PDA

View Full Version : Най-смешните ви спомени :D

Bananas :D Yeee
06-15-2012, 10:47
Здравейте реших да направя 1 тема да се позабавляваме , споделете вашите най-щури мигове започваме с

Реклама на КОСМОДИКС https://www.facebook.com/photo.php?v=381459915247370&set=vb.100001500944638&type=2&theater

~sweeettt~
12-14-2012, 10:06
malko na razbrah ...em da spodelqme shturi migowe ...em puk si pusnal/a snimka na kosmodisks...no wsе тая ....ами нека помислим всеки рожден ден е мн щур.....например на 1 рожден ден беше на моята bff и бяхме у тях майка й излезе и ни остави да правим каквото си искаме и ние бихме момчетата връзвахме ги ритахме ги обиждахме ги и тя има малко кученце - пинчарче и те го взеха за заложничка... и камината има един отвор за проветряване или нещо такова и от там се вижда стаята на приятелката й и така разбрахме един от плановете им на същият рожден ден с една приятелка искахме малко спокойствие защото момчетат откачиха и се заключихме на свой ре дмомчетата загасиха лампата и....ние останахме сами аз опитах да отключа и изтървах ключа(беше тъмно) докъто го намерим...после пък почна да ме замера(приятелката ми) с е дни гумени жаби (от онея з абаня дте с елепят по стените и с еслагт на дъното на ваната) после пак се заключихме но този път с двете ни имаше момче (не е това което си мислиШ) и нарочно изпуснах клюа...абе мн як рождне дне