Влез

View Full Version : мисля , че това моето е депресия

Елаа
06-11-2012, 19:58
тъжна съм ! на улицата сред хората се смея и играя ролята на щастливо и доволно от живота момиче , но остана ли сама единственият начин да облекча това напрежение е да плача ! да .. дори понякога се питам защо го правя , но не мога да се спра , сълзите текат ! чуствам се найстина много самотна ! имам работа , имам приятели .. на пръв поглед всичко е идеално , но нещо ми липсва . освен че ми липсва той - момчето което така и не мога да имам , ми липсва и желание за живот . нямам желание за каквото и да е било и започвам да живея все по еднообразен и скучен живот . може би това допълнително ме депресира . незнам какво да направя , как да постъпя ? знам , че всичко това се дължи от неговата липса и от желанието да изживявам всеки един миг с него , но това моето колкото и да е любов не мисля че е нормално по този начин да ми влияе на психиката ! искам да обърна нова страница в живота си но не мога . живея с миналото колкото и да не искам !

HoBaTopka
06-11-2012, 20:14
Според мен си си втълпила това. Има вариант за оттървия от положението като си разнообразиш ежедневието с нещо ново. Например скочи с бънджи(дано се пише така) :D или нещо друго, което не си опитвала преди ..

neverlookback
06-11-2012, 20:21
А какво ви разделя с този човек? Защо не можете да сте заедно?

Елаа
06-11-2012, 20:24
съгласна съм , ще ме разведри .. но каквото и да направя , мисля че това момче няма да ми излезе от ума :(

Елаа
06-11-2012, 20:36
истината е че бяхме заедно преди около 3 - 4 години но тогава не исках да съм с него и го оставих . след време осъзнах какво съм загубила и си го пойсках обратно , но вече беше късно :( вече 3 години правя всякакви опити да се докажа пред него и да го спечеля отново , а той не спира да ми показва и доказва , че няма никакъв интерес към мен от много време . унижавал ме е , подигравал се е с мен , карал ме е много да страдам , а имам чуството че това подсилва моето желание да го имам . виждаме се от време на време но за любов не ще и да става дума . понякога пък е толкова мил , че точно когато реша да го игнорирам колкото и да ми струва това , по този начин ми показва че има надежда .. а на другия ден пак същото :( не знам какво да мисля и какво да правя вече .

neverlookback
06-11-2012, 20:49
Ако трябва да съм честна просто трябва да се откажеш. След като след толкова време продължава да не иска да сте заедно, на дали ще го открие за в бъдеще. А тези му действия да бъде мил когато се опитваш да спреш да мислиш за него са ми толкова познати. Подобен тип мъже(ако действително това му е целта) са изключително несериозни и бягай по-далече от тях.

Елаа
06-11-2012, 20:54
не си първата която ми дава този съвет , но със сигурност си наясно , че не е лесно да забравиш някой ако найстина значи нещо за теб . и все пак ако ти разкажа с подробности съм сигурна че ще ме разбереш през какво съм минала за него и защо съм на мнение че той ми е всичко и че живея за моментите в който го виждам . права си несериозен е , но по дяволите обичам и недостатъците му :( искам да го забравя но не мога и се измъчвам много по този начин .

gabi_94
06-12-2012, 16:45
Прояви воля!!! Кажи си сама на себе си, че ще го преживееш и ще започнеш нов живот. Направи нещо лудо и ново - смени си прическата, купи си някоя екстравагантна дреха, излез с нови хора, както някой каза дори скочи с бънджи, например. Срещай се с други момчета, дай шанс някой да спечели вниманието ти. Забрави го. Изтрий всичко свързано с него от компютъра си и от съзнанието си. Човек е способен на всичко само да иска. Била съм в подобно положение мноооого време..след това срещнах бившия ми приятел и спрях да мисля за този, който толкова много преследвах и ясно личеше, че не знача нищо за него. Сега пък като се разделих с приятеля си изпаднах в някаква дупка - рев, нежелание за нищо и самосъжаление. Но дойде време да кажа край на това! Човек ако сам не си помогне, няма кой друг да му помогне.

П.П. Ако ти се говори по-подробно за него с някой, ми пиши на лично :)

IseeDEADbodies
06-12-2012, 17:07
Още една drama queen ? Апф...

marin4itu
06-13-2012, 07:11
О, момиче, я се стегни! 3 години си загубила да ревеш по него? Няма смисъл! Изтриваш всичко, номер, фейсбук, скайп, снимки и спираш да се виждаш с него. Като се уловиш да мислиш за него, просто се секваш и си мислиш за нещо хубаво..

valdesbg
06-13-2012, 07:18
Още една drama queen ? Апф...

Indeed.

Що все някой трябва да ти е виновен за перманентното ти ПМС?

Той ми липсвал, аз го искам, ама той не ме иска, имам си работа имам си всичко ама ми се реве. Не мога да го забравя блябля. Естествено че не можеш, по удобно ти е да мрънкаш и да се самосъжаляваш, отколкото да почнеш да променяш. Всичките глупости дето изписа са ти оправданията за да не си оправиш живота.

SmilezZz
06-14-2012, 17:37
Време е вече да се стегнеш. Стига си хабила времето с глупости от рода -за него и подобни. Просто бъди силна и това е. Наложи си воля и продължи напред с високо вдигната глава.