PDA

View Full Version : HELP



radostina239
06-11-2012, 07:55
от 1 година и 11 месеца съм с приятеля ми ... много го обичам и той мен така ... сигурна съм иначе нямаше да сме заедно толкова време ... по цял ден сме заедно (от обяд до през нощта) ... проблемът е, че и двамата сме големи инати и той се сърди за глупости ...винаги като му стане нещо не ми пише и нищо не прави ... винаги аз оправям нещата ... винаги като е виновен не си признава а най-лошото е, че ме изкарва мен виновна ... така вчера се разсърди(аз дори не го разбрах защо) ... и вчера не сме се виждали ... каза да не му звъня или пиша, защото щял да си счупи картата(способен е на това) ... сега не знам какво да правя ... ще се радвам да разбера вашето мнение, защото аз съм пристрастна-обичам го !!!

kalpazanka
06-11-2012, 08:01
В коя група сте в детската градина?

И измисли по-кадърно заглавие, иначе аз съм способна да ти затрия темата.

HoBaTopka
06-11-2012, 08:02
Даа не е учудващо, че се държи така и мен ако питаш не е способен да си счупи краката.
Спри да му ходиш след гъ*а. Не го търси когато се прави на женско/се сърди ОСВЕН ако според теб има ОСНОВАТЕЛНА причина да го прави. Та вече не го търсиш (минали са няколко дни примерно) ако той не те потърси значи толкова му пука, значи толкова те и обича, значи го късаш и значи, че ще си намериш някой, който ще се държи човешки с теб, а няма да те разиграва и унижава по такъв долен начин! :) ))

neverlookback
06-11-2012, 08:07
Наистина е най-добре да не го търсиш след като той се е разсърдил. Виж до кога ще издържи да се инати. Но според мен с такъв тип човек ще са ви трудни взаимоотношенията за в бъдеще, освен ако не е на 19 - 22 и още се държи като дете. Хората в един момент порастват и се осъзнават.

SmilezZz
06-11-2012, 12:24
Престани да го търсиш, когато той се прави на най - великия. Не се унижавай, само защото той си мисли, че света се върти около него. Единствено действай тогава, когато знаеш, че той има ОСНОВАТЕЛНА причина, за да се сърди. Сега нещата нека си останат така, за да видиш дали ще те потърси. Ако не се сети - ясно е колко те "обича" и колко "държи на теб". Тогава късаш, независимо, че сте заедно от толкова дълго време - не може винаги ти да си тази, която прави компромиси и оправя нещата. Връзката се състои от двама , които действат заедно, а не само единия да полага усилия, за да е всичко наред.