PDA

View Full Version : ИЗПИТ ОСМИ КЛАС, МОЛЯ ПО-ГОЛЕМИ ДА ПИШАТ!

MorningSunlight
06-16-2012, 09:47
Здравейте хора! Търсих наистина мнооого за информация за така наречения изпит по език за осмокласниците. Иска ми се да разбера малко повече, например от колко часа започва, колко часа е, ходи ли се на училище на самия ден и тн. Може ли деветокласници или пък по-големи, които вече са правили подобен да разкажат малко. Мисля, че темата ще е полезна за осмокласниците.
П.п Успех в сряда!

mlakniwe
06-16-2012, 10:05
За изпита по чужд език ли става въпрос? Аз през 2008 завърших 8-ми клас и доколкото помня изпита по английски беше сутринта-не помня дали си учеше или не-бяхме с наща госпожа по английски-една младичка, симпатична-мисля, че само тя беше на изпита нямаше други учители да ни пазят и общо взето помагаше ни до колкото може и всички си изкарахме хубави оценки-беше нещо като тест и накрая съчинение-не си спомням точно, но помня, че повечето имахме хубави оценки, не знам сега как е положението, няма кво да се притесняваш-това е вътрешен изпит с вашите даскали, не е като на матура, пък дори и нищо да не знаеш пак ще ти пишат 3-ка-аз 8ми клас за първи път започнах да уча английски и от септември 2007 до юни 2008 го научих доста добре и на изпита май имах 4 или 5-то зависи и от госпожата де как ще те научи

Относно това в колко започва и тнт би трябвало да си ви го разяснили вече

ann321
06-16-2012, 14:32
На нас ни казаха 9 да сме там или 9 почвал,не съм сигурна,иначе не се ходи на училище тоя ден.На вас не са ли ви дали изпита от минали години като тренировка ?! Много е лесен и ми казаха,че все тройка може да се хване лесно..не се притеснявайте,тоя език повечето го дъвчем от 1-ви клас,няма да е проблем според мен

Speedz
06-17-2012, 09:20
Абе на вас като ви дадоха листите веднага ли погледнахте какви са темите за писане? :D Защото ако погледна и са много гадни, ще мисля през цялото време за това и няма да се съсредоточа върху теста. Ама от друга страна ако видя в началото може да ми дойде някоя хубава идея докато правя теста. :D

ParadOx
06-17-2012, 10:01
Спомням си, че 2 дни преди изпита класната ни беше дала едни думи да превеждаме, уж за домашно, които ги имаше после на изпита т.е учителите явно ги имат предварително- изпитът ми беше 2009 по немски
Не помня в колко часа започваше, но не се учи в тоя ден 100%

Gerry905
06-17-2012, 10:05
Ние питахме госпожата и тя каза, че няма да се учи. Иначе още не са ни казали в колко часа да сме там.. сигурно ще ни кажат в понеделник.

MorningSunlight
06-17-2012, 14:45
А знаете ли някаква скала за оценяване?

cool4eto0
06-17-2012, 18:22
маи 9 почва... лесен е ще го докараме до някъде.. ама ние ще учим после 2 смяна маи

Gerry905
06-18-2012, 11:20
^Защо ще учите втора смяна? Мина ли наредба? На нас ни казаха, че сигурно ще е в 9:00 (но сигурно утре ще кажат със сигурност) и ни казаха да си носим вода и нещо за ядене, защото ще е 4 часа. А и мисля, че няма как да сте втора смяна, защото месеца не е свършил, а иначе ако по принцип сте си втора смяна този месец... едва ли ще карате, защото след изпита сме уморени и... абе едва ли. А иначе и аз се чудих за скалата за оценяване то от теста са 60 точки и едно момиче ми каза, че 60-60 и нещо е за 3.50-4.00 (или нещо такова). Сега търсих в Интернет и в МОН, ама няма нищо за 8 клас. Ако някой е питал даскалите и знае да каже какви са оценките според точките долу-горе.