View Full Version : ПРИСТРАСТЕН СЪМ КЪМ СЕКСА!
SexyBody
06-07-2012, 21:58
Пристрастен съм към секса и ако не правя 2 дена секс и ставам неспокоен заядлив и откачам
!!!!!!!!
bootyboy
06-07-2012, 22:01
мисли си за тогава когато момичетата са в цикъл и миришат
SexyBody
06-07-2012, 22:04
Това не ме отвращава защото съм леко перверзен :D
Знаем те тебе,секс маниак...с всяка втора тема ни се обясняваш,знаме че си ненаситен,ама давай малко спирка на Леви и Деси
dimitar_ak
06-08-2012, 06:56
Опитай да не правиш секс 3 дни да видим ще умреш ли.
IseeDEADbodies
06-08-2012, 09:47
Chill out, sex machine ...
бас хващам че си направил сефтето наскоро и просто сега има неква дето си я праскаш по-редовно и твай.
shmatarok
06-08-2012, 10:10
Ти не беше ли девствен? Оо :D
In*The*Face
06-08-2012, 11:02
Заповядай
Нимфомания (от гр.νύμφη (nymphe) — невеста и μανία (mania) — страст, безумие) е термин характеризиращ състояние на повишено полово влечение съпоставим с хиперсексуалността. Често терминът се употрбява в преносен смисъл за обозначение на анормално сексуално поведение. Характерни за състоянието са постоянната сексуална неудовлетвореност, липса на удовлетворение от един партньор. Нимфоманията се свързва с психическо или нервно разстройство и ендокринна недостатъчност.
edDinstVenNa
06-08-2012, 12:51
бас хващам че си направил сефтето наскоро и просто сега има неква дето си я праскаш по-редовно и твай.
100 % ;dd ....
ShtrudeL
06-08-2012, 13:17
пф не е нужно 'да си е направил сефтето на скоро', за да му се прави секс постоянно. ^^
just sayin' ^^
А за да не пускам нова тема...
Някъде бях чела за сексуалния апетит у мъжа и жената, когато са във връзка.... всмиииис... единия може да има по-голям сексуален апетит от другия и такива ти неща... някой може ли да даде някоя такава статия, че ми е инересно, а търсих и намерих точно каквото търся. ^^
In*The*Face
06-08-2012, 13:26
Аз не можах да разбера какво точно търсиш^
щруди, не е нужно, ама в случая си е така, момчето даже няма никакъв въпрос и проблем, той просто заявява, че е "пристрастен към секса" и откачал... някаква показност смешна забелязвам тук.
И като пусна тема в тийна, ние как можем да ти бъдем полезни?!?!
SexyBody
06-09-2012, 11:34
И като пусна тема в тийна, ние как можем да ти бъдем полезни?!?!
Примерно ако знаете някакъв начин с който да намаля сексуалния си апетит........
SexyBody
06-09-2012, 11:43
Не съм си го направил скоро сефтето! И не съм си хванал една а три
Нормално е. Като няма кво, удряш чекия. Като имаш 3, къв е проблемът? Прайш секс и тва е. Като си толкова ненаситен, си намери и ти ненаситна и си готов.
Тя е прекрасна, винаги иска, не отказва,можеш да я чукаш нон стоп - СЕКС КУКЛА само за 99,99!
Ако имаше универсален начин да си поспреш нагона,амаа няма такива екстри. Шляпаш и това е!
Примерно ако знаете някакъв начин с който да намаля сексуалния си апетит........
Отиди да те скопят и няма да имаш желание за секс.
SexyBody
06-09-2012, 15:46
Отиди да те скопят и няма да имаш желание за секс.
Желанието за секс не идва от тестостерона първо се осведоми и тогава ръси акъли
ZaicheNaXeroin
06-11-2012, 23:36
^гръмни се
а какво му е лошото че ти се прави секс? на тая възраст е нормално май....