PDA

View Full Version : HELP.. как да постъпя ?



mads13
06-10-2012, 08:01
Така..преди време с едно момче уж много се харесвахме (аз имах истински чувства,но той си играеше с мен).. сега вече не си говорим.. срещнах друг..харесвам го,но чувствата ми са нестабилни.. в последно време доста момчета ми казват,че ме харесват,но аз тях не.. и там е въпроса,че момчето,което харесвам също ми предложи..аз не съм убедена,защото той иска връзката ни да е тайна..аз съм на 14,а той е с 1 година по малък..първото момче,за което ви казах,познава останалите и постоянно ми държи сметка как да постъпвам .. каза ми 'ти не оценяваш техните чувства,само да си им сторила нещо,не знам какво ще ти се случи..пълна смешка си,само ги сменяш'.. а аз се притеснявам толкова много какво им е на тях,защото знам какво е да харесваш някой,а той теб не .. най-добрия ми приятел ми каза да не обръщам внимание на хорското мнение,но аз не искам да ме мислят за ку*ва..каза ми да тръгна пробно с този,който харесвам и да вида дали ще се получи,пък ако не да му кажа да забравим всичко и да бъдем приятели.. но аз се съсипвам от хорското мнение.. имам много слаба психика и не знам как да постъпя.. кое е правилното решение ? Утре трябва да отговоря на въпросното момче,към което имам нестабилни чувства и да му кажа дали искам да сме заедно .. :(

Bloody-girl
06-10-2012, 09:33
Така и не можах да ти разбера историята. Пълно е с момчета около теб и блаа, блаа.
Поне имаш избор. Бъди с този, който искаш, но нека връзката НЕ е тайна. Тези връзки нямат бъдеще.
Опитай се да не се интересуваш от мнението на другите, ти си самостоятелна личност и животът си е твой. Няма да се жените все пак,пробвайте. Риск печели, риск губи.

alice13
06-10-2012, 16:22
Щом иска да е тайна връзка, няма смисъл. От тях смисъл няма. Аз имах такава връзка и накрая се оказа че ми изневеряваше. Хвани си някой друг. И да не го харесваш дай му шанс.. не се знае..

Enchanting
06-11-2012, 10:28
първо разбери какво искаш и след това действай

SmilezZz
06-11-2012, 10:46
Разбери се със себе си, чувствата си и помисли какво , и кого наистина искаш!
Недей тръгва с някой , само поради някакви тъпи причини. Забрави го предишния - не те е оценил, а сега иска тайна връзка: лично аз не бих се съгласила.