Влез

View Full Version : Интернет любов..Нещо красиво и нереално !?

Walle
06-12-2012, 12:33
Здравейте!
Колко е вероятно любов по интернет да успее ?
Срещнах момиче във ФБ, с което имаме еднакви интереси и разбирания. Просто сме като ключ и ключалка. Проблема е че тя е от друга държава, и още първи път като си писахме каза че искала да дойде в България при мен. На 19 и 18 сме, което в случая има значение. Аз съм много радостен че съдбата ни срещна(макар и по интернет), но съм много скептичен, че нещо ще излезе... Тя изглежда е по наивна и наистина вярва в бъдещето ни заедно. Иска ми се да не бяха тези 900 км който ни делят един от друг.... Тя самата ми каза, че е влюбена в мен, след като си писахме 2 дена по 6-7 часа и си разменихме снимки.
П.С. - без злобни коментари

ShtrudeL
06-12-2012, 12:45
...Има ли сериозни намерения да се връща в България и да си живее тук?
Ако не - забрави я.
Ако се върне - вярвай в хубавите неща, но се убеди, че тя също вярва.

Walle
06-12-2012, 12:57
Тя не е българка по народност. Пишем си на 3 езика общо взето

eclipse3
06-12-2012, 12:58
а каква народност е тогава?

Walle
06-12-2012, 13:02
от Сараево е, но какво значение има?

vesito13
06-12-2012, 13:05
Абсурдно е след 2 дни, дори по 24 часа на ден да сте си писали, да ти обяснява колко е влюбена в теб и още повече да се премести да живее тук. Не знам само как се връзваш на тази история и въобще го поставяш като въпрос. Любов от 2 дни, по интернет, звучи наистина глупаво и абсолютно нелогично.

ShtrudeL
06-12-2012, 13:05
well... съжалявам.
Вашата приказка има граници.

eclipse3
06-12-2012, 13:07
просто ми стана интересно :) аз ли не съм разбрала или вие сте си писали САМО 2 дена и за това кратко време тя ти е казала че е влюбена в теб?? малко нереално ми изглежда , ако е така

Walle
06-12-2012, 13:11
Нали знаеш.. по интернет всичко е лесно да се каже. Според мен просто ме харесва, но не ми пречи като казва че е влюбена.

eclipse3
06-12-2012, 13:16
Срещнах момиче във ФБ, с което имаме еднакви интереси и разбирания. Просто сме като ключ и ключалка. писахме 2 дена по 6-7 часа и си разменихме снимки.

Как ,за 2 дена писане с някого ,може да решиш ,че сте като ключ и ключалка?

Walle
06-12-2012, 13:21
На всякакви теми си говорим и мислим еднакво. В един и същ момент пишем едно и също или си пращаме една и съща песен

dimitar_ak
06-12-2012, 13:27
Преди да се видите всичко е една виртуална реалност. Вижте се и тогава определяйте дали сте един за друг. Зад монитора не сте каквито сте, а такива каквито искате да бъдете. Сараево не е толкова далече. Организирайте среща.

CrazyBabyDoll
06-12-2012, 15:07
о0оо и аз имах такава виртуална любов преди 2-3 години.Наистина беше ме привлякъл по някъкъв начин,думите му и приказките ,че ще се срещнем някога.Врярвах му ама хвана си приятелка и ме блокира отвсякъде. Даже по телефона си говорихме и така,е мойто е било детско все пак съм била на 15-16 години. Дано се срещнете с момичето,според мене е възможно да се влюбиш в интернет ,но наистина реалноста може да е друга ,така че не прибързвай с изводите да не останеш разочарован :)

SmilezZz
06-12-2012, 15:46
Надали ще има развитие.

Освен ако няма сериозни намерение да дойде да си живее в България. Иначе в момента нейното и аз не знам какво е, пишете си общо взето 14 часа и тя вече е влюбена. Страшно тъпо и нереално звучи. Абсурдно ми се струва просто да се влюбиш в човек, който си видял на снимка. Още повече, че нямате възможност да се виждате.

Според мен си продължи напред без нея. Намери си приятелка от твоя град, за да е всичко точно. С нея просто си поддържайте връзка - интернет приятели. (Просто приятели)

IseeDEADbodies
06-12-2012, 17:40
К'ва съдба, к'ви 5 лева бе, мой човек ? ;д Такива неща са 1:1000000. Не се коси по много.

error92
06-12-2012, 19:01
Както си го организирате, така ще стане...всеки може да плямпа колко невъзможно било, други пък вярват в това...истината обаче е че зависи от вас ^^ всеки с възможностите си : ))

Sh@d0w
06-12-2012, 19:23
Любов по интернет няма. Не може и да се зароди, само по едни снимки и някаква косвена идея за самия човек. Колкото и чатове да изпишете, калокото и време да прекарате, никога не можеш да опознаеш другия онлайн. В нета може да се зароди флирт, привличане, интерес да опознаеш другия, но ако това не се пренесе в реалния свят след това - нищо повече.

Не си втълпювай глупости, а излез от мрежата и си намери реално момиче.

marilyn
06-12-2012, 20:20
2 дена сте си писали и си влюбен??? Слез на земята и си ограничи времето, прекарано пред компютъра. Любов по интернет няма...

valdesbg
06-12-2012, 20:32
Любов по интернет йок. Любов от разстояние пак йок. Да си пишете по скайпа и да си мислите че има химия, и нещо ви свързва е глупаво. А да си мислите че имате връзка е повече от смешно. Дните през които сте си писали не са чак ътолкова от знаение, щото сродните души се надушват доста бързо.

Може да се получи ако заживеете в един град макс след 2 месеца. След това ще е губене на време. Ако искаш да се получи нещо поставяш въпроса така - ти идваш да живееш при мен, или аз идвам да живея при теб. Кой как ще си намира квартири и работа е друг въпрос, не за подценяване, и доста важен.

Другото е лигавщина.

WeNeedMoreDrugs
06-12-2012, 20:39
И двамата трябва да сте доста отчаяни, за да сте във филма, че нещо ще стане.
Поне осъществете видеоконтакт, за да си сигурен, че не е в 7-ми клас или някой мъж, който ти пише винаги с 1 ръка докато с другата си мисли за теб.

babati
06-13-2012, 14:08
Здравейте!
Колко е вероятно любов по интернет да успее ?
Срещнах момиче във ФБ, с което имаме еднакви интереси и разбирания. Просто сме като ключ и ключалка. Проблема е че тя е от друга държава, и още първи път като си писахме каза че искала да дойде в България при мен. На 19 и 18 сме, което в случая има значение. Аз съм много радостен че съдбата ни срещна(макар и по интернет), но съм много скептичен, че нещо ще излезе... Тя изглежда е по наивна и наистина вярва в бъдещето ни заедно. Иска ми се да не бяха тези 900 км който ни делят един от друг.... Тя самата ми каза, че е влюбена в мен, след като си писахме 2 дена по 6-7 часа и си разменихме снимки.
П.С. - без злобни коментари

Братле нямаш си представа на какво е способно едно момиче за да се добере до страна от ЕС и особено мечтания ЕС паспорт. Пък има и такива измами уж влюбена уж ще идва ала бала па прати ми пари че ми умре роднина или нямам за път. Аре бегай. И това не са само жени. Арабите лазят на колене пред Европейки за паспорт и се кълнат, че ги обичали. Толкова ли няма жени...

Може и да не е право моето извънземно, но то рядко греши. Ако си решил внимателно.

Същия филм го правят уста милетите тук. Това е циганин с мустак, който знае турски. Та мацките си въртят това нещо като семеен бизнес. Запознават се по интернет с турчин и си говорят с него. Представят се за туркиня и че са много бедни. Искат му пари и е това е тилт.

общо взето балканите са една огромна дупка за пари и някой ако те загледа овчи си имай едно на ум

DisappointedDreamer
06-14-2012, 15:49
В нета може да се зароди флирт, привличане, интерес да опознаеш другия, но ако това не се пренесе в реалния свят след това - нищо повече.

Не си втълпювай глупости, а излез от мрежата и си намери реално момиче.

Точно така. В интернета може да се започне нещо, но то ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се пренесе в реалния свят. Набий си го в главата. И, подкрепям последното изречение - остави интернета и си намери момиче от твоя град, с което действително можеш да бъдеш.

myinnocentdesire
06-16-2012, 11:54
Колкото и грубо да звучи, шанса нещо такова да се превърне в реалност е нулев. Пиши си с нея, поддържайте контакт, но не си позволявай да стигнеш по-далеч. И двамата ще съжалявате много. Знам, че е трудно, но в крайна сметка, животът е пред теб... Ще срещнеш онази, от която се нуждаеш, навън, в реалния свят. (:

dPa3HuTeJl
06-16-2012, 12:54
Писали сте си толкова малко, и тя ти казва, че те обича? Не се надявай.. много. Имал съм подобни случай, писали сме си с месеци, но нищо не излезе (не съм се и надявал толкова много).

Nein.