View Full Version : Притеснения без причина
Правихме секс без презерватив на 20,05 последния ми цикъл беше на 11,05 и продължи 3-4 дни, не е свършвал в мен а на ръчна 5 минути след като прикл. със секса.Сега трябва да ми дойде на 08,06-09,06 но все още няма ПМС.Днес малко ми беше лошо за 5-10 минути само.Имам ли повод за притеснение от бременност ?
Надали има опасност, ако до 10-11 не ти е дошло, вземи един тест за да се успокоиш.
Дано си дойде на датата, преди секса се изкъпахме той ходи до тоалетна така, че няма шанс за останали сперм. в тази течност преди свършването.Но все пак до сега винаги 2 дни преди да ми дойде усещах, че наближава но сега не,това ме притеснява
Понякога се получава така. От стрес също може да закъснее, за да ви е мирна главата го правете с кондом.
Има още няколко дни все пак днес е 7 може пък днес да започна да усещам ПМС или пък да ми закъснее защото секса беше малко по груб,два дни след него имах леко розово зацапване..
SmilezZz
06-07-2012, 07:42
Съмнявам се да е станало нещо. От притеснения, от смяна на климата, антибиотици, стрес и т.н., може да закъснее. Успокой се , и ако не ти дойде , си направи тест, за да се успокоиш.
Съмнявам се да е станало нещо. От притеснения, от смяна на климата, антибиотици, стрес и т.н., може да закъснее. Успокой се , и ако не ти дойде , си направи тест, за да се успокоиш.
Днес е 9-ти и не ми идва все още, не усещам нищо
като ПМС
Ilikeliljon
06-09-2012, 10:24
стига с това пмс бе. Не е задължително да го има винаги или пък винаги да е с една и съща сила.
vagarious
06-24-2012, 07:37
Днес е 9-ти и не ми идва все още, не усещам нищо
като ПМС
Спокойно и на мен ми се е случвало.Винаги съм усещала, когато ще се появи менструацията, но веднъж и при мен нямаше никакви показатели за това нещо.Реално, нямах никакви поводи за притеснения, но все пак се филмирах и 1 ден след предполагаемата дата, която трябваше да ми дойде си направих тест и беше отрицателен.От притеснение не бях сигурна дали съм го направила правилно и айде пак във филма .. По-късно същата вечер, ми дойде .. Наистина,от стрес, притеснение, климат, обстановката около теб .. външните фактори общо взето също влиаят.Дано всичко ти е ок. ;)
chukipuki
06-24-2012, 11:07
Като стане нещо такова, не го мисли толкова. Ако ти закъснее с повече от няколко дена и по-принцип ти е много точен и редовен си направи един тест и това е. Няма нужда от излишни притеснения.
DragonLady
06-24-2012, 11:54
Ако толкова се притесняваш направи си един тест, ако ти закъснее. Но според мен не е станало нищо! Аз си го правя с моя от бая време насам без презерватив и да чукна на дърво всичко си е наред и си ми идва когат6о трябва. Дано поне това те успокои малко.