Влез

View Full Version : Дамски душ

Outspoken
06-11-2012, 13:19
Здравейте! Имам малко гинекологични проблеми ,та трябва да си направя дамски душ с млечна киселина.Нямам представа как се използва това чудо и как да го направя с киселината.Моля ви ако някой е ползвал ,да сподели.Благодаря

dPa3HuTeJl
06-11-2012, 14:25
O_O!! Можеш ли да разясниш какво е Дамски Душ? Страх ме е да погледна в Google... щом изисква киселина..

П.С. - Питай гинеколога?

ShtrudeL
06-11-2012, 14:43
O_O!! Можеш ли да разясниш какво е Дамски Душ?

:>

Нещо, което си пъхаш във вагината и ъъ пръскваш вътре каквото впръскваш там, в случая това, което каза авторката. :> ^

Sapunji
06-11-2012, 15:00
O_O!! Можеш ли да разясниш какво е Дамски Душ? Страх ме е да погледна в Google... щом изисква киселина..

П.С. - Питай гинеколога?

До колкото знам тва е клизма

krymowa95
06-14-2012, 12:10
Sapunji .. то бива да си некомпетентен/на ..ама чак пък толкова .. преди теб казаха, че го пъха във вагината, ти ми говориш за клизма .. ахахахаха .. клизмата е отзад .. образовайте се, моля ви :))

shmyshi
06-14-2012, 13:09
Отиваш в аптеката казваш, че искаш дамски душ (3-4лв. са) предполагам там се продава и млечна киселина, щом е за лечебни цели. После пълниш самия балон с киселината, слагаш накрайника, пъхаш, стискаш балончето, за да влезе от киселината толкова, колкото са ти казали и си готова. Не е страшно изобщо ;) Само не забравяй всичко да дезинфекцираш ако го ползваш много кратно :)

heartshapedbox
06-15-2012, 12:35
Провери дали трябва да е разтвор или чистата млечна киселина, преди да го правиш.