PDA

View Full Version : Самотна ли съм или просто приятелите ми са гадняри ??????????

shaunaa
06-14-2012, 18:39
В у-ще имам доста приятели. Имам две много добри приятелки, които са от друг град, но учим в едно и също училище и няма как да излизаме лятото. А лятото ще излизам с едно или две други момичета, но не в това е въпроса, а това, че една от приятелките ми се прави на много важна по скайп, а на живо не е таква и много ме дразни !!! Когато и пиша в скайп ми отговаря сле 10-20 мин и само с някакви кратки отговори, а тя иначе няма никакви други ангажименти, че да се бави, прави го само, за да ме дразни, защото зная, че мразя това !! А иначе преди бяхме много добри приятелки, а сега понякога не се сеща за мен или просто се прави, че не ме вижда, винаги чака аз първо да й кажа нещо, иначе хич не говори. Аз съм й казвала, че ми е много добраприятелка и тя сега сигурно си мисли, че съм зависима от нея и се прави на много ванжа като ме игнорира и сякаш забелязва всички освен мен, а на мен ми става супер гадно !! На нея все едно не й пука за мен, а мен много ме е грижа за нея !! Не ми казвайте да говоря с нея на тази тема, защото съм опитвала и според нея винаги аз съм виновна :@ И винаги се караме, когато говорим за това !! А по скайп нямам много с кой друг да си пиша, защото повечето са го забравили и ми супер тъпо като съм вкъщи и нямам с кой да си пиша, освен с нея (а тя едвам ми пиши) Предложете ми някакви занимания или поне как и аз да я огнорирам без да ми пука или каквото и да е !! Моля ви не издържам вече, чуствам се ужасно не само заради това, но и поради други прични, които няма да споменавам !!

nIkEnCeTy_bE
06-14-2012, 18:46
Не и обръщай внимание, вижда се колко ти е приятелка. Намери си компания, някое момиче от твоят град. Запиши се на някакви танци или нещо друго, завързвай контакти.

DisappointedDreamer
06-14-2012, 18:46
Порасни.
/////

Your.Passion
06-14-2012, 19:21
Порасни.
/////

+1 Това е то !! ;)

ForzaFelipe
06-14-2012, 19:39
Порасни.
/////

Nothing more to say...

TaylorGang
06-14-2012, 21:58
Само едно ще ти кажа .. не ти е никаква приятелка.На нея ако и пукаше поне малко за теб нямаше да се прави на интересна и щеше 1-ва да ти пише и най-малкото което е нямаше да те дразни нарочно .. аз ако бях на теб директно щях да и тегля ignor-a и тия номера да ги прави на друг ..

shaunaa
06-15-2012, 02:45
Порасни.
/////

Лесно е да се каже :)

Sladichkoto0
06-15-2012, 05:52
Тази твоя "приятелка" само се прави на интересна ... За*би я и виж как после тя сама ще те потърси понеже вече никой не и обръща внимание ... И аз ги мразя такива лигли