакъв начин не се ядва, независимо, че са въздушни. Мъжете Близнаци се дразнят от арогантността на жените везни и мислят, че самочувствието им няма покритие, пък везните мислят близнаците за недорасли, вдетинени и несериозни, което критично им се разминава с идеала за мъж. Пък жена близнаци с мъж везни е още по-малко вероятно, направо изключено.
За мъж близнаци - лъвица.
За жена везни - теле. Телците и без тва са като хипнотизирани от тях, влезе ли везна в стаята, където е телето, пиши го бЕгало общо-взето.
Абе, въобще, не знам кой я е измислил тая простотия, че най-перспективни били връзките земя-земя, въздух-въздух, огън с огън... По себе си съдя в случая, въпреки че май не е много редно, щото на мен слънчевият знак ми е един, а всичко останало е във всеки друг възможен зодиакален знак. :д
sweetycherry33
06-26-2012, 20:22
странно ^^
Да.Аз съм зодия рак.Мразя телци.Не се разбирам с нито един.
TheNormalGuy
06-26-2012, 22:50
И защото съм нахално копеле:
По принцип не вярвам много на хороскопите, но все пак искам да попитам, възможно ли е да се получи между мъж стрелец и жена близнаци?
Аз съм водолей,а той е близнаци :)
Телците много трудно успяват да изтърпят Скорпиона и общо-взето хем боли, хем сърби. Винаги след края на връзката изкарват Скорпиона по-черен и от дявола, а себе си - мъченици, ама вътрешно всеки път им трепти под лъжичката като се сетят.
Девата не си пасва с Козирог, и аз не знам що. Мъжът Козирог е такъв с главно М и респектират, ама тая тежест, която придават и тая студенина, която излъчват... блах. Аз съм супер сензитивно същество, обичам постоянно да ме пипат и да ми бърборят, пък с Козирог най-вероятно да залинея от мъка. Или от скука.
Мъж Дева с жена Козирог пък ми се струва още по-отвратно, две многострадални геновеви на едно място. Бая депресия ще падне. Накрая най-вероятно единия ще се обеси на тавана, а другия ще скочи от балкона в опит да се спаси.
Близнаци и Везни по никакъв начин не се ядва, независимо, че са въздушни. Мъжете Близнаци се дразнят от арогантността на жените везни и мислят, че самочувствието им няма покритие, пък везните мислят близнаците за недорасли, вдетинени и несериозни, което критично им се разминава с идеала за мъж. Пък жена близнаци с мъж везни е още по-малко вероятно, направо изключено.
За мъж близнаци - лъвица.
За жена везни - теле. Телците и без тва са като хипнотизирани от тях, влезе ли везна в стаята, където е телето, пиши го бЕгало общо-взето.
Абе, въобще, не знам кой я е измислил тая простотия, че най-перспективни били връзките земя-земя, въздух-въздух, огън с огън... По себе си съдя в случая, въпреки че май не е много редно, щото на мен слънчевият знак ми е един, а всичко останало е във всеки друг възможен зодиакален знак. :д
Изобщо не съм съгласна с теб. Майка ми и баща ми са везни и близнаци. Толкова си пасват на акълите, че не е истина. От друга страна аз като телец пък мога да ти потвърдя 100%, че във везните и като цяло във въздухарските зодии много рядко намирам нещо привлекателно.
Със скорпиони също нямам никакви допирни точки. Дори приятели нямам от тази зодия.
Не знам дали съм писала. Приятелят ми също е телец. Понякога имам чувството, че споря с огледалото.
Като се замисля всички, с които съм излизала досега все са били земни зодии.
DisappointedDreamer
06-27-2012, 14:27
Авв, и ти ли си телец? Събрахме се тука, толкова много жени телци 8-)
Мда, казват че телеца най си подхожда с друг телец. Иначе аз имам приятел везни - познаваме се от 10 години, е наистина е голям въздухар. Не ми харесва като личност/човек/характер. Никога с нищо не се захваща сериозно, винаги другите са му виновни, а той е душичка, пада си по природните бедствия и драмите, клюкарка е. И приятел близнаци имам - ама вече хората обясниха по горе няколко неща за него. Странното е, че много добре се разбирам с близнаци. Може би въпросния има асцедент земен знак. Знам ли, но наистина са ни прекрасни отношенията.
Имам и приятелка скорпион, която познавам от 5 години. Властна е, иска все нейното да става, много е устата, много настоятелна, чак страх те хваща. Разбираме се, понякога се джафкаме, особено когато аз като телец се ядосам, а тя пък иска да наложи мнението си, което аз наистина много мразя. Иначе ме кефи като характер.
psychopath
06-27-2012, 14:34
Аз съм скорпион, приятелката ми е козирог.
Принципно не се интересувам от зодии, но хора, които се интересуват са ми казвали неща и малко дори се шокирах, че имаше доста съвпадения, поне според моите виждания (които няма как да са напълно обективни).
Може ли да кажете нещичко, да видим дали ще познаете, стана ми интересно. : ))
Лъв и Овен как ли ше е? ;D
anonymous708973
06-27-2012, 15:23
:Д
ShtrudeL
06-27-2012, 16:59
Общо взето сме минали през всяка зодия в темата, що не прочетете и предишните страници? :3
SMALLVILLE
06-27-2012, 17:06
Аз съм Водолей, а тя е Телец.
SpiritInBlack
06-27-2012, 19:28
детайлен хороскоп за момче телец и момиче овен ?
DisappointedDreamer
06-27-2012, 19:44
Върни се назад в темата и прочети. И двете зодии достатъчно ги сдъфкаха.
valdesbg
06-27-2012, 20:10
Аз се обаждам като черна станция, но с жена Везни държа 6-та година прекрасни отношения, три от които в любовен план. Where is your god now?
FlyingUnderpants
06-27-2012, 22:34
скорпиони и двамата
ShtrudeL
06-27-2012, 22:41
скорпиони и двамата
:3
awwww
Винаги съм си мислела, че човек не може да търпи друг като него до него...
Например аз няма да изтрая някой с моя характер около мен, макар че си се харесвам...
DisappointedDreamer
06-28-2012, 05:14
^ Еми зависи. Аз съм телец, и се разбирам с телци отлично. Последните ми две връзки бяха с телци. Още една на хоризонта се очертава, и въпросния симпатяга е и той телец 8-) та така.
Ние по-властните и самовлюбени знаци сме толкова очаровани от себе си, че ако можехме сигурно щяхме да сме във връзка с огледалото. Така че нищо чудно.
psychopath
06-28-2012, 10:04
Прегледах я темата и имаше индивидуални характеристики, които съм чувал и преди, но за съвместно съществуване нямаше нищо. : )
Прегледах я темата и имаше индивидуални характеристики, които съм чувал и преди, но за съвместно съществуване нямаше нищо. : )
аз ще се изкажа, защото с Пльок сме е една зодия и, по последни данни, споделяме общи характеристики.
мъжете скорпиони имат адското чувство за хумор, страстни са, но за разлика от други знаци, когато са влюбени, са моногамни, отдадени, посветени. в много отношения козирогът е сухарест, та един скорпион добре го отваря за себе си и света. предполагам, че праволинейността, стабилната основа, сериозността присъстват във връзката чрез/през козирога, докато скорпионът носи фриволността, някаква игривост и много страст (житейска, не единствено сексуална). друго, което си мисля (но не съм убедена в това си наблюдение), е, че скорпионът не е най-динамичният знак. да, той свободно общува с всички, намира общ език, енергията му привлича останалите (което в случая не е игра (овен), нито небрежарство (близнаци)), но не се натоварва много-много, поддържа известна хигиена в отношенията си.(също като козирога, в по-мека/лека/възприета степен). също, скорпионът обича да си доставя удоволствие, занимавайки се/крадейки време за своите неща, но за разлика от овен/близнаци/взела съм ги на подбив днес:Д той ясно е определил интересите си, ограничил ги е до няколко, от които не желае да се лиши, които е превърнал в част от живота си. а козирогът уважава реда, рутината (в най-добрия смисъл на думата) - тя свидетелства за постоянство, за изградено съзнание и характер, ако щеш, за сигурност. а сигурността е може би единственото нещо, от което един козирог се нуждае в каквито и да е взаимоотношения, за да съществува нормално, свободно, за да си позволи да се разгръща. в блиц е това, след ответ - повече:Д
Zaharinka
06-28-2012, 16:11
Аз Лъв,той Скорпион...най-хубавата ми връзка <3
bitch.please
06-28-2012, 16:56
Аз съм дева <3 Нямам приятел и се разбирам с другите два земни и с водните знаци. Като бях малка бяхме приятели с едно момче зодия лъв и той страшно много ме нервеше и все искаше да ме командва. Сега най-добрата ми приятелка е рак и не знам защо, но също се мъчи да ме командва. Но пак си я обичам! А някои от водолеите, които познавам ме дразнят с леко надменно поведение. Относно връзките между два еднакви знака: всичко е наред, стига да не са овни или лъвове...
extreme16
06-28-2012, 18:53
Водолей съм. С никой не се разбирам и никой не ме разбира (по скоро не опознава хилядите мои страни..), защото всички ми стават скучни след време започват да ме дразнят. Нямам приятел, но ако си намеря някой, който да отговаря на качествата от дългия ми списък със сигурност ще е някой странник, но и не съвсем, защото не ми трябва приятел за сега. Харесвами да съм свободна.
телец(ж) и козирог(м)^^
драснете нещо (>^.^)>
closeenough
06-29-2012, 12:54
Водолей съм. С никой не се разбирам и никой не ме разбира (по скоро не опознава хилядите мои страни..), защото всички ми стават скучни след време започват да ме дразнят. Нямам приятел, но ако си намеря някой, който да отговаря на качествата от дългия ми списък със сигурност ще е някой странник, но и не съвсем, защото не ми трябва приятел за сега. Харесвами да съм свободна.
Такива сме си водолеите ... Всеки с когото си говоря за астрология, обяснява , че сме страни. И аз се интересувам от много неща, но никой не разбира защо. Толкова са конкретни в желанията си, знаят едното нещо, което искат. Докато аз си променям мнението през 2 дена. Ако някой мрънка за нищо аз мога да го разбера, но той мен не може.
anonymous708973
06-29-2012, 13:34
аз ще се изкажа, защото с Пльок сме е една зодия и, по последни данни, споделяме общи характеристики.
мъжете скорпиони имат адското чувство за хумор, страстни са, но за разлика от други знаци, когато са влюбени, са моногамни, отдадени, посветени. в много отношения козирогът е сухарест, та един скорпион добре го отваря за себе си и света. предполагам, че праволинейността, стабилната основа, сериозността присъстват във връзката чрез/през козирога, докато скорпионът носи фриволността, някаква игривост и много страст (житейска, не единствено сексуална). друго, което си мисля (но не съм убедена в това си наблюдение), е, че скорпионът не е най-динамичният знак. да, той свободно общува с всички, намира общ език, енергията му привлича останалите (което в случая не е игра (овен), нито небрежарство (близнаци)), но не се натоварва много-много, поддържа известна хигиена в отношенията си.(също като козирога, в по-мека/лека/възприета степен). също, скорпионът обича да си доставя удоволствие, занимавайки се/крадейки време за своите неща, но за разлика от овен/близнаци/взела съм ги на подбив днес:Д той ясно е определил интересите си, ограничил ги е до няколко, от които не желае да се лиши, които е превърнал в част от живота си. а козирогът уважава реда, рутината (в най-добрия смисъл на думата) - тя свидетелства за постоянство, за изградено съзнание и характер, ако щеш, за сигурност. а сигурността е може би единственото нещо, от което един козирог се нуждае в каквито и да е взаимоотношения, за да съществува нормално, свободно, за да си позволи да се разгръща. в блиц е това, след ответ - повече:Д
Майка ми е козирог, баща ми е скорпион :) Не вникнах много в написаното, но е вярно, че скорпионът е посветен.
Я някой да сподели откъде се информирате вие на тези теми!
DisappointedDreamer
06-29-2012, 16:51
Интернет и наблюдения над приятели/роднини/себе си :)
psychopath
06-30-2012, 13:32
Благодаря за отделеното внимание. Като цяло съм съгласен, с известни изключения. :)
Любопитно ми е обаче...от къде знаеш за нас ? :Д
mihooooo_9
07-05-2012, 13:48
стрелец/везни
мъж риби съм и не се разбирам с никой,даже и със себе си не се разбирам :Д:Д .В момента съм сингъл,ама съм забелязал че сигурно 50 % от приятелките ми са били водолей и идея си нямам защо.някакви идей?
ShtrudeL
07-05-2012, 17:15
мъж риби съм и не се разбирам с никой,даже и със себе си не се разбирам :Д:Д .В момента съм сингъл,ама съм забелязал че сигурно 50 % от приятелките ми са били водолей и идея си нямам защо.някакви идей?
I understand u : D
За нас водолейте са интересни. Но до там.
Познавам водолей, с който сме в добри отношения, но страшно много ме дразни, както и аз него. ^^
Furious?
07-05-2012, 17:21
понеже се радвам на любовта на всички във форума , аз съм телец , а тя близнаци
споделете , астрални братя и сестри
paradosou
07-05-2012, 17:24
теЗ' близнаци обаче навсякъде сa намесени 8-)
BornToRaiseTheHell
07-05-2012, 18:00
Аз-лъв, той-козирог... много тежък марш.
Леля ми е рибок и перфектно се разбира с калеко ми ,който е дева. А щерка им е Лъвче и им се качва на главите от малка.
DisappointedDreamer
07-05-2012, 19:00
Мда. Майка ми е риби и баща ми е дева.
ShtrudeL
07-05-2012, 19:10
Не мога да дишам деви :3
Т.е. мога, но до едно време
ledenakrasota
07-05-2012, 19:12
Моят асцедент е дева, ма...
ledenakrasota
07-05-2012, 19:36
Моят асцедент е дева, ма...
lovelyyy__
07-05-2012, 19:53
Аз - лъв ,той - овен .. и двамата искаме всичко да е под контрол и почти винаги той е на едната страна,аз на другата.. но като цяло се допълваме .. а за секса там всичко е 6 ^^
bilqnavod
07-05-2012, 20:54
Аз РАК, той - КОЗИРОГ
Аз РАК, той - КОЗИРОГ
Как са нещата? Не е ли ужасно?
Аз РАК, той - КОЗИРОГ
и ние сме така :3
Аз не съм типичната Лъвица. Той е типичният Скорпион.Караме се.Много.Често.Викаме силно.Обичаме се още по-силно.Аз отстъпвам почти винаги.Той говори много,после съжалява за казаното. Честен и искрен е,аз послъгвам в името на мира.Обичам го.Наранява ме.Обича ме.Наранявам го.Зодиакът казва,че между нас няма бъдеще.Не вярвам в зодиаци вече...
Как са нещата? Не е ли ужасно?
:Д качвам темата;Д
urlittlelady
08-14-2012, 12:01
и двамата сме стрелци и двамата сме асцедент водолей.. такава забавна картинка сме, че не е истина. Важното - обичаме се отвратително много лигавим се страшно много, караме се от дъжд на вятър. Идеално ни е и на двамата. Така не се бях разбирала с никого :D
Amore-Mio*
08-14-2012, 13:14
Аз козирог, той стрелец.
Dagichka
08-14-2012, 14:39
аз - Дева, той - Близнаци. мазало е ;д
Аз съм водолей,а той е риби.Искам мнения,коментари....
Psyko Nuts
08-14-2012, 21:30
Скорпион съм и не смятам, че съм от най общителните. Иначе за хумора... Ммм не съм много съгласен, не винги се получава, обаче получи ли се направо ме заболява корема от смях. :D
"погледне ли те мъж-Скорпион трябва да си знаеш, че няма вече “аз”, има само “той и ти с него”. Всичко става както и когато той иска, а най-странното е, че ти напълно се съгласяваш, дори си някакси щастлив.
Вярно, трябва поне това да си призная- със Скорпион се чувстваш като в прикзка, в началото е вълшебно. Всичко е различно, хубаво, нестандартно.-А след това…
после даже е по-интересно. Започват хиляди измислици, увъртания дори не могат да се нарекат лъжи, не – Скорпиона е прекалено горд и егоцентричен, че да му се наложи да излиза от ситуации лъжейки. Той просто, ще заобиколи или премълчи неудобната му истина, или в най-добрия случай – ще си признае, че нещата май не се получават както ги е мислел."
Да, като цяло искам повечето пъти да се случи по мой начин, но не винги става. Да дадем пример: още не съм се обвързал с момичето, с което съм излезнал, но искам. И не се случва доста пъти е ставало така... Е явно нямам чар :D Но като се замисля... Може би просто пробвам рядко, което и да е било момиче, повечето ми приятели си пишат с по 3-4 на вечер, само и само да намерят нещо, което да ''боднът'', дори и да не си я харесват, само да е малко по-хубава и айде... :D Докато аз я се пробвам 1 момиче на месец, два, я не... :D
awwww <3 8-)
ЗНАЧИ! ^^
Познавам... 10 скорпиона (за толкова се сещам, 3 са момичета)
Какво за тях... адски привлекателни, магнетични, очарователни, сексуални, обикновено зеленооки (омг сега се сещам, че наистина от тези, които познавам половината са със зелени очи, другите с кафяви). Когато са сериозни имат ебааааати готиното излъчване/поглед ewwww *подмокря се* хаха
Някои са приказливи, други също, но повече предпочитат да наблюдават и едва ли не да анализират хората. Можеш да им говориш 20 мин колко грешно са постъпили за нещо си и като цяло да им се ядосваш и обвиняваш и т.н, а те точно в 1 мин и две изречения да закопаят и да млъкнеш. хах
Искрени са. Могат да са брутални на думи, ако ги настъпиш, или по-скоро ако си прекрачил границата на търпението им. Но ако успееш да влезеш под кожата им (което мисля, че е МНОГО трудно), са мили, любвеобвилни, чувствени и могат да ти се разкрият напълно. Горделиви са. :> Нещото, което ме дразни в тях е, че някак се хвалят с хубавите неща, които имат независимо за какво става въпрос. Ако пък е човек, всее едно е негово притежание, все едно е предметче, или поне с такова впечатление съм останалО, сигурно греша. Един (които ми беше нещо като преподавател) открито ми каза: "Искам да си покрай мен, че като ме видят да ми завиждат" хах, някакво шеговито ест. С този същия сме си говорили мнооооого и на различни теми (и за окултни глупости включително^) и като цяло ми е уютно сред теЗ същества, но и някак под напрежение в същото време, защото не искам да ги разочаровам...
Властни са и оправни хах ^ На това им се възхищавам... имам чувството, че могат да се справят с всичко. Имат някаква очарователна тъмна страна. Максималисти са, не мисля че за тях има понятие като 'горе долу, може би, не знам, не съм сигурен' и т.н. Ако ги разочароваш, след това трудно можеш да ги ъъ спечелиш отново. Няма да се лигавят и да не ти говорят и да се държат като в 5 клас като ти се сърдят, ще си говорят с теб, ще се отнасят добре, но усетят ли, че се приближаваш твърде близо и лично, по-скоро биха ти били игнора и биха те отхвърлили... минало ти е времето, минал ти е шанса... малко е плашещо. :> Позитивни са, не са страхливи и всички, дори и жените са силни и своенравни. В никакъв случай не са слабохарактерни и никога няма да ги видиш хленчещи и оплакващи се от живота. Мечтатели са, но реални такива, а не летящи безцелно в облаците... like me... И всъщност това ми харесва, защото... защото аз съм там горе в моята си реалност, в моя си свят... и те не биха искали да ме свалят от него, защото знаят, че ми харесва... по-скоро биха се качили за малко (в този ред на мисли са и адски толерантни), аз бих слязла също заради тях.. и някак... бихме се докоснали. : )
Ако почнат пък да разказват нещо, мога да стоя с отворена от удивление уста и да ги слушам цял ден...
Не съм сигурна дали са напълно верни... момичетата поне, които са ми споделяли са ми казвали, че са адски против изневерите и като цяло не биха си позволили нещо такова... докато момчетата... половината от тези, които познавам си се заглеждат открито по други момиченца, коментират ги също толкова открито, флиртуват с всяка и това изключително ме дразни и ме кара да се съмнявам. Един... дори двама, които са женени, изневеряват на жените си, но единия все пак твърди, че я обича... и му вярвам, но е грозно и ме дразни. Трети пък... с който имахме някаква кратка авантюра :> е като... някакво кученце, което ходи при всички да му се радват и да го погалят... а те как да не му се радват... хах. Дразнещо е. Аз съм изключително ревниво и си преживяявам всичко вътрешно. Не че трябваше, понеже нямаше нищо емоционално, но все пак...
Таа...скорпионите са сложни персони и е трудно да кажеш всичко. ^
Да вярно е, някак винаги тайм нещо в себе си. Рядко се разкривам (поне аз де) пред някой, само защото понякога и в повечето пъти не обичам да се жалвам, не го правя нарочно, защото съм си казал никой няма да ми знае личния живот, но просто така ми идва от вътре. И да борбени сме (поне аз де). За жалост нямам близаак приятел скорпион, а много бих искал. ^_^ А мненията по-долу от loveca777, според мен са грешни смисъл... Той е някъв дефектен :D аз съм роден на 1ви ноември и доста от нещата, които ги пишат по зодийте за вярни (да не кажа всички). Е има и някой дето така познават, че просто... :D Иначе тук, като ли че са най-вярни http://www.zodiq.com/zodiq/zodiq2/scorpion.htm и http://www.zodiq.com/zodiq/zodiq1/scorpion.htm . И да добавя найстина сме много отмъстителни ! И го правим по-възможно най-гадният начин. Бившият ми най-добър приятел (малко странно казано, даже доста, но просто не намерих по-подходяща дума) (близнаци), само защото прекалено много се поддава на чужди мнения ме загуби 1 вид и то той се опита дори и да ме унижи, когато се скарахме, заради това за малко да остане на поправка тази година, а той даже и не се осъзна, че не исках да му подсказвам на тестове и т.н. когато ги правеше към края на годината. Е подсказвах му малко де... Не успях до няква степен да си осъществя искането, въпрки че той бая се беше стресирал покрай мисълта за поправка. Но аз не се притеснявам тази и тази учебна година ще имам време. И като цяло не смятам, че близнаците биха могли да бъдат истински приятели и да разчиташ на тях. Поне мъжете де. Иначе не смятам, и че са много борбени в живота погледнато от страни (хора на по 40 години и отгоре), който са от зодия близнаци (мъже) винги са някви потечението, както станат нещата... Относно жените близнаци според мен са много борбени, не познавам жена близнаци, която да няма добро становище. И определено не мога да се понасям с дева и овен, също така съм забелязъл, че лъвовете много не ни харесват.
П.С. Не знам защо, но всички скорпиони, който познавам и са под 25 годишна възраст слушат електронна музика основно, както и аз. И се извинявам за спама :)
loveca777
08-15-2012, 06:57
е и аз не съм от най-разговорчивите хора, така че не съм дефектен
Явно има разлика между октомврийски и ноемврийски скорпион
Но не съм много отмъстителен
Мисля си неща, но по скоро оставям на съдбата или след време не ме интересува
има доста верни неща от мнението на Щруди , но бях много ядосан за нещо и за това писах глупости по-долу
Мдаа, като че ли повечето скорпиони не обичат да се разкриват. Иначе октомври не мисля че е месеца на скорпиона :D
loveca777
08-15-2012, 07:45
. Иначе октомври не мисля че е месеца на скорпиона :D
И по-хубаво ,ако не е ... :D
Иначе обичам спокойствието , а когато съм влюбен романтиката.. пфф.. направо полудявам :D
Не забравяйте за асцедента - той също е много важен
dream1707
08-15-2012, 07:46
аз - рак, той - близнаци
Като котка и мишка сме.. обаче се обичаме страшно много ^
TheBobqk
08-15-2012, 08:15
и двамата сме стрелци и двамата сме асцедент водолей.. такава забавна картинка сме, че не е истина. Важното - обичаме се отвратително много лигавим се страшно много, караме се от дъжд на вятър. Идеално ни е и на двамата. Така не се бях разбирала с никого :D
Много сладко ^^
Аз съм телец, а той водолей.
Не съм много по зодиите. Разбираме се, обичаме се, караме се понякога, държим един на друг. Това е моят човек просто.
Аз съм лъвче той е рак ... Много хора казват че тези зодии заедно не могат ... глупости на търкалета. Това не определя по никакъв начин човека.
SHPAIdURmeN
08-15-2012, 11:51
Ами какво ще кажете за : Той - Лъв | Тя - Близнаци и за Той - Везни | Tя - Лъв ????
ComeGetMe
08-15-2012, 11:52
телец, той лъв. някой който разбира от зодии какъв коментар ще даде? :D
fakesmile96
08-15-2012, 15:05
Аз стрелец, той - скорпион.
:D само мъъъъънинко има караници :D
lamer4e7o
08-15-2012, 15:12
А близнаците с коя зодия най-много си „пасват“? ^^
DisappointedDreamer
08-15-2012, 15:13
А близнаците с коя зодия най-много си „пасват“? ^^
С другите въздушни зодии - водолей и везни. Но не и със земните знаци. ( в любовен план)
BornToRaiseTheHell
08-16-2012, 06:00
Аз-типичен августовски лъв, той-типичен януарски козирог.. или както казва един герой от "Мисия Лондон": Е ся си е*а майката.. :D
sweetycherry33
08-16-2012, 06:36
Аз - раче, той - рибка.
sweetycherry33
08-16-2012, 06:40
Аз - Рак, той - Телец.
Хм, интересно ... :О
katericArofl
08-16-2012, 07:59
Аз съм момиче Водолей.. засега нямам гадже, ама ще видим .. та и аз мн си падам по зодиите и ето моята гледна точка:
- ОВНИТЕ мъже са мн страстни, мн живот, енергия и хъс има в тях. Непостоянни са ми..
- ТЕЛЦИТЕ жени са ми материалистки, повърхностни, отвеяни, инатливи са..
- БЛИЗНАЦИТЕ мъже са ми страшно интересни. имах период от живота ми, когато всеки, който ме грабне, беше близнаци. Та от много наблюдения съм забелязала, че намирам много общи теми, мога да говоря с часове, забавни, интересни са. От др страна като въздухарска зодия са с много променливи настроения- в един миг се смеят и е луд купон в др могат да се сдухат и съответно и твоето настроение променят. Потайни са ми, невинаги споделят лични работи. Рано или късно започват да ме дразнят с някоя черта от характера си...
-ДЕВА мъже - много пасивни ми изглеждат, гледат да не те наранят, прикриват, това което мислят (ако е лошо) - не ти го казват направо, обвиняват другите зодии, а вината по-често е в тях самите , не понасят базици върху себе си.
-СКОРПИОН жени - слабост са ми. Имам две приятелки, които нямат общо - едната е мн устата, не спестява мнение, не се съобразява, че може да те нарани, държи сметка за действията. Другата пък е много разбрана, не обвинава несправедливо, влиза в положението... и на двете може да се разчита и лично с моя милост се разбират скорпионките.
-СТРЕЛЕЦ жени и мъже - много обичани от всички, смятат ги за големи душички и те самите често парадират с това. На мен са ми скучни, безхарактерни, податливи на манипулация, изтъкват постоянно едни и същи факти от миналото като аргументи при спор и не винаги ти влизат в положението.
-КОЗИРОГ жена - непостоянни, отвеяни, влюбчиви, авантюристични, може да им се довериш, но са много независими и инатливи и нещата тряБва да станат точно по техния начин, когато те го искат, както те го искат.
-ВОДОЛЕИ жени -дрегата ми слабост от зодиака. Всичките ми близки приятелки са водолеи и скорпиони. Еми ние водолеите обичаме разннобразието, не се задържаме много на едно място или върху даден въпрос, проблем лала. Аз съм доста отговорна, може да се разчита на мен, може да ми звъннат, да спя и въпреки това след 10 мин да съм на линия. Също така много ми се променят настроенията. Трудно някой ме впечатлява независимо момче или момиче. Може да се има доверие на водолея, тайните пази,като зениците си, не споделя особено много за себе си или го казва на изключително малко хора. Неемоционална съм аз поне, не се трогвам лесно, не мога да изслушвам, лесно губя интерес.
РИБИ мъже - повечето са ми скучни, добрички са, но им се качвам на главите, само с едно момче от зодията се разбирам и учудващо имаме мн общи теми и е мн забавно.
fakesmile96
08-16-2012, 08:53
Някой може ли да каже за стрелец(ж) и скорпион(м)? :)
oh, асцендента ми е в Риби... а ся де :D И луната се намира в Телец ^_^
та и аз мн си падам по зодиите и ето моята гледна точка:
- ТЕЛЦИТЕ жени са ми материалистки, повърхностни, отвеяни, инатливи са..
-КОЗИРОГ жена - непостоянни, отвеяни, влюбчиви, авантюристични...
предполагам, че си <=15 и все пак: WTF?
явно имаш предимно въздух в картата(не че водолейското слънце не ти е достатъчно) и общуването(разбирай - потоци от думи) е основният ти модус на съществуване, допир със заобикалящата те действителност и предмет на интерес в живота. съвсем естествено. като всичко въздушно - доста отгоре гледаш нещата. а (по)знанието изисква постоянство и търпение;
//ако някой ден успееш да проникнеш в земята и/или водата, ще останеш приятно изненадана;
anonymous708973
08-16-2012, 09:28
-КОЗИРОГ жена - непостоянни, отвеяни, влюбчиви, авантюристични, може да им се довериш, но са много независими и инатливи и нещата тряБва да станат точно по техния начин, когато те го искат, както те го искат.
Присъединявам се към блаб с нейното WTF?!
Козирозите са земна зодия, тоест, точно обратното на "непостоянни и авантюристични". Те са логични, постоянни и търпеливи. Имам едно такова вкъщи. Понеже ми се пада майка, не е от най-търпеливите по отношение на мен, но, като цяло, черта от характера й е.
http://pims.ucoz.net/dir/ljubov_i_seks/samo_za_dami/43
ще ви изровя каквото поискате и без това съм си шматка астрологична :cool:
хах изкопах и още :Д
http://pims.ucoz.net/dir/39-1-0-46
http://pims.ucoz.net/dir/39-1-0-45
katericArofl
08-16-2012, 10:43
хахах аз имам приятелка, сестра козирог няма значение
и съм >15 :P
това са си моите наблюдения, не искам да обидя никой.
дай ми рождените данни на сестра ти, за да видим какво преобладава в хороскопа й;
или просто ТУК (http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi) й щракни една натална карта и я покажи.;
Аз съм раче, а той козирог. :D
едит: Ъ, вече съм писала в тая тема втф. :lol: нищо, де :lol:
Хех, аз съм овен, а гаджето - козирог. По принцип пише, че няма да се получи хубава връзка ама ние сме си страхотно. Инак и аз вярвам в такива неща като зодиите, но гадже по зодия не бих си избрала. някак си повърхностно ми се струва. Все едно да ходиш с някого, защото има точно определен цвят очи или форма на носа.
Rebirthing
08-20-2012, 18:01
дай ми рождените данни на сестра ти, за да видим какво преобладава в хороскопа й;
или просто ТУК (http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi) й щракни една натална карта и я покажи.;
То само до преобладаването на определен елемент ли е :D ? Въпреки, че най-вероятно в картата на този 'непостоянен' Козирог, има нещо въздушно по знак или по дом.
Сатурн като управител на Козирог, също може в натала да не е добре разположен. В падение по знак, да сключва лоши аспекти. Уран може да е по-добре поставен в хороскопа и да надделее.
твоето Слънце да не е на трон?
//никой не обича шоу-оффи;
Rebirthing
08-20-2012, 18:50
Как ще е на трон, Слънцето ми е ранено :( и то тежко.
Просто си умувам кои фактори могат да направят Козирога 'непостоянен и отвеян' :D.
Аз съм типичен скорпион,той е овен.
И става мармалад...
Violenza
08-20-2012, 18:55
Присъединявам се към блаб с нейното WTF?!
Козирозите са земна зодия, тоест, точно обратното на "непостоянни и авантюристични". Те са логични, постоянни и търпеливи. Имам едно такова вкъщи. Понеже ми се пада майка, не е от най-търпеливите по отношение на мен, но, като цяло, черта от характера й е.
Потвърждавам като женски януарски козирог. :D
Хора оставете това със зодиите,простотия е :cool:
Простотия,ама има нещо вярно в нея,не отричам.Обаче днес го осъзнах,след като взех да и гледам рождената карта,всички аспекти на планетите и домовете,изчетох сума материали, кьоравих се сума време пред монитора докато не изчета най-малката подробност как луната ми била мръднала о.О и осъзнах нещо....Знайте за зодиите,ама не дълбайте(освен ако няма да ставате астролози):D файда-няма!
Rebirthing
08-20-2012, 19:12
пAteNцЕ, що да няма файда :P ?
Мръднали Луни няма - не вярвай на всичко в нета ;д.
ShtrudeL
08-20-2012, 19:36
я, ъпнали сте любимата ми тема <3
ох.. ама май нямам какво да кажа, доста съм си чесала пръстите тук :о
На скоро си говорих със сродна душа по тая тема и беше скорпион. Не бях афектирана от този факт, но тоЗ човек имам чувството, че можеше да ми влезе в главата и да ми прочете мислите, аз неговите също. И то си говорихме адски философско точно като по рибешки и скорпионски. :3 И НАЙ-хубавото беше, че се усещахме като просто приятелчета и нищо повече, а това е толкова ценно и се радвам. А докато пък философствахме с тоз същия, при нас имаше и едно момиченце овен, с което учудващо се разбирахме много добре и ми беше доста комфортно и уютно и с нея, а по принцип овните са огнени знаци.
Най-добрата ми и може би единствена приятелка пък е везни и си я обожавам и се разбираме чудесничко <3, а по принцип не съм очарована от самата зодия. И ето факт - има зодии, които може и да не обичам, но да ми допадат хората, които ги носят и обратното.
О! Понеже се занимавах с едно нещо, което ме направи малко социална хаха, се запознах с едно момче риби, което ме издразни за минимум кратко време с типично рибешките ни разсъждения и навика за правене на анализи на всичко що диша. Не знам защо не обичам други риби, освен мен. :3
ewww тук е момента да кажа колко обичам някоИ рачета и колко добре се разбирам с тях и колко ного си гушкам ВениВениВени :3
П.П. А сега видях, че сте обсъждали козирозите... мисля, че са леко дръпнати, обидчиви и песимистични, но иначе са добри..
Аз съм Стрелец, той... още не се е появил.
Единственият мъж, с когото съм имала сериозна връзка беше Козирог. :booooomb: Не знам и аз как се задържахме, голям зор беше за мен. Когато съм обвързана, все едно някой ме е затворил в кафез. Аз съм свободолюбива, душата на компанията, обичам хората да ме обичат и се раздавам от все сърце за всеки, дори и за хора, които не харесвам. :) Готова съм да помогна по всяко време на денонощието. В същото време мога да бъда много сурова. Скандали не правя и не излагам на публично достояние връзките си. Не ми е комфортно и мисля, че никой не би трябвало да се засяга от моя личен живот. Трудно се обиждам, приемам повечето думи на шега, но ако някой се подиграе с мен спирам да му говоря без каквито и да било драми. Оптимист до мозъка на костите си и май съм оперирана от ревност. :D
Приятелят ми беше, пък и все още е тотален реалист, което така ме е вбесявало понякога. Само да кажа, че не разбирам нещо и той започва да ми го обяснява с най-малкия детайл. Много ревнив /е, то вярно, че и аз съм красавица :oops: , но това ме изпиваше :cry: /, обича да командва, но при мен е малко трудно, защото, както се вижда съм родена богиня и някак е невъзможно... :lol:
Другите мъже, с които съм имала връзка, но не задълбочена са Овен-с тях се надушваме от километри :D /, Лъв и Стрелец. Със Стрелеца, обаче, не беше точно връзка... :lol: Преследване, ухажване... а бе, общо взето една страстна есенна циганска любов. :D
Голямата ми любов беше Везни. Много колеблив, страстен и също като мен прикрит. По едно време, обаче, ми омръзна и си намерих нова плячка... :evil:
Баща ми е Риби. Той си живее в негов личен свят, в който допуска малко хора. Тих човек, спокоен, ревнив, но никога не бих го нарекла мекушав, какво остава за влияещ се от чуждото мнение. Сам си изгражда мнение и сам го променя. Не знам какъв му е АС, но смея да кажа, че двамата му най-добри приятели са Лъв и двамата го гледат в очите, когато комуникират. Има самочувствие и общо взето е човек с тежка дума. Няма тема, на която да не можеш да говориш с него, но за определени неща е толкова праволинеен, че ме изкарва извън релси... :lol:
Най-добрият ми приятел е Близнаци. Винаги весел и шантав. Думата да му вземеш е трудно, но и никой не е опитвал де... :D Човек със собствено мнение, начетен и толкоз! :D
Другият е Рак. Той е срамежлив, но стесни ли се компанията си показва диващината от до. :D Той е много влиятелен, забавен и понякога истеричен... :roll: :D За разлика от жените Рак. Слабо ги изтрайвам. Ако не харесвам някоя дама, то 90% съм сигурна, че има нещо рачешко в нея. Я зодия, я АС, Луна и пр. :D Всеки път, когато се запозная с някое ново попълнение си викам ''този път е различно; много е готина-Раците са готини, грешила съм за тях'', но всеки път все повече и повече се убеждавам, че съм безумно права. Не са за мен явно. То бива, бива чувствителност, ама чак пък толкоз... :D Не е работа, мамата му стара! :lol:
NambyPamby
09-15-2012, 16:24
Дева-Везни сме ние.
UltraBlue
09-15-2012, 16:27
И двамата сме козирог и честно казано често се "блъскаме с рогата" :D
dryndryn
09-15-2012, 16:34
Козирог и стрелец. :)