Влез

View Full Version : Предимства и недостатъци при постоянно оголен пенис

koko34
06-15-2012, 07:51
Моля Ви да ми кажете какви са предимствата и недостатъците, ако държа пениса си постоянно оголен?
Също така Вие как си го държите - оголен или прибран?
Моля да ми кажете всичко, което знаете по въпроса (без подигравки и излишни коментари)!

Scarface_
06-15-2012, 08:08
наистина въпроса ти е неуместен и безсмислен ... държа го "прибран" , кожата покриваща главата е предназначена да я предпазва ... ако го държиш оголен най-много да усещаш повече триене в гащите ти , което може и да те възбужда , но и при по силен допир да усещаш болка ... така че дръж го както ти е кеф и не задавай подобни въпроси

SkiCatA
06-15-2012, 13:16
Ми не мисля, че можеш да го държиш оголен през цялото време - той сам си се прибира! :D Няма предимства и недостатъци. По скоро има повече предимства да е оголен, защото по този начин го "проветряваш" и спомагаш на намалиш досадната чувствителност на главичката! :]

anonymous708973
06-15-2012, 20:30
"Досадна чувствителност" - егати идиотщината.

SkiCatA
06-15-2012, 20:53
Това не е ли при образаните и намалява чувствителността?! Еми не само - аз например съм необрязан, но постоянно като си го оголвах и намалих драстично чувствителността.

SkiCatA
06-15-2012, 21:09
"Досадна чувствителност" - егати идиотщината. Проблем ли имаш ?

3oPuTy
06-15-2012, 21:23
Ми не мисля, че можеш да го държиш оголен през цялото време - той сам си се прибира! :D Няма предимства и недостатъци. По скоро има повече предимства да е оголен, защото по този начин го "проветряваш" и спомагаш на намалиш досадната чувствителност на главичката! :]

Сори,но не се сдържах просто ... :lol:

SkiCatA
06-15-2012, 21:32
Сори,но не се сдържах просто ... :lol: Нищо не разбрах какво каза - никаква теза, никаква аргументация ?

3oPuTy
06-15-2012, 21:36
Нищо не разбрах какво каза - никаква теза, никаква аргументация ?

К'ви тези и аргументи,брат?!Подчертала съм това,заради което се смея ... Казано с по-прости думи - противоречиш си.
Уж няма предимства и недостатъци,а всъщност имало повече предимства о.0 Е как хем няма,хем има :lol:

Хммм,не беше се публикувал целия коментар :?

SkiCatA
06-15-2012, 21:39
К'ви тези и аргументи,брат?!Подчертано о няма смисъл да се коментира ... Казано с по-прости думи - противоречиш си.
Уж няма предимства и недостатъци,а всъщност имало повече предимства о.0 Е как хем няма,хем има :lol:
Ем човек не мисли много, когато бърза да пише! Всеки греши понякога, затова на всеки молив има гумичка.Ти ако се мислиш за безгрешен ......

SkiCatA
06-15-2012, 21:42
нещо се бъгва сайта ;s

3oPuTy
06-15-2012, 21:42
Вече се вижда целия коментар ;)

fen_golqm
06-16-2012, 22:03
Здравейте,
аз си го държа през около 50% от времето оголен. От хигиенична гледна точка е много добре! Лошото е, че мога да го задъжа оголен само когато нося слипове, с боксерки не става. Винаги съм се чудел дали само аз го правя или има и други, но ето, че не съм сам. Недостатъци - няма. Може да породи единствено намаляване на чувствителността, което от своя страна не води до нищо друго, освен до увеличаване времето на половия акт.