View Full Version : Какъв е проблемът?
Здравейте, значи едно момиче от моя клас ме харесваше от 2-ри до 4-ти клас (Сега съм по-голям) но след това в 5-ти спря да ме харесва не знайно защо, каза ми, че съм говорел глупости и за това дали просто ме е отрязала?
prosto_chovek
06-15-2012, 22:24
лапетии :)
Ти к'во очакваш?!Цял живот да те харесва ли?!Влязла е в пубертета и вече не си й интересен ... ;)
Ти к'во очакваш?!Цял живот да те харесва ли?!Влязла е в пубертета и вече не си й интересен ... ;)
Не ама поне очаквах да продължи повече ся и гадже не мога си намеря въпреки, че съм доста сексапилен .. :D
prosto_chovek
06-15-2012, 22:42
абе, сексАпилния, някаква мадама във втори клас те харесвала и ти очакваш нещо. Ако беше толко сексАпилен, щеше да си намериш, а не да се вайкаш заради детското си увлечение. Явно не си и ще спра дотук преди да съм казал неща, които няма да се харесат :)
Доктор Кой
06-15-2012, 22:45
Жените влизат в пубертета преди нас- да не би да е станала 2 глави над теб и за това да те е отрязала?
@prosto_chovek - Еми аз колкото и да търся все не намирам :D
@Доктор Кой - по-ниска е от мен
prosto_chovek
06-15-2012, 23:19
е па нали си сексАпилен, как няма да намериш, то даже те трябва да те дирят. Как ли пък не. Между другото, на колко си? :)
heartshapedbox
06-16-2012, 03:06
Секси, те няма по 100 години да те харесват,я!
Бива, бива толкова сексапил,ама чак пък...
prosto_chovek
06-16-2012, 08:42
може пък да е секси, ама да понамирисва :D :)
DisappointedDreamer
06-16-2012, 08:45
Проблемът е че си пубер.
Еми разбира се, какъв да съм? То повечето хора които пишат тук не са ли?
То явно сексапила ми е толкос много, че почват да ме ненавиждат (момичетата) :D
BreakingDawn
06-16-2012, 19:05
Абе имах един такъв проблем с една приятелка, харесваше един изрод в 4 клас..да не си ти?!!?
той сега е 8 клас,има си самочувствие ама чак пък така да пише по форумите..
пък и 8 клас ти е много,максимум 6 ти давам :D