Влез

View Full Version : ПОМОЩ МОЛЯЯЯ!!!!!! ужасно важно ми е :(

gangstalady
06-13-2012, 12:04
През август 2011 бяхме с една фр навън...И видяхме две момчета едното няк'ъв дебил другото - не може да се опише с думи, прекрасно беше :ХХ...Грозния искаше да се запознаят с нас, амааа ние защото сме надути, казахме "не е ли да се запознаем ако и ние искаме".. мислехме, че другия си е тръгнал, пък с тоя грозния к'во има да се запознаваме...И той хубавия като се показа от някъде, вече беше късно да се връщаме....И така, ТОЙ (хубавия ;д) замина за др държава...Скоро след тази случка аз разглеждах едни снимки във Facebook и го видях. Пратих му приятелство ии такаа...до сега си пишем..Аз вече 10 месеца го харесвам ;д Онзи ден ми писа, че е в БГ. Той се събира с едни приятели, с тях не сме мнг близки ама пак се виждаме. Проблема е, че 2-3 човека ми казаха, че е забил?!?! А той изглежда (подчертавам изглежда) СУПЕР пекан..знам, че трябва да имам мое мнение, амаа нзнм какво да правя..2рия проблем е, че той живее в др държава (както казах) и си идва САМО през лятото :Х заслужава ли си да тръгвам с него (защото ми писа, че съм мнг симпатична, сладка и тн. и тва го е казал на фртата си) след като после няма да го виждам ЦЕЛИ 10 месеца :Х:Х:Х:Х:Х чувствам се ужасно, помогнете мииииии :( :(

ForzaFelipe
06-13-2012, 12:15
10 месеца са адски много време...не вярвам да има шанс тая връзка...за тея 2 месеца в който е тук трябва да създадете адски здрава връзка,което си е невъзможно...пък дори и да успеете,пак 10 месеца без да се виждате и да сте разделени на толкова голямо разстояние е...пълно самоубийство...имал съм връзка която беше горе долу подобна,ама ние с нея се виждахме горе долу през 1-2 седмица през почивните дни...адски трудно ще е,вие 10 месеца няма да има как да се виждате,дори и да се чувате всеки ден...според мен няма да завърши добре тая връзка...ако вообще успеете да създадете такава...според мен няма смисъл да го правиш и двамата ще се нараните много,не смятам че може да успеете да създадете сериозна връзка в която не се виждате 10 месеца в годината....

SmilezZz
06-14-2012, 18:09
Няма смисъл според мен. Не си струва просто да си заедно с човек 2 месеца, а после 10 месеца да не го виждаш. Ужасно дълго време, като има и в предвид, че няма и да се чувате често. По - скоро бих запазила добрите си приятелски отношения и продължила напред с друго момче от моя град, от моята държава.

valdesbg
06-14-2012, 18:55
А по тъпо заглавие не можа ли да измислиш?

Карайте го по лежерно и несериозно. Или иначе казано мачкайте чаршафите заедно. И после другото лято пак така.

daniellaaabg
06-14-2012, 18:58
пробвай , нищо не губиш ... но може да останеш много разочарована и наранена (ако се влюбиш) .. иначе можеш да се насладиш на 2та месеца в които може да сте заедно ,, пък после каквото стане : )

3oPuTy
06-14-2012, 22:11
Искрено се надявам момчето да не пожелае да има нещо сериозно с теб,защото само от начина ти на изразяване си личи,че си супер куха кифла ... :? Не,че го знам той к'ъв е,но ако не е някой тъп,надут кретен ... то определено не заслужаваш дори да ти се усмихне :lol: Сори,просто не се кефя на надуФфФфкиИииии кату теби ;)

DragonLady
06-14-2012, 22:14
А по тъпо заглавие не можа ли да измислиш?

Карайте го по лежерно и несериозно. Или иначе казано мачкайте чаршафите заедно. И после другото лято пак така.

Е това е! Правете си кефа, но нищо сериозно не би могло да излезе при тея обстоятелства.

Scarface_
06-15-2012, 07:39
а бе излез ,забавлявайте се , остави нещата да вървят сами...Вие още не сте се видяли ти си правиш сметки за 2 г напред... хубаво , ако стане нещо ще бъдеш 2 месеца с него , ако не се скарате тогава ще му мислиш...

gangstalady
06-15-2012, 09:26
Искрено се надявам момчето да не пожелае да има нещо сериозно с теб,защото само от начина ти на изразяване си личи,че си супер куха кифла ... :? Не,че го знам той к'ъв е,но ако не е някой тъп,надут кретен ... то определено не заслужаваш дори да ти се усмихне :lol: Сори,просто не се кефя на надуФфФфкиИииии кату теби ;)

Значиииии, ние не се познаваме така че неможеш да кажеш к'ва съммм :) Но все пак изказваш мнение :Д

3oPuTy
06-15-2012, 09:49
Ти достатъчно добре се описа в първия си пост,а и след като си пуснала темата ще търпиш и критики :)

gangstalady
06-15-2012, 09:53
Ти достатъчно добре се описа в първия си пост,а и след като си пуснала темата ще търпиш и критики :)

Какво точно съм описала???????К'ва съм била миналата година ли? Че аз може да съм се променила ;дддд

prosto_chovek
06-15-2012, 09:54
пробвайте, но не влагай някакви надежди и кой знае какви чувства. Ако после, след тези 10 месеца, се съберете пак - значи ще бъдете заедно :)

valdesbg
06-15-2012, 09:57
Авторке недей да скачаш и да лаеш само щото някой ти е накривил кепето.

Не е нужно да те познаваме за да знаем що за стока си. 5 минути и три изречения са достатъчни за това.

gangstalady
06-15-2012, 09:57
пробвайте, но не влагай някакви надежди и кой знае какви чувства. Ако после, след тези 10 месеца, се съберете пак - значи ще бъдете заедно :)

Амиии...току що си писахме и каза,ч е може да остане в БГ НО не се знае ;/////// МОЖЕ И ДА ИМАМЕ ШАНС ЗАЕДНО !!! <3333

gangstalady
06-15-2012, 09:58
Авторке недей да скачаш и да лаеш само щото някой ти е накривил кепето.

Не е нужно да те познаваме за да знаем що за стока си. 5 минути и три изречения са достатъчни за това.

Емм к'во да направя???? Лесно се паля пхххахахахах

valdesbg
06-15-2012, 10:01
Усмихвай се по често.

Иначе съвет от мен - не се надявай на нещо сериозно. С тия чести и дълги пътувания и несигурен график от негова страна... няма да е добре и за двама ви.

marilyn
06-15-2012, 10:40
Ако искаш нещо много сериозно, по-добре не се захващай. Иначе ако ти е ей така за лятото или за кефа просто... давай. Но внимавай да не стане така, че да глътнеш и после той да замине...

Зайче..
06-15-2012, 10:49
а бе излез ,забавлявайте се , остави нещата да вървят сами...Вие още не сте се видяли ти си правиш сметки за 2 г напред... хубаво , ако стане нещо ще бъдеш 2 месеца с него , ако не се скарате тогава ще му мислиш...

+1.
Виж - и два месеца не са малко, ако наистина го харесваш. =)
На колко сте години, ако не е тайна?

SkiCatA
06-15-2012, 12:47
От това, което прочетох разбрах, че си страшно повърхностна, разглезена, и както прочетох по-горе си и кифла! Това не го казвам с цел да те обида, а само да изкажа впечатленията ми по темата! За един човек, който се занимава с психология са му напълно достатъчни тези изречения, които си написала, за да ти направи психологически портрет! Така че не минавай с обяснения от рода на - не ме познаваш, за да говориш. Просто от далече лъхаш на простотия, че без никакви угризения да делиш хората на грозни и красиви!!!