PDA

View Full Version : Съвет....Помощ ...

revelde_fan8
06-14-2012, 14:30
Историята е дълга...
Моята ситуация е доста сложна аз съм в Гърция от 2006 значи ,всичко започна от 5ти клас когато изпитвах нещо като увлечение ,после то нарастна и днес се превърна в нещо доста сериозно аз съм на 17 в момента той също имаме 6 месеца разлика ......и така отначало той не ме обръщаше внимание никак даже ,даже се закачаше по едно време и докато бях дежурна учителите ни караха да искарваме учениците навън през междучасието и той все не искаше и така все се карахме и той излизаше на сила напрактика както и да е ....времето си отмина и стигнахме до 7ми когато отношенията ни си останаха студени така да се каже ....после в 8ми клас ,когато даже ме поздрави и ми каза здравей което ме учуди ,ии му отговорих разбира се и така после в 9ти направо се разчупи леда и още 1вия учебен ден беше там по-напред от мен влязох и той направо ме изпи с поглед (така де бях с къси дрешки) тук е топло (бтв в Гърция сме) той е грък ..... и затова си мисля че беше това с закачането и дразненето защото си е расист и той кой не е вече ...както и да е в 9ти в часовете често се гледахме право в очите и той не спираше стоеше може би 5-10 минути като хипнотизиран направо аз естествено му отвръщах колкото можех защото учителката не беше доста строга а и ми имаше зъб все пак....и през междучасиата бяхме близо все се навърташе наблизо ,веднъж даже след часа по гимнастика бях на една като пейка той беше в страни и също ме гледаше така с онзи поглед който ме плени и незнам как съм се влюбила в него ,веднъж дойде до мен да види уж нещо и рамото му се залепи до моето, идваше да сяда до мен докато седяхме в кръг той беше често до мен ...., всичко беше прекрасно докато не си ударих доста зле крачето за 2ри път на 1но и също място и ме болеше супер много и той ....дойде почуствах се по-добре стоеше и ме гледаше с поглед който не бях виждала преди някак си умислен и не се почуства добре личеше си и така откараха ме в бърза помощ ,тогава бях дежурна аз и едн дето не ме харесваше изобщо и казала в час : - Ами аз сега с кого ще съм дежурна ? а той отговорорил на силен глас - Момичето се удари а ти затова ли мислиш? ,даже казал на приятелката ми ,че ако не дойда скоро ще остана разпитвал я и така ...после се върнах но скоро разбрах че си е намерил приятелка това бяха най-ужасните дни просто....трябваше да търпя това 2 месеца ужас :( и после свърши учелището и скъсаха започна лятото излизахме често с компания знам ,знам че не е това начина ,но имах нужда да го видя дори за малко :(( и така и не можах да му кажа за чуствата си за което донякъде съжалявам ,днес отново го видях той също и така ....Незнам какво да правя вече?Дали да му призная ,не е ли прекалено късно?Как да събера смелост ?Ами ако друга го вземе :( аа не много съм объркана ,посъветвайте ме нещо :((
Моля без обиди и нападки :)

lonely_girl92
06-14-2012, 15:29
Моят съвет е опитай, нищо не губиш.По-добре да разбереш как стоят нещата ,отколкото след време да се чудиш какво е щяло да стане.

DisappointedDreamer
06-14-2012, 15:33
Ще цитирам един съфорумнец - срам путка не ебе. Покани го да излезете, срещайте се, забавлявайте се, и ако действително си допадате (защото аз си мисля че той също изпитва някакви симпатии към теб), тогава много лесно бихте могли да станете нещо повече от приятели. Не му го заявявай ей така от нищото, защото има голяма вероятност да те отблъсне. Излизайте, чувствата ви ще се засилят, и накрая бум - ще сте си гадженца.

tattoobitch19
06-14-2012, 16:01
Никога не е късно да опиташ - просто рискувай! Какво ще загубиш? АБСОЛЮТНО НИЩО! А какво ще спечелиш...? ;) Всичко, което си искала! Той звучи като доста романтичен човек и най-вероятно си струва да му признаеш, затова ти пожелавам късмет ии.. listen to your heart! :)

HoBaTopka
06-14-2012, 16:36
Ако рискуваш има вероятност да загубиш. Ако не рискуваш винаги губиш.

SmilezZz
06-14-2012, 16:40
Опитай, момиче - няма какво да губиш. А само можеш да спечелиш всичко, което искаш. Риск печели - риск губи. Излизайте, признай му за чувствата и така. Според това , което си написала - мога да кажа, че имам съмнения, че той също изпитва симпатии към теб.

revelde_fan8
06-14-2012, 18:16
Мина се време от тогава ...незнам възможно ли е да има искри все още?Как да се опитам да понаучкам маалко преди да предприема действие?Очи в очи за предпочитане нали ?Ами лошото е ,че не не сме близки или приятели по-скоро се прави ,че не ме познава ,но като ме види на улицата се обръща да ме види :)