PDA

View Full Version : Наистина искам да умра... но дори това не ми стиска да направя...



ninaa12
06-10-2012, 17:25
Писала съм многооо многооо пъти все за едно и също момче... бях писала в една тема че ще сложа край и това и направих. Но след всичките му мили жестове цял месец отново ОТНОВО повярвах. А сега ОТНОВО съжалявам. Имам проблеми с родителите си ... никъде никакво излизане. Единственото момче което беше с мен заради самата мен ... а днеска когато исках един спокоен последен разговор .. в който исках да ме погледне в очите и да ми каже ОБЕЩАВАМ ПОВЕЧЕ ДА НЕ ТЕ ТЪРСЯ ( защото иначе ме боли много много повече ) той така и не го направи. Разбрахме се като ще е последен разговор да си кажем истината и той ми каза че преди 4 месеца ( ние сме заедно от 8 ) той все още имал чувства към бившата си. Преди 1 месец я зарибява по скайп за да ми докаже че нямало нищо след което тя му се върза и той я отряза по най-гадния начин. Това трябва ли да означа нещо след като аз 6 месеца от както съм била с него той още е мислел за нея? Не мога не мога и НЕ МОГА да го приема. Днеска говорех с бившата му като човек той беше при мен говорехме по телефона след което ми звъни приятеля и да ме заплашва а той (моя) стои и мълчи кат путка. Разревах се пред него НИКОГА не съм се унижавала така... говорейки как ще се самоубия и повярвайте ми наистина го мислех.. и все още го мисля мен самата ме е страх от това което ми минава през главата. Докара ме до вкъщи знаейки какво бих направила защото имаше среща с приятелите си. Моля ви кажете ми защо толкова много обичам човек който толкова много ме наранява? Не знам дали ме е взел насериозно но в момента стоя с хапчета в ръка гледайки в една точка и само усмислям всичко което ми е казвал и правел за мен дали всичко което е правел би оправдало това което направи днеска? Твърди че ме обича би дал живота си за мен а ме остави ей така знаейки че аз си мисля най-страшните неща които много добре знае че мога да направя? Разберете ЗНАМ че ще ме помислите за тъпа лигла на 16 съм ... но повярвайте ми когато намериш човек който толкова да ми помага да се справяш с всички около мен и сега точно този човек който ми показа че живота ми има смисъл ми забие нож в гърба ... Не мога да погледна никой друг... не мога... НЕ знам какво да правя страх ме е да не направя някоя глупост и после да съжалявам ако изобщо имам възможноста да съжаля за нещо. Не мога да го забравя разберете не мога ...но сега осъзнавам че той няма никакви чувства към мен ... просто не мога повече... наистина не могаа

Illusion772
06-10-2012, 17:33
Според мен той не е за теб , и
моля те махни ги тия хапчета всичко може да се преживее по един или друг начин
горе главата :)

JungleJaguar
06-10-2012, 18:10
Виж кво,всеки има трудни моменти в живота.Аз на 16-17 имах далеч по-големи проблеми от твоите.
Но когато останеш сам,се научаваш да разчиташ само на себе си в най-тежките моменти.Никога не се оплакваш и ставаш по-силен.Да,лесно е в тежките времена с приятели и хора около теб, които да ти удрят по едно рамо,но не всеки има този късмет.Аз примерно го нямах.Тежко е,но
САМ СЕ ИЗПРАВЯШ И ВЪРВИШ НАПРЕД,КОЛКОТО И ДА Е ТЕЖКО.
С НОКТИ И ЗЪБИ СЕ БОРИШ И НЕ СЕ ОТКАЗВАШ !
Тва е живота-има и хубави,но и много лайняни моменти.Никъде не пише,че живота ще е само розов и всичко ще е супер.
А предатели има и ще има винаги.И най-често най-близките ти забиват ножа.Хапчетата далеч не са решение на проблема !
Колкото и да боли вървиш само напред !

bebe7o
06-10-2012, 18:36
Такива като него с лопата да ги ринеш. Важното е да си извлечеш поука и повече да не допускаш да се държат така с теб. Иначе стига с тея глупости за самоубийства, хапчета и т.н. Има толкова по-големи гадости в тоя живот, а вие сте тръгнали да се жалвате за разни пикльовци... Нито сте живели кой знае колко , нито нищо. Горе главата.

SmilezZz
06-10-2012, 19:53
Оф , момиче. Просто порасни.

Не единствената си била разочарована от любовта, ама това не означава да се самоубиеш , както и всички други. То тогава на света няма да има хора.

Иначе сядаш и говориш сериозно с него, както сте и направили. Помоли го да ти кажа самата истина за неговите чувства към теб, без да се притеснява дали ще те нарани. Просто да си каже всичко. И зарежи тия хапчета, що за глупост? Той не е нито първия, нито последния. Явно не е човека за тебе. Иначе нали знаеш, че всеки човек си има своята половинка, която рано или късно ще срещне.
Сега се вземи в ръце. Аз също съм била на твоето място и то с човек, с който имах сериозна връзка. Обаче сега знаеш ли какво? Мога да твърдя , че съм намерила човека, написан на съдбата ми - точния, правилния, перфектния. Просто сега се усмихни и ти ще срещнеш твоя, просто повярвай.

fenasf
06-10-2012, 20:23
РЕВ РЕВ РЕВ

я се земи малко в ръце бе, патко заспала. С какво толкова има да се справяш на тая възраст, че и тръгнала да се самоубива :razz: супер смешна си, вземи се скрий

ForzaFelipe
06-10-2012, 21:37
Това момче не е за теб,ясно е че нямате бъдеще...очевадно от там ти идват и проблемите,на 16 си,бият те хормоните,вместо да се занимаваш с глупости и с келеши,който си мислят че са си хванали малка пикла която да контролира...Покажи пред всички че вече не си малка,че не си глупава,заеби го,той не е за теб,вземи се в ръце,покажи на вашите че не си малка пикла,докажи им че вече си пораснала,не си създавай излишни проблеми като се караш с тях.Имаш приятели и приятелки,почни да излизаш,ходи на плаж (видях че си от Варна),ходи на кино с приятели,учи,ходи на даскало...то не че ви остана...покажи че не си малка,заеби го келеша,занимавай се с други работи и му кажи да не те занимава,твърдо,не се лигави,покажи му че нямаш нужда от него и че не го искаш в живота си,ние мъжете само от това разбираме,покажеш ли слабост,ще продължава да ти се качва на главата ;) И моля те,не се занимавай с глупости от рода на хапчета и тем подобни глупости...не помагат да ти кажа,повярвай ми,а самоубийството...не мисли за себе си,има хора който те обичат,като твоите родители,не прави глупости поне заради тях ;)

New_Teen_Mashine
06-10-2012, 22:00
Съгражданин! Не ми мисли за самоубийство има и по-зле просто си дай време излизай с приятелки 1-2 седмици.

rusoto_baby_f
06-11-2012, 04:02
Ти си едно слабохарактерно момиче.
Щом заради едно момче си стигнала до там, че да мислиш за самоубийство..Ти помисли ли, че опитът за самоубийство може да е неуспешен и да останеш инвалид ...А за родителите ти колко много ще страдат? ..Или мислиш само за себе си..
Ти си само на 16г знаеш ли колко неща ти предстоят да се случат, колко пречки, проблеми, изпитания..Нали за това е живота да си вземем поука от дадена ситуация и да ни направи по силни.Ако пред всяка малка спънка в живота ти, мислиш да се самоубиваш, то ти си егоистка.Мислиш само за себе си в момента, гадно ти е, разкъсваш се от вътре и край, живота за теб приключва.Но това няма да ти реши проблема, просто ще се нараниш и ще нараниш хората около теб.Настръхвам при мисълта за подобно нещо.
Колкото до момчето.Не си струва..Горе главата.Ще срещнеш много нови хора, нови момчета, нова любов, не трябва да се предаваш толкова лесно.Излизай повече с приятелки, забавлявай се.Всеки тук е преживял раздяла и ти ще я преживееш.

kalpazanka
06-11-2012, 06:01
Нищо не разбрах от темата, не намерих причината за тия драми, сополи и сълзи, така че те съветвам да не гледаш повече ТВ, да спреш да ползваш РС и да излезеш навън- чистият въздух ще ти се отрази добре.

neverlookback
06-11-2012, 06:55
... но повярвайте ми когато намериш човек който толкова да ми помага да се справяш с всички около мен и сега точно този човек който ми показа че живота ми има смисъл ми забие нож в гърба ... Не мога да погледна никой друг... не мога... НЕ знам какво да правя страх ме е да не направя някоя глупост и после да съжалявам ако изобщо имам възможноста да съжаля за нещо.
В това отношение те разбирам изключително добре, но не мога да ти дам съвет, защото аз също не мога да се справя с подобна ситуацията. Единственото, на което може да се надяваме е времето да помогне.

don't say anything.
06-11-2012, 06:55
Бе, вие нормални ли сте, не сте ли нормални..
Направо ти се чудя, авторке, как може да си късаш нервите така заради момче?
И чакай с'а да те питам, к'во той е виновен, че си филмирана, че даже го обвиняваш, че те бил оставил?
Ти го късаш, с'а ревеш.
Трябва да разбереш нещо и то е, че животът ти ще бъде такъв, какъвто ти самата си го направиш.

radostina239
06-11-2012, 08:47
аз едно не разбирам-момичето споделя проблем, защо я критикувате...мислите ли, че е лесно да признаеш, че имаш проблем и да го споделиш...според мен няма нужда от нападки и обиди...а относно темата избий си тая мисъл от главата всичко ще се оправи

dimitar_ak
06-11-2012, 10:08
Да, момичето има проблем, но той не е във въпросното момче и връзката й с него. Проблемът й е, че се прави на слабохарактерна и не може да прецени, че след като някой и създава толкова негативни емоции той не е за нея.

radostina239
06-11-2012, 11:10
защо да се прави може би обичта и е толкова силна, че не си представя живота без него...аз мисля, че трябва да и помогнат и хората които я обичат и държат на нея...но с нападки нищо няма да се получи...най-много да и хрумнат други идеи, които дори не трябва да и минават през главата...просто се дръж и горе главата

don't say anything.
06-11-2012, 17:15
защо да се прави може би обичта и е толкова силна, че не си представя живота без него...аз мисля, че трябва да и помогнат и хората които я обичат и държат на нея...но с нападки нищо няма да се получи...най-много да и хрумнат други идеи, които дори не трябва да и минават през главата...просто се дръж и горе главата

И ти вземи се стегни и се чуй к'ви глупости дрънкаш. Не си представяла живота без него, като че ли е първият и единственият. Детски истории просто.

radostina239
06-11-2012, 18:13
аз не съм казала, че света свършва с него...точно обратното...да се огледа кой наистина държи на нея и да не си мисли глупости...мъже много...