View Full Version : Най-добрата ми приятелка ми предложи да ме научи да се целувам. Какво да правя?
starships
06-16-2012, 11:01
Най-добрата ми приятелка ми предложи да ме научи да се целувам, тъй като тя е имала гадже и са се целували, а аз не. (на 13 съм) Гледали сме много такива филми, а и една обща приятелка точно така се е научила. Мисля, че е нормално, но не съм сигурна дали да приема. Тя ми предлага вече няколко пъти. Мен мааалко ме е гнус, но това не е чак толкова голям проблем. Моля ви дайте съвет какво да правя! Да приема ли?
Kavichki
06-16-2012, 11:05
Не се занимавай с глупости на тези години...
За к'во ти е някой да те учи и то най-добрата ти приятелка,която също като теб е момиче?! :?
Да не мислиш,че другите са се родили научени или че също са се целували с момичета за да се научат?! :?
Стига бе!!!Когато си хванеш приятел ще се научиш - защо бързаш?! :?
ForzaFelipe
06-16-2012, 11:12
Еми ако имаш желание да се научиш,ок..но знай че никой не се е родил научен,така че като му дойде времето ще се научиш...
Enchanting
06-16-2012, 11:18
да, и ще запомниш първата си целувка така-
с най-добрата ти приятелка ;xx
ForzaFelipe
06-16-2012, 11:25
да, и ще запомниш първата си целувка така-
с най-добрата ти приятелка ;xx
Е...това е само тренировка... :D
Enchanting
06-16-2012, 11:28
^ и все пак :D
starships
06-16-2012, 11:37
^ и все пак :D
Е под първа целувка аз разбирам с момче
Споко, нищо страшно няма, мен също ме е учила приятелка... а пък по други причини съм се целувала с 2те ми най-добри приятелки... няма от кво да те е гнус. А и доколкото някви хора са ми разказвали, те също са се научили така-от приятелка... кво толкова я нападнахте всички не знам! :D
И аз съм го минала т'ва с ученето, ама за мен е тъпо. Целуването ми е малко като с излъчването... или ще го имаш/можеш, или не. Само 'дето с целуването има няк'ва светлинка в края на тунела, че винаги можеш да попаднеш на някой, на който точно твоята техника, колкото и да е куца, да му допадне.
anonymous708973
06-16-2012, 21:40
кво толкова я нападнахте всички не знам! :D
Дебилно е, затова я нападнаха.
Момиче, не знам ти как си го представяш номера с целуването, ама не е ядрена физика или висша математика. В момента, в който се целунеш с момче, ще го разбереш. Има две-три простички неща, които попринцип е добре да спазваш, ама то ти идва отвътре. И е въпрос на напасване с партньора.
О, колко сладко!
Върнах се в съвсем детските си години, в които се събирахме дечицата зад блока и се целувахме. Всеки с всеки.
Аз първите си опити май ги направих с едно момче, с което вече 11-12 години сме много добри приятели.
Мисълта ми е, че всеки е започнал от някъде.
Разбира се, забавлението с приятели няма нищо общо с първата целувка с човек, към когото имаш чувства.
Авторке, не прави нещо, което не желаеш. Приятелката ти и тя няма много опит, сигурна съм.
По-добре изчакай подходящ човек или ако ще действаш с приятелки, го направи, когато и ти самата искаш.